Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saalijalgpalli turniirid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Ma ise korraldanud turniire nii saalis kui väljas, nii ühe päevaseid kui 1 kuu pikkuseid nii et ma arvan et tean millest räägin! Ja nii lihtne see ongi nagu ma kirjutasin! Pealt näha võib tunduda see keeruline kuid kui oled ühe turniiri korrraldanud siis näed kui kerge see tegelikult on!

Kommentaar

Algselt postitas scrach Vaata postitust
      Ma ise korraldanud turniire nii saalis kui väljas, nii ühe päevaseid kui 1 kuu pikkuseid nii et ma arvan et tean millest räägin! Ja nii lihtne see ongi nagu ma kirjutasin! Pealt näha võib tunduda see keeruline kuid kui oled ühe turniiri korrraldanud siis näed kui kerge see tegelikult on!
      Ma ei väidagi, et oled asjast või alast kaugel seisev võhik. Vabandan, kui kedagi solvasin. Tõenäoliselt, kui oled ise ettevõtlik inimene & oskad suhelda ning on tahtmist, saad ka hakkama. Samas ära unusta, et ringis sees olevad mõistavad teatud asju teisiti kui väljas seisjad.

Mina teemast rohkem kõrvale ei kaldu. Ootan vaid pakkumisi.

Kommentaar

Vägagi kiiduväärt, jõudu ja jaksu.
        Puht sportlikust huvist, et milliseid sise- ja välisturniire jalgpallis korraldad?
        "Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
        www.facebook.com/jkkalju

Kommentaar

to sziczinche: nõustun su kommentaariga, ja kui on soovi kellelgi korraldada siis võin oma teadmisi jagada nii palju kui mul neid on! Aga jh see ei ole päris vene rulett karta ei ole midagi!

to PETSINHO: olen korraldand 2x päri saalivutti ja 2x viljandimaa mv jalkas.

Kommentaar

Kui keegi midagi välja ei paku, siis võtan mingi hetk turniiri orgunnimise ise kätte, mingis väiksemas variandis. Seda aga alles siis, kui me enda satsiga liigasse saame, ise organiseerin seda ka alles teist korda ja viimane kord jääb juba päris kaugele (16-17 aastasena viisin kooli satsi V liigasse). Turniir toimuks siis millalgi märtsis pigem. Praegu võtab jalgpall minult niigi liiga palju aega.

Kommentaar

Pole raske korraldada saalijalka turnat!
              1.otsi sobiva hinnaga saal kus mahub kas 4+1 või 5+1 mängima!
              2.copy kuskilt mõne turna juhend, muuda see endale sobivaks ja riputa see soccerneti foorumisse üles!
              3.osta karikad ( nt. auhinnapood.ee).
              4.otsid kohtunikud või vilistad ise.
              Nii keeruline see ongi!
              Sellise jama korraldamine on jah lihtne! Aga proovi midagi raskemat teha. Ühe kuu pikkust turniiri sa vaevalt korraldanud oled ( vb kuu jooksul toimus 8 ühepäevast turniiri nv).
              www.fcelva.ee

Kommentaar

19. veebruaril peaks Tartumaal Lähtel ka üks turniir toimuma, vb keegi oskab täpsemalt rääkida

Kommentaar

Teeme ka siis väikese turniiri. Esimene aasta natuke vaiksemalt

Kommentaar

Suema Cupist pikk ülevaade: http://jksuema.net/?lmenu=1&id=89

Lühidalt: võitis SK Augur, kus mängisid ML mehed koos rannajalka koondise meestega
                    Newton Heath 1878

Kommentaar

Pilte näeb kuskilt?
                      winners never quit, quiters never win!

Kommentaar

Algselt postitas zigull182 Vaata postitust
                        Pilte näeb kuskilt?
                        Kui üleval siis anname ka sellest teada.

Kommentaar

Suema Cup piltides:

Newton Heath 1878

Kommentaar

Working...
                          X