Ma ise korraldanud turniire nii saalis kui väljas, nii ühe päevaseid kui 1 kuu pikkuseid nii et ma arvan et tean millest räägin! Ja nii lihtne see ongi nagu ma kirjutasin! Pealt näha võib tunduda see keeruline kuid kui oled ühe turniiri korrraldanud siis näed kui kerge see tegelikult on!
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saalijalgpalli turniirid
Collapse
X
-
Algselt postitas scrach Vaata postitustMa ise korraldanud turniire nii saalis kui väljas, nii ühe päevaseid kui 1 kuu pikkuseid nii et ma arvan et tean millest räägin! Ja nii lihtne see ongi nagu ma kirjutasin! Pealt näha võib tunduda see keeruline kuid kui oled ühe turniiri korrraldanud siis näed kui kerge see tegelikult on!
Mina teemast rohkem kõrvale ei kaldu. Ootan vaid pakkumisi.
Kommentaar
-
Algselt postitas scrach Vaata postitustMa ise korraldanud turniire nii saalis kui väljas, nii ühe päevaseid kui 1 kuu pikkuseid nii et ma arvan et tean millest räägin! Ja nii lihtne see ongi nagu ma kirjutasin! Pealt näha võib tunduda see keeruline kuid kui oled ühe turniiri korrraldanud siis näed kui kerge see tegelikult on!
Puht sportlikust huvist, et milliseid sise- ja välisturniire jalgpallis korraldad?"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks" - Marcus Aurelius
www.facebook.com/jkkalju
Kommentaar
-
Kui keegi midagi välja ei paku, siis võtan mingi hetk turniiri orgunnimise ise kätte, mingis väiksemas variandis. Seda aga alles siis, kui me enda satsiga liigasse saame, ise organiseerin seda ka alles teist korda ja viimane kord jääb juba päris kaugele (16-17 aastasena viisin kooli satsi V liigasse). Turniir toimuks siis millalgi märtsis pigem. Praegu võtab jalgpall minult niigi liiga palju aega.
Kommentaar
-
Algselt postitas scrach Vaata postitustPole raske korraldada saalijalka turnat!
1.otsi sobiva hinnaga saal kus mahub kas 4+1 või 5+1 mängima!
2.copy kuskilt mõne turna juhend, muuda see endale sobivaks ja riputa see soccerneti foorumisse üles!
3.osta karikad ( nt. auhinnapood.ee).
4.otsid kohtunikud või vilistad ise.
Nii keeruline see ongi!
Kommentaar
-
Suema Cupist pikk ülevaade: http://jksuema.net/?lmenu=1&id=89
Lühidalt: võitis SK Augur, kus mängisid ML mehed koos rannajalka koondise meestegaNewton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas zigull182 Vaata postitustPilte näeb kuskilt?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar