Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Lume ja muud kuradid,kuidas jäite rahule Trummi mängijast kohtuniku Tokko vilega?Ma eelmine nädal vaatasin ta tegutsemist Eurouniv-Goll mängul,suht korralikult pidas õigust
Lume ja muud kuradid,kuidas jäite rahule Trummi mängijast kohtuniku Tokko vilega?Ma eelmine nädal vaatasin ta tegutsemist Eurouniv-Goll mängul,suht korralikult pidas õigust
Kle seekord oli päris hea,vaadates mis eelmine aasta vilistas SCTK - EBS\'i mängu mille võitsime küll 1-3 aga siis oli nagu teisest planeedist..Täna OK!..mõni olukord oli vaidlev aga polnud kõige hullemat prohmakat.
Eks peale võitu ollakse ikka rahul, aga poiss vilistas tublilt, mudaliiga kohta vägagi hästi isegi.
"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
jah kohtunik oli suht hea .. üksi on raske suluseisusid täpselt hinnata .. vastastele paar märkust: mõni mees ikka läks vahepeal väga närvi ja noris iga väiksema asja kallal .. aga lõpuks anname au talle, suutis mees oma suu kinni hoida!
Prantslane näitas oma lõunamaa temperamenti korduvalt Eriti lahe oli see kuidas ta ikka koguaeg täiega ropendas, nii meie, kui oma meeste peale .... ee ma vähemalt arvan, et ta ropendas
Prantslane näitas oma lõunamaa temperamenti korduvalt Eriti lahe oli see kuidas ta ikka koguaeg täiega ropendas, nii meie, kui oma meeste peale .... ee ma vähemalt arvan, et ta ropendas
Kommentaar