Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SC Kuradid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'S.C. Tallinna Kuradid\'

Originally posted by amority

Originally posted by 13

Originally posted by 13

Kui te korraliku pakkumise Soccernetile teete ,siis ehk omandate mu mängijaõigused.

Irw
    13, vaata, asjalood on sellised, et kahjuks ei saa me niipalju nüüd ka silma kinni pigistada

... eriti vajalikud kohad on kaitses välja jagada, kus taseme poolest võiksime vajadusel ka silma kinni pigistada, peaasi, et ...
    Ei saa ,ei saa.... muidu te äkki enam ei kaotagi Fc Soccernetile 9-1 vaid juba 13-0.
    irw, noorhärra ego ei mahu enam siia foorumisse ära we:P Rohkem kaineid päevi palun, ja usu, hakkad ka palli murust eristama
    irw @ noorhärra...kui siin vanusest rääkida,siis said sa alles emalt rinda ,kui ma juba mehetegusid tegin
    Kaineid päevi???Mida sa poisirsk joomisest tead???Sinusuguse mänguasjad peaksid olema puupulk ja männikäbi mitte ,aga jalgpall.
    Soccernet eristab piisavalt hästi palli.Mitte nagu mõne meeskonna (Striitreiss ja Mustamää) endised liikmed.nagu ma aru sain just nn.Kuradid koosnevad põhiliselt just nendest kes eelmisel hooajal eelpool nimetatud meeskondades mängisid.Võin kihla vedada ,et hooajal 2005 Kuradeid enam ei eksisteeri.
    Ahjaaa....vaevalt,et teid selle nime all isegi sel hooajal näeb.Usklikud pistavad kohe teie nime pärast pasundama(nagu see oli ka Sarviku õllega.mille tulemuseks oli teatavasti see,et Sarvikust ja Sorts).

Seega lühidalt - ELAGU S.C TALLINNA SORTSID
    Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Võtkem nüüd aru pähe ja aitab irrooniast Arutagem seda asja tuleva hooaja lõppedes edasi. Me kõik oleme maa ja ilm kuulnud juttudest, kuidas liigasse tulete. Tore! Aga niisama lõõpimine siin ei aita.

Kaks vana meest juba...:P

Kommentaar

Originally posted by treze

Võtkem nüüd aru pähe ja aitab irrooniast Arutagem seda asja tuleva hooaja lõppedes edasi. Me kõik oleme maa ja ilm kuulnud juttudest, kuidas liigasse tulete. Tore! Aga niisama lõõpimine siin ei aita.

Pole ju tuleval aastal midagi arutada,sest ühte teatavat meeskonda enam pole.parem juba alguses kõik ära rääkida.Noored poisid - lõpuks ütlevad ju närvid üles ,kui iga hooaja lõppedes üks ja sama jama.

Üldiselt soovin edu Sulle jõudu ja jaksu.Selliste poistega saab sul raske olema nagu sul on.Ma võin küll jalgpallis koba olla(mitte ei või vaid olengi), aga sellest lambakarjast millega sina oled õnnistatud ..... 90 %ist sinu poistest olen igatahes üle.....irw......

/me ootab juba seda paska mis nüüd lendama tema suunas hakkab.....
        Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Replying to Topic \'S.C. Tallinna Kuradid

Originally posted by 13

Pole ju tuleval aastal midagi arutada,sest ühte teatavat meeskonda enam pole.parem juba alguses kõik ära rääkida.Noored poisid - lõpuks ütlevad ju närvid üles ,kui iga hooaja lõppedes üks ja sama jama.

Üldiselt soovin edu Sulle jõudu ja jaksu.Selliste poistega saab sul raske olema nagu sul on.Ma võin küll jalgpallis koba olla(mitte ei või vaid olengi), aga sellest lambakarjast millega sina oled õnnistatud ..... 90 %ist sinu poistest olen igatahes üle.....irw......

*Kolmteist ootab juba seda paska mis nüüd lendama tema suunas hakkab.....
          13 lolliks läksid? Treze mängib ju FCSis :P

Kommentaar

Originally posted by Devil

Originally posted by 13

*Kolmteist ootab juba seda paska mis nüüd lendama tema suunas hakkab.....
            13 lolliks läksid? Treze mängib ju FCSis :P
            Oujeee ... muidugi mängib ja Duff mängib kaaa
            Loodetavasti jäävad ka peale algavat hooaega mängima.Mitte nagu mõni vend kes peale igat hooaeg läheb uude klubisse.

