Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Seoses osade mängijate lahkumisega ja loobumisega otsime endale uusi mängijaid. Huvilistel võtta ühendust PM kaudu.
Kõigepealt hakkake trenni tegema vähemalt korra nädalas ja siis alles mängijaid otsima. Kuuldavasti ei ole teil juba pool aastat ühtegi trenni toimunud.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
reinu kuuldused on õiged, trenne see aasta kohe kindlasti veel toimuma ei hakka. Aastalõputurniir jm asjad ees ning ehk peale Kuradi Karikat asume ka treeningute kallale..
reinu kuuldused on õiged, trenne see aasta kohe kindlasti veel toimuma ei hakka. Aastalõputurniir jm asjad ees ning ehk peale Kuradi Karikat asume ka treeningute kallale..
Mis need kuradid su perset torgivad???
Pidid ju FC Soccernetti tulema.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar