Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III liiga lääne piirkond

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III liiga lääne piirkond\'

Keila - Haiba 2-0 (1-0)
    Mõtetu mäng ja mõtetu tulemus

Kommentaar

Algselt postitas Tibutibu

Keila - Haiba 2-0 (1-0)
      siin tuleb teil end süüdistada kõvasti sest mõni vend ei mõikka vist teil küll suluseisust mitte midagi sest iga 2 rünnak oli alati suluseis Ega erilist võimalust teil polnudki......

Kommentaar

Kernu Kadakas-FC Klooga 2-4

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Keila - Haiba 2-0 (1-0)
          siin tuleb teil end süüdistada kõvasti sest mõni vend ei mõikka vist teil küll suluseisust mitte midagi sest iga 2 rünnak oli alati suluseis Ega erilist võimalust teil polnudki......
          Sa ikka panid tähele, et meid 1 vähem oli..ja kolmndas liigas suluseisus olemisest rääkida - kohtunik laseb läbi ja ongi olemas...Seega...Keda see huvitab kui kolm korda oled, aga siis üks kord teed ära.
          Arvestades teie arvulist ülekaalu olite te ikkagi kehvad ja võimalusi oli meil vähemuse kohta ikkagi palju. Aga absoluutselt vahet pole nagu TT juba ütles, et mõttetu mäng jne.

Kommentaar

Algselt postitas reed

Algselt postitas Aramis

Siis olete küll kõvad mehed, kui teil edasipääsemise eesmärk oli.
            ma ei sa sinu sõnavõtust aru ...
            Paistab, et ei saa jah.Selgituseks siis nii palju, et Haiba pole kunagi seadnud eesmärki tõusta teise liigasse. Iseasi on kolmanda liiga võit - see on ikka eesmärk, aga tõusmine küll mitte ja võidu puhul arvatavasti ka ei tõuseks.

Kommentaar

Niii Hooaeg läbi ja võit tuli meile(märjamaale). Hooaja alguses ei saanud mitte oma õiget mängu käima, kuid mida mäng edasi seda ilusamaks meie mäng muutus. Ja alates 8-st voorust ei pidanud meie enam kaotusekibedust tundma. Kokkuvõtteks oli mõnus tasavägine hooaeg.

Lõpptabel:

1. Kompanii Märjamaa 18 10 5 3 53 - 26 35
              2. FC Kose 18 10 4 4 46 - 27 34
              3. Tabasalu Palliklubi 18 10 3 5 48 - 27 33
              4. Pakri SK Paldiski 18 8 6 4 51 - 34 30
              5. FC Klooga 18 8 2 8 38 - 33 26
              6. JK Kadakas Kernu 18 8 1 9 37 - 38 25
              7. FC Hansa United Tallinn 18 7 4 7 32 - 39 25
              8. FC Haiba 18 6 3 9 38 - 36 21
              9. Keila JK Alibi 18 6 2 10 28 - 49 20
              10. Emmaste JK 18 2 0 16 14 - 76 6

ahjaa solskjaer pani mõne koha hooaja alguses ka täppi
              Algselt postitas solskjaer

Pakuksin oma variandi selle aasta lõpptabelist -

1.Märjamaa
              2.Kose
              3.Haiba
              4.Kernu
              5.Tabasalu
              6.Keila
              7.Hansa United
              8.Klooga
              9.Pakri
              10.Emmaste

Seda juhul kui Emmaste mängib. Kui nende asemel keegi uus tuleb siis võib ühtteist muutuda.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Keila - Haiba 2-0 (1-0)
                Kle mul on täna nati halb tuju nii et pane ennast põlema mees

Kommentaar

Tabasalu läheb nüüd talvepuhkusele, et siis kevadel ikka palju tugevamas hoos olla....edu neile kes edasipääsesid....ja Emmaste vaadake ,et üleminekul ikka kõvasti panete...tahaks ikka ja jälle teile suvel külla tulla
                  Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

Algselt postitas Kent

Tabasalu läheb nüüd talvepuhkusele, et siis kevadel ikka palju tugevamas hoos olla....edu neile kes edasipääsesid....ja Emmaste vaadake ,et üleminekul ikka kõvasti panete...tahaks ikka ja jälle teile suvel külla tulla
                    Õige! Me tahaks ka!!!

Kommentaar

Terevist,
                      tahaks anda paar auhinda välja ehk väike kokkuvõte hooajast, kes tahab vaidleb vastu !

