Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga lääne piirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastab teemale \'III liiga lääne piirkond\'

Niisiis nats stati Kernu - Tabasalu mängu kohta....
    Kernu - Tabasalu 2 - 2 ( 1-2)
    Väravad: Tull 24\' , Kraam 86\' pen - Mardo 1\' , Tammaru 35\'
    Hoiatused: nr 6 79\' - Saar 55\'
    Tabasalu koosseis :Havi , Saar , Ollikainen , Oja , Aru , Mardo , Rüütel , Tammaru , Kütner , Talu , Männik

Kommenteeriks niipalju ,et väga võitluslik mäng....Kernu surus ikka väga kõvasti teine poolaeg.......ja lõpuks said oma värava kätte ka...olgugi et pendlast.....muidugi üks soe soovitus teile ,et kui mängite ise jõuliselt ,siis palun ärge hakake pärast vinguma kui teile samaga vastatakse....muidu oli enamvähem ok teie mäng.....Tabasalu mängust aga pole suurt sittagi rääkida.....see sandilaager mis meil on hetkel ei suudagi paremat mängu näidata.....erinevatel põhjustel puudub 6-7 põhisatsi meest.....osa mehi ei saa väljakul jookstagi,kuna on lihtsalt nii katki ja mõni pole juba mõni kuu palli näinud.........aga teine eselon sain kaitsetööga kenasti hakkama....OK läks juba vabandamiseks....Kernu oli parem eile...peace
    Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond\'

kas hansa ega paldiski meestel pole mitte kui kellegil arvutit või???????tulemust tahaks nagu...
      mc jünger.Anus Äärits.

Kommentaar

Aga õnneks on neil telefonid

Pakri - Hansa 2-3
        Klooga - Keile, Klooga võitis suurelt.

Kommentaar

Ei no pole vist eriti mõtet tulla pelama kolmandasse liigasse kui sul probleemid teami koosseisuga.....täitsa mõtetu:S

Kommentaar

Algselt postitas frain

Ei no pole vist eriti mõtet tulla pelama kolmandasse liigasse kui sul probleemid teami koosseisuga.....täitsa mõtetu:S
            Millest sa räägid, tundmatu?

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Algselt postitas frain

Millest sa räägid, tundmatu?
              Tundmatu frain tundis ennast vist nats kehvasti....küll see üle läheb...

Kommentaar

FC Klooga-Keila JK Alibi 4-0

Kommentaar

Üllatav et möödunud aasta II lõuna/lääs viimane kernu ja III lääs Keila kes oli pretendent II liigasse on tabeli 8 ja 9 samas 2003 aasta IV mänginud Kompanii päris tipus.Kompaniil on muidugi ka piisavalt potensiaali olla nii kõrgel.
                  PraS poiss sa ka vahest Märjamaa eest platsile saad?

1. Pakri SK Paldiski 11 6 3 2 28 - 17 21
                  2. Kompanii Märjamaa 12 6 3 3 29 - 24 21
                  3. FC Hansa United Tallinn 12 6 3 3 27 - 25 21
                  -
                  -
                  -
                  -
                  8. JK Kadakas Kernu 12 4 1 7 19 - 25 13
                  9. Keila JK Alibi 12 4 1 7 17 - 31 13

Kommentaar

Algselt postitas Burgerikunn

PraS poiss sa ka vahest Märjamaa eest platsile saad?
                    Minu platsile saamise taga on senimaani olnud hüppeliigese vigastus, kuid nüüd teises ringis olen väheke mängu saanud. Tüvi sa püüa teinekord vile puhudes õigetele meestele kollaseid anda

Kommentaar

kusjuures andsingi õigele mehele.Vesetlesin hiljem nii treeneri kui mängijatega.
                      Seega ära usu kõike mida sulle räägitakse.

Kommentaar

Algselt postitas Burgerikunn
                        Üllatav et möödunud aasta II lõuna/lääs viimane kernu ja III lääs Keila kes oli pretendent II liigasse.
                        keilaga on asi selles et mehi ei saa kokku kuidagi, alati jääb tulemata 4-5 põhimeest, koosseis on alati poolik, mistõttu ka need kaotused tulevad, siin pole midagi imestada. Paldiski vastu eelviimane mäng saime kokku esimest korda hea võistkonna, siis näitasime kah suurepärast mängu olles paldiskist üle aga lihtsalt ei kasutanud oma 10neid võimalusi ära.

Kommentaar

Niisiis Tabasalu - Kose 3 - 2 (1-1)
                          Tabasalu väravad: Rüütel , Tamm , Männik
                          Eemaldamine: Talu
                          Tabasalu koosseis: Havi , A.Lillmaa , Saar , Ollikainen , Tamm , Mardo , Rüütel , Tammaru (Simulask) , Petai , Talu , Männik (Aru)
                          Raske mäng mõlemale....Tabasalult kolm ilusat väravat....lõpus surus Kose kõvasti kui jäime 10 mehega platsile....eemaldamine oli niiöelda väga küsitav....siiani pole nagu virisemist olnud kohtuniku otsuste kohta, aga see oli küll väga kahtlane...tuleb välja ,et kui plastil midagi pomised, siis pead kindel olema, et keegi seda ei kuule ...muidu väga ok vile....

Kommentaar

Keila-Kernu 2-3

Kommentaar

Haiba-Pakri 4-4

No rääkides küsitavustest, siis kuidas annab kohtunik koduvõistkonna vastu kaks penalti, millest mõlmad olid küsitavad käe tabamised enda mängija poolt. Poleks pall põrganud vastu mehe õlga oleks ta klaariks löödud, aga ei kohtunik nägi seal penaltiväärset sooritust. Ja see kirjeldatud situatsioon oli peale tema poolt antud üht penaltit ja seisul 4-3 ja viis minti enne lõppu. Ma ei oska siin midagi vaielda, sest sellised otsused ei ole iseloomustatavad sõnadega nagu \"hullumeelsus\" või \"pettus\"...Neis olukordades saab reeglite järgi penaltit anda, aga... No ju ma olen vähe näinud...Teine seletus, mis ei teeks meie jalgpalliliidule au on, et venelasest jalgpallikohtunik ja venelastest koosnev Pakri polnud just puhas kooslus. kui nii on, siis vaadaku ette.

Kommentaar

Tahtsin veel mainida et Haiba väravad lõid Jägel 3 (1 värav oli 35m pomm ristnurka ) ja Mandelkorn.

Aga jah Haiba andis 3 korda eduseidu käest

Kommentaar

Working...
                                X