Lolliks oled sa ise läinud selle kodus istumisega.Peaksid vahest napsu võtma nagu viimane kord ,kui hommikul Raimo juurde judsid...........irw...........õpi lillede vahelt lugema.

Kommentaar

Replying to Topic \'S.C. Tallinna Kuradid

Originally posted by 13

Loodetavasti jäävad ka peale algavat hooaega mängima.Mitte nagu mõni vend kes peale igat hooaeg läheb uude klubisse.

Lolliks oled sa ise läinud selle kodus istumisega.Peaksid vahest napsu võtma nagu viimane kord ,kui hommikul Raimo juurde judsid...........irw...........õpi lillede vahelt lugema.
              Tore suhtumine sul kyll uutesse meeskonnakaaslastesse, miks nii kibestunud, kardad, et ei saa enam platsile? Ole rahulik, võin enda koha sulle anda.
              Egas ma nii palju kodus istugi ja veel vähem lolliks läinud. Kuda ma napsu võtan on minu mure, viimati(laupäeval) sain hästi hakkama.
              Kahju lugeda su poste siin teemas. Mingi respecti teiste tegemistesse võiks kah hoida. Tore kui inimesed teevad uusi meeskondi ja jalgpalli ringkond laieneb. Kui nad on alguses enesekindlad, las nad olla, mis see sinu perset torgib, et sa enne liigamänge neid paika tahad panna.
              Mäletatavasti sai Soccernet kah eelmine aasta sõprusmängus Eurounividlt 7:0 peksa ja ei võitnud enne liigahooaeg vist yhtegi sõprusmängu suurel platsil.
              Lõõpida on lahe kyll jah, teatud maani.

Kommentaar

Ma arvan et see jutt mis siin hetkel ringi käib ei puutu Kuraditesse,niiet proovige kuskil mujal räuskuda..

Kommentaar

Originally posted by 13

Originally posted by 13

Originally posted by 13

Kui te korraliku pakkumise Soccernetile teete ,siis ehk omandate mu mängijaõigused.

Irw
                  13, vaata, asjalood on sellised, et kahjuks ei saa me niipalju nüüd ka silma kinni pigistada

... eriti vajalikud kohad on kaitses välja jagada, kus taseme poolest võiksime vajadusel ka silma kinni pigistada, peaasi, et ...
                  Ei saa ,ei saa.... muidu te äkki enam ei kaotagi Fc Soccernetile 9-1 vaid juba 13-0.
                  irw, noorhärra ego ei mahu enam siia foorumisse ära we:P Rohkem kaineid päevi palun, ja usu, hakkad ka palli murust eristama
                  irw @ noorhärra...kui siin vanusest rääkida,siis said sa alles emalt rinda ,kui ma juba mehetegusid tegin
                  Kaineid päevi???Mida sa poisirsk joomisest tead???Sinusuguse mänguasjad peaksid olema puupulk ja männikäbi mitte ,aga jalgpall.
                  Soccernet eristab piisavalt hästi palli.Mitte nagu mõne meeskonna (Striitreiss ja Mustamää) endised liikmed.nagu ma aru sain just nn.Kuradid koosnevad põhiliselt just nendest kes eelmisel hooajal eelpool nimetatud meeskondades mängisid.Võin kihla vedada ,et hooajal 2005 Kuradeid enam ei eksisteeri.
                  Ahjaaa....vaevalt,et teid selle nime all isegi sel hooajal näeb.Usklikud pistavad kohe teie nime pärast pasundama(nagu see oli ka Sarviku õllega.mille tulemuseks oli teatavasti see,et Sarvikust ja Sorts).

Seega lühidalt - ELAGU S.C TALLINNA SORTSID
                  Kle ärra 13, järgmine kord kui sinuga viina võtan siis utistaks sind veidi rohkem. Ma ei saa aru mida meie tegemised siia puutuvad millise muna peale mõni kurat sul astus, või lihtsalt alkost ajud läbi vettinud ehk? Kui kobiseda tahad, palun helista, mitte ära kobise ega plõksi siin foorumis asja eest teist taga. Sa oled see vend kes netis on suure 5 meetrise tillilatiga ja alati plõksib asja eest teist taga, irl jookseb paugust tühjaks kui asjaks läheb. Palun ära enam akka irisema siin topicus, mu nr on 05205386, helista ja vajadusel saame kokku ja nuta mu rinnapea veidi, beib, kuid sellised JOBUD ei meeldi kohe teps mitte. Miks me kõik ei võiks normaalsed olla? Ikka sattub hälvikuid igalepoole, kahjuks

Nagu Kreisi raadios öeldakse - Mõttetu vend

Muide, kuda Socceris selliseid vendasid oitakse üldse?

