Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kahju jah,et sul kossil varvas murti....olgugi,et see polnud tahtlik, aga ehk lohutab su meelt see ,et seda tegi Hr. Tamm isiklikult
Eks meil oli 2 poolaeg ka kasuks mängus taganttuul...nii nagu teil 1 poolaeg....
Igatahes on mul hea meel võidu üle ja võib öelda et päris mõnus mäng oli....
to eestimees: 1 kobistasin ikka ära....väravavaht aitas kaasa kenasti....paigutas müüri kolm meest...läks kenasti....
Kokkuvõttes oli hea võita üle mitme hooaja Keilat nende kodus
Kahju jah,et sul kossil varvas murti....olgugi,et see polnud tahtlik, aga ehk lohutab su meelt see ,et seda tegi Hr. Tamm isiklikult
Eks meil oli 2 poolaeg ka kasuks mängus taganttuul...nii nagu teil 1 poolaeg....
Igatahes on mul hea meel võidu üle ja võib öelda et päris mõnus mäng oli....
to eestimees: 1 kobistasin ikka ära....väravavaht aitas kaasa kenasti....paigutas müüri kolm meest...läks kenasti....
Kokkuvõttes oli hea võita üle mitme hooaja Keilat nende kodus
aa ei jaa...seda märkasin kohe, et tamm vuras, aga see jah täiesti juhuslik pealeastumine oli. pole hullu midagi. teen juba nii välimist kui ka sisemist viinakompressi, niiet 22.00 paradise beach keilas algamas ja ma lõvi eest väljas katsun olla . okok, lause viimane osa on paisutatud pisut.
Kommentaar