Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SC Kuradid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'SC Kuradid\'

KURADID ON HOOGU KOGUMAS,GO GO

Kommentaar

Hoog on sees tõepoolest. Liidrid ei ole enam kaugel

Kommentaar

Kuradid on Taburetid.

idas oleks neil heal juhul 1 punkt.
        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Kuradid on Taburetid.

idas oleks neil heal juhul 1 punkt.
          Hui..tantsiks seal balalaikat ja annaks tantsutrenni soccerneti inimestele
          Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

edu tantsimisel

Kommentaar

viska see pill nüüd minema ma ei jõua enam vihtuda.

Kommentaar

Seoses osade mängijate lahkumisega ja loobumisega otsime endale uusi mängijaid. Huvilistel võtta ühendust PM kaudu.
                Bii a Old diivil ..::::::History Kurat::::::..

Kommentaar

Algselt postitas soxx Vaata postitust
                  Seoses osade mängijate lahkumisega ja loobumisega otsime endale uusi mängijaid. Huvilistel võtta ühendust PM kaudu.
                  Kõigepealt hakkake trenni tegema vähemalt korra nädalas ja siis alles mängijaid otsima. Kuuldavasti ei ole teil juba pool aastat ühtegi trenni toimunud.
                  Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

reinu kuuldused on õiged, trenne see aasta kohe kindlasti veel toimuma ei hakka. Aastalõputurniir jm asjad ees ning ehk peale Kuradi Karikat asume ka treeningute kallale..

Kommentaar

Algselt postitas amority Vaata postitust
                      reinu kuuldused on õiged, trenne see aasta kohe kindlasti veel toimuma ei hakka. Aastalõputurniir jm asjad ees ning ehk peale Kuradi Karikat asume ka treeningute kallale..
                      Mis need kuradid su perset torgivad???

Pidid ju FC Soccernetti tulema.

Kommentaar

Well aga Kuradid jäävad ju minu juhtimise alla siiski

Kommentaar

Palun mitte isiklikult võtta aga kuradite kodulehte külastades jäi silma, et ootate oma meeskonda kõiki kellel huvi pole asja vastu?

Copy paste:SC Kuradid otsivad oma meeskonda uusi mängijaid uueks hooajaks. Kõigil huvitutel palume ühendust võtta

Kommentaar

Algselt postitas Warren Vaata postitust
                            Palun mitte isiklikult võtta aga kuradite kodulehte külastades jäi silma, et ootate oma meeskonda kõiki kellel huvi pole asja vastu?

Copy paste:SC Kuradid otsivad oma meeskonda uusi mängijaid uueks hooajaks. Kõigil huvitutel palume ühendust võtta
                            DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                            Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Algselt postitas Warren Vaata postitust

mis tingimused ka vaja tõita on?
                              Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
                              Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas budulojus Vaata postitust
                                mis tingimused ka vaja tõita on?
                                Trennis ei tohi käia.
                                DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
                                Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Working...
                                X