Parim meeskond: JK Kose - mängis väga head jalgpalli mida kroonis võit Pakri üle viimases voorus. Hooaja esimeses pooles andsid mõttetuid punkte ära ning oleksid pidanud võitma kokkuvõttes. Väga sümpaatsed mängijad ja hea võistkond. Peaksid proovima end nüüd ka 2 liigas.

Suurim üllataja - Tabasalu - üllatasid mänguga ja suhtumisega mängu iseendasse ja vastastesse! Vahe peal tekkis neil mingi mõõn kus anti kah lolle punkte ära, vahel aravasin et panevad liiga kinni veel. Soovind vendadele edu ja jätkake samas vaimus!

Läbipõruja - JK Keila - hooaja algusel aravasin, et tuleme raudselt 3 hulkka, sest meeskond tundus tõesti tugev hooaja algul, nüüd paneme kinni, oli tunne. Peale esimest mängu kukkusid vennad üks haaval välja, kes ei saanud tulla, kes ei viitsinud jne. Lõppuks oli hooaeg paras katastroof!

Kommentaar

Kuna on moes teha hooaja lõpus selliseid lühikesi kokkuvõtteid siis teen minagi ühe sellise. Ja alustades tabeli tipust -
                        KOMPANII MÄRJAMAA - Nagu ma juba hooaja eel ennustasin et nad peaksid olema esimesed siis nii ka juhtus. Nad tegid seda mida neilt oodati ja hõivasid koha mida nad ka väärisid. Kohe oli näha et keegi on neile seda kunsti õpetanud. Aga tabelitipp oli loomulikult tihe ja rebimine nende vahel huvitav.
                        FC KOSE - Võistkond võttis peaaegu parima mis võtta andis. Loomulikult jääb väike okas hinge kui sa kaotad pika hooaja vaid ühe punktiga. Aga Kosel on veel arenguruumi ja küll nad veel näitavad ennast. Väga sümpaatsed olid oma mänguoskuse poolest Kose uued ja noored mängumehed. Igaljuhul ilusat mängu oskasid nad koos Märjamaaga juba sel hooajal demonstreerida.
                        TABASALU PALLIKLUBI - kui aus olla siis oli Tabasalu minu jaoks isegi väike üllatus. Loomulikult positiivses mõttes. Mängides sellist \"mehed lähme jookseme veidi platsil\" mängu suutsid nad seda teha väga sitkelt ja saavutasid ka väga kõrge koha. Eriti vinged vennad.
                        PAKRI SK - minu jaoks üks sümpaatsemaid meeskondi. Nendega on alati tore kohtuda ja arutada enne platsile minekut maast ja ilmast. Slaavlastele kohe on seda suhtlemisoskust antud. Aga ega nad siis ainult jutuga, nad oskasid ka platsil kenasti väikeste söötudega palli lükata ja kolle lüüa. Ka on nad tublisti koosseisu noorendanud.
                        FC KLOOGA - Klooga suutis vist isegi kõige rohkem oma lõppkohaga mind üllatada. Minu pakutud 8. koht ületati küllaga. Igati üle keskmise vanusega võistkond suutis ikkagi kõigile hambaid näidata. Aga eks jalgpall ole nagu jalgrattasõit et kui noorest peast õieti ära õpitud siis võid ka vanast peast korralikult mängida. Visa mäng Klooga poolt!
                        JK KERNU KADAKAS - esimene väike pettumus mulle. Lootsin et Kernule ikka midagigi II. liigast külge jääb. Aga võibolla oli hoopis vastupidi. Saades teises liigas suuri kaotusi ei suudetud ennast ka järgmisel aastal kokku võtta. Järelikult lootsin neist liiga palju.
                        FC HANSA UNITED - pakkusin neile 7. kohta ja nii ka tuli. Hansa võib heal päeval teha ilusa mängu ja samas nädal hiljem mängivad nii kehvalt et ei tunne neid enam äragi. Parim näide on kaks kardinaalselt erinevat mängu Emmaste vastu. Aga igati keskmine võistkond.
                        FC HAIBA - minu jaoks vahest kõige suurem pettumus. Vaadates Haiba mängupilti ja tabelikohta siis midagi nagu ei klapiks. Tundub et see võitmise oskus on neile komistuskiviks saanud. Kui hansa kelle väravatevahe oli -7 on kõrgemal kui haiba +2 ga siis saab siit vaid seda välja lugeda. Äkki läheb järgmisel aastal paremini.
                        KEILA JK ALIBI - samuti üks läbipõruja nagu eestimees tabavalt ütles. Vahest kammitses neid liiga suur soov hästi mängida. Igaljuhul ilusale algusele järgnes valus kukkumine.
                        EMMASTE JK - kui AlMann arvas et oleme sel aastal nagu FC Lelle eelmisel siis ta küll eksis. Eks me püüdsime igaleühele nii kuidas parasjagu koosseis kohal oli vastu hakata. Mõnes mängus see isegi õnnestus. Aga kui võistkonnas pole ühtegi RÜNDAJAT (ma mõtlen siinkohal mängijat kes lööb väravaid) siis kaotad tavaliselt kõik mängud. Ja nii nagu ma juba hooaja algul arvasin et oleme viimased siis ma tegin kõik endast oleneva et sinna ka maanduda.

