Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V Liiga Põhjapiirkond 2003

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'V Liiga Põhjapiirkond 2003\'

Originally posted by Rui Costa

Tuleb ikka!Võiks siia põhja ikka niipalju tiime tulla,et saaks iga nädala vahetus pelada,mitte nagu eelmine hooaeg,et näiteks vahepeal tekkis 2 nädalane paus
    A millal siis juua saab? Mängu ajal ja enne mängu ei ole ju soovituslik juua jumalikku nektarit...

Eks nad kindlasti jaotavad ära vastavalt vajadusele ja võimalustele, kuid siiski võib paar väikest kala sisse lipsata. Ma palvetan, et Striit, kellel kodoväljak Raplas, ei läheks läände või lõunasse

Kommentaar

Postitas: amority
      Tsitaat:Originally posted by Rui Costa

Tuleb ikka!Võiks siia põhja ikka niipalju tiime tulla,et saaks iga nädala vahetus pelada,mitte nagu eelmine hooaeg,et näiteks vahepeal tekkis 2 nädalane paus

A millal siis juua saab? Mängu ajal ja enne mängu ei ole ju soovituslik juua jumalikku nektarit...

Eks nad kindlasti jaotavad ära vastavalt vajadusele ja võimalustele, kuid siiski võib paar väikest kala sisse lipsata. Ma palvetan, et Striit, kellel kodoväljak Raplas, ei läheks läände või lõunasse

Jumala nektarit hakkad siis jooma mängu ajal:P
      Vaikne.....

Kommentaar

kuulsin täna et fc tiigrid ei mängigi V liigas vaid IV liigas
        karm värk on see jalgpall

ja ega see elu ka parem pole

Kommentaar

Originally posted by lookas

\'Nii see peaks hetkeseisu järgi olema. Tiigrid on IV Põhjas. Kui nad just jubesuurt tugevdust ei saa, siis hakkab nalja saama :P.

Kommentaar

Jah, algselt pakuti seda võimalust meile, kuid ütlesime ära. Tahaksime ise selle koha välja võidelda mitte kergelt saada ja siis robinal tagasi tulla.

Kommentaar

Originally posted by Devil

Originally posted by lookas

\'Nii see peaks hetkeseisu järgi olema. Tiigrid on IV Põhjas. Kui nad just jubesuurt tugevdust ei saa, siis hakkab nalja saama :P.
              põhimõteliselt peax tiigritel pooled mängijad uued olema ja ku ma nüüd ee exi siis endised intrnatilonali mängijad ,sest need kaks klubi ühinesid ja svenil on nüüd tugevam sats olemas ,aga nalja akkab kindlalt saama:P

Kommentaar

Loll lootus ikkagi.Saavad veel hullemini tappa kui eelmine hooaeg.

Kommentaar

mine sa tea äkki üllatavad veel, kuid ex näeb mis tulevik endaga kaasa toob

Kommentaar

Kommentaar

Kes teab tiigreid ei maksa kunagi outsideritex pida sest kui nad ikke väga tahavad siis nad ikke üllatada oskavad võta näitex viimane turniir kus tiigrid osalesid

Kommentaar

kui sa mõtled loo cupi siis nad seal küll millegagi hakkama ei saanud......aga seda internationali juttu ma eriti uskuda ei taha sest minu teada ühinesid nemad minevikuga tänu nende treeneri tutvustele........aga kui see peaks tõsi olema et hoopis tiigrid ühinesid, siis tuleb tiigritest väga tugev sats, sest eelmise aasta international oli väga tugev eesotsas nende Aseri või Gruusia päritolu mängjuhiga
                        fc pohmell

Kommentaar

Originally posted by duff_K

kui sa mõtled loo cupi siis nad seal küll millegagi hakkama ei saanud......aga seda internationali juttu ma eriti uskuda ei taha sest minu teada ühinesid nemad minevikuga tänu nende treeneri tutvustele........aga kui see peaks tõsi olema et hoopis tiigrid ühinesid, siis tuleb tiigritest väga tugev sats, sest eelmise aasta international oli väga tugev eesotsas nende Aseri või Gruusia päritolu mängjuhiga
                          21 ei mõtle loo cupi vaid mingist järgmist turniiri ,kus tiigrid 4 koha said ,täpselt ei teagi kes seal turniiril veel mängisid kuna ise mind polnud seal

Kommentaar

duff, parandan, enamus Interitest on armeenlased. Minu teada nad ei ole ühinenud kui siis kõva saladuskatte all. Aga äkki keegi selgitaks kuidas Tiigrid IV põhja said !?

Uurisin, saidki, kuna üks koht jäi vabaks ja Streetrace ütles ära. A kas Soccernet ütles ka ära ? Kui eelmise aasta peksupoiss oli Minevik siis sel aastal olgu issand Tiigritele armuline ja muld kerge

Kommentaar

Originally posted by Janek

duff, parandan, enamus Interitest on armeenlased. Minu teada nad ei ole ühinenud kui siis kõva saladuskatte all. Aga äkki keegi selgitaks kuidas Tiigrid IV põhja said !?

Uurisin, saidki, kuna üks koht jäi vabaks ja Streetrace ütles ära. A kas Soccernet ütles ka ära ? Kui eelmise aasta peksupoiss oli Minevik siis sel aastal olgu issand Tiigritele armuline ja muld kerge
                              Tõepoolest, kui Minevik üleeelmine hooaeg suure hurraaga 4.liigase läks siis eelmine hooaeg ei olnud neil seal mdiagi eriti teha. Kuid vaadates neid nüüd, on nad arenenumad ja seda suht palju. Aga et Tiigrid, nad peavad kõvasti tööd tegema, et saavutada midagi enneolematut...

Kommentaar

Muide, mille alusel selliseid pakkumisi tehakse? Tulemuste järgi nähtavasti mitte, sest eelmine hooaeg jäid nii Soccernet kui ka Tiigrid näiteks Eurouniv FC-st tabelis tahapoole.
                                Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Working...
                                X