Replying to Topic \'III liiga lääne piirkond\'
kohtunik vilistas suht selgelt teie kasuks ka pime saaks sellest aru aga nu pohh see mäng on nüüd läbi ja kohtume kernus
Originally posted by jimbolaja
Loomulikult ootame ka meie Kernus peetavat mängu.....tahaks ka normaalse platsi peal pelada.....mina aga kohtunikkku ei hakka süüdistama.....esiteks pani ta mõlemale poole kalasid ja teiseks .....paremad võistsid....niisiis milles probleem...väike soovitus teile.....katsuge järgmine kord rahulikumalt võtta ja mitte iga kohtuniku vea peale teda maatasa tampida....mina ei usu et teile liiga tehti eile.....või arvad ,et kui oleks olnud teine kohtunik siis oleks teie võitnud we ....mina küll nii ei usu....
Originally posted by promootor
nu tra sa vaata mihuke imbetsill see herr kohtunik oli.Oota kernus peetavat mängu ja loodame et siis määrab kullakallis ejl mingi kohtuniku kellel vähegi ajusid on
teil nõrgemad vedas jah , et niigi läks....mängu tegid ära need mehed, kes väravad lõid....
Originally posted by promootor
täiesti mõtetu
kohtunik tegi mängu ära jättes vilistamata mängu lõpus kindla penalti olukorra ja tegi veel igasugust muud sitta
aga nu jha
nõrgematel veab alati
Tabasalu Palliklubi - Kernu Kadakas 3 - 1 (0-0)
Smetanin,Tamm,Talu
Närviline mäng, mis muud....palju võimalusi ikka ka nagu alati.....
Tabasalu Palliklubi - Kernu Kadakas 3 - 1 (0-0)
Smetanin,Tamm,Talu
Närviline mäng, mis muud....palju võimalusi ikka ka nagu alati.....

täiesti mõtetu
kohtunik tegi mängu ära jättes vilistamata mängu lõpus kindla penalti olukorra ja tegi veel igasugust muud sitta
aga nu jha
nõrgematel veab alati

kohtunik vilistas suht selgelt teie kasuks ka pime saaks sellest aru aga nu pohh see mäng on nüüd läbi ja kohtume kernus

Kommentaar