Igaljuhul ei tea me veel ( nagu igal hooaja lõpul ) kas me ka järgmisel aastal jätkame.
                        IGATAHES EDU TEILE KÕIGILE JA ÄKKI VEEL KOHTUMEGI.
                        Trummi JK nr. 85
                        keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Ülemineku mängud -

09.10 Kespo - Emmaste
                          16.10 Emmaste - Kespo

Eks viimased mängud näitavad kas tuli veel hõõgub tuha all.
                          Trummi JK nr. 85
                          keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

Mnjah oli selline nii ja naa hooaeg. Vähemalt Haiba seisukohast. Ütleme ausalt välja - kehvad olime! Aga tasemed on võrdsed ja piisab üsna väikestest asjadest, et vaekausid kallutatakse ja see see aasta meile saatuslikuks sai. Järgmine aasta näeb, mis saab.

Kommentaar

Teeks ka siis lühikokkuvõtte...

Märjamaa- meie vastu ei õnnestunud neil üldse....aga muud tulemused räägivad enda eest...käisin vaatamas nende Pakriga mängu pean ütlema, et kõige küpsem mäng ....kindlasti suuresti tänu nende treenerile...igatahes edu neile

Kose- võistkond kellega meil alati tulised andmised....suurt ei mõletagi et minevikus oleks nendega selline mäng olnud kus oleks vahe üle 1 värava olnud....nii ka seekordki....isiklikult ma loodan ,et nad saavad ka üleminekult edasi....kuigi krt tahaks ka järgmine aasta nende heal platsil väljakule jooksta

Tabasalu - ....no paar sõna siis ka oma mansa kohta....meie suurim probleem oli DISTSIPLIIN....tähendab selle puudumine.....meeskonnas on mängijaid kes ei mõtle meeskonna peale....pidev vähemuses mängimine jättis oma jälje lõpptulemusse...ärplejatel pole kohta selles satsis enam...hooaja eel olime ise kindlad et oleme esikolmikus....nii ta läks aga me ei olnud sellel kohal kus me oleks tahtnud olla....mina paneks selle hooaja kui mõtetu hooaja arvele...kohta ei parandanud ja ei kukkunud ka madalamale....järgmine hooaeg oleme veel tugevamatena platsis

Pakri- puhas slaavijalgpalli esindaja....lükkame lühikest maast....ja krt meile lükkasid veel nii kenasti...

Klooga- meie vastu neil ei õnnestunud kuidagi....ei teagi kohe miks....vist olime paremad lihtsalt

Kernu - sats kelle vastu oli minu arust vist kõige raskem pelada....eriti nende platsil....terve poolaja Kernu staadionil kaitses istuda oli väga mage....vaadates kuda nad meie vastu pelasid siis paneb imestama, et nad nii madalal kohal on....

Hansa- see on sats kes tõesti ükspäev võib näidata head mängu aga siis teinekord taas ei saa nad üldse hakkama....eks palju loeb ka kes kohal on....mina oleks nad igatahes pannud 9. kohale

Haiba- Väga norm vennad....koht ei vasta nende tegelikule mängule....edu teile...

Keila- täiesti oleneb kes kohal on meeskond....ehk siis Tabasalus polnud sanssigi aga Keilas saime lihtsalt tappa....meilt muidugi suhtumise värk....aga head vennad...laske samamoodi edasi...

Emmaste- pole te nii kehvad midagi kui tulemused räägivad....meiega mängisite ju nagu võrdne võrdsega...probleem aint selles et meil palju rohkem kaalul ...vähemalt teises mängus...sama käib ka Haiba kohta teise mängus...lihtsalt meil oli seda rohkem vaja..

Ma rahunen kohe...ja näed ma olengi nüüd rahulik.

Kommentaar

III liiga üleminek esimene mäng
                                KSK Kespo - Emmaste JK 5:0 (2:0)
                                Mänguväljak üli libe.Kindlalt tugevam võitis.

Kommentaar

Working...
                                X