Kommentaar

Amority, sa ise ju alustasid ´kobisemisega´ ja 13 on lihtsalt selline, kes esimesena alla ei anna... aga sa võid ju üritada

Kommentaar

see käis nüüd vist küll minu pihta?????13????Miks ma soccerist ära läksin kuna sel ajal oli meie esimene hooaeg läbi saanud just, margus lahkus, raix oli lahkumas ja trennides käis 5 inimest ja samas pakuti lubavamat projekti, fc mustamäe
                      fc mustamäe läks erinevatel põhjustel laiali, kõik mis vähegi viltu sai minna, läkski
                      aga enne kui mölisema tuled siis küsimus kui ma kuskil satsis olen olnud, kas ma pole andnud endast midagI?ma olen alati trennides olnud, erinevatlt sinust kes käis vahest poole aasta tagant, selliste inimeste pärast kipuvadki meeskonnad laiali minema, et võetakse kohustusi ja ei täideta neid, mina olen nii socceri kui ka mustamäega endale võtnud kohustused ilusti täitnud, kas sina oled?
                      ja siinkohal mainiks ära, et tegelt suuresti tänu sinule ja minul eksisteeribki siuke klubi praegu nagu FCS, kui 2 aastat tagasi Ääsmäel meie asja kätte võtsime ja asju ajama hakkasime ja rahasid koguma, niiet sa ära tule mulle ütlema et ma pole kohusetundlikult suhtunud nendesse meeskondadesse.

ja mis kuraditesse puutub, siis kõik teeme selgeks palliplatsil, siis saab näha kellest sina ja su meeskond parem on ja kellest mitte.

Ja sellega lõpetame vaidlused siin teemas!!!!Punkt!!

Kommentaar

Originally posted by ek

Amority, sa ise ju alustasid ´kobisemisega´ ja 13 on lihtsalt selline, kes esimesena alla ei anna... aga sa võid ju üritada
                        Mina? Loe palun uuesti läbi see teema ja küsi Devvilt kommentaare

Kommentaar

Irwwww.....naljatilgad olete....juba lõi teie nõrk koht välja.Psüühhika on teil nõrk.Peaksite omale palkama psühholoogi kes teid nõustaks,sest see jutt mis ma teile siin ajasin on lapselalin selle kõrval mis ma mängu aeg vastastele kõrva sosistan

ma pole ühtegi halba sõna küll teie kohta öelnud ja kui te seda välja siit lugesite on see teie probleem.nagu ütlesin proovige teiste inisemist vähem tähele panna ja keskenduda oma rea ajamisele.loodetavasti teil tuleb ikka midagi välja.

Palun andeks kogu S.C Tallinna Kuradite mängijate käest,kui ma teie õrnasid hingesid kuidagi solvasin Ma ju ARMASTAN teid.See on lihtsalt minu moodus seda armastust välja näidata.

Ahjaaaa Devil.....sinu jutust lööb välja kibestunud mehe jutt(tead küll ise mida ma mõtlen).Sul on maailma asjadest vale arusaam,kui arvad ,et ma pabistan sellepärast kas saan algaval hooajal liigas platsile.Eksid sõbrake.....võin vabalt ka platsi kõrvalt mänge vaadata ja munasid peost peosse veeretada.Vähemalt kätel ei hakka külm:POlen juba vana mees ja mul on elus uued prioriteedid.saad kunagi sama vanaks kui mina siis saad aru mida mõtlen.Seniks ka edu ja jõudu sulle.Samas vabandan ka sinu ees.Kuigi poleks uskunud ,et ka sina oled sellise õrna hingega.

Selle postitusega loen selle teema minu jaoks ammendatuks.

Kommentaar

Kiss

Kõik mu armsad lemmikud siin räuskamas.

kalli-kalli kah
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by 13
                              Palun andeks kogu S.C Tallinna Kuradite mängijate käest,kui ma teie õrnasid hingesid kuidagi solvasin Ma ju ARMASTAN teid.See on lihtsalt minu moodus seda armastust välja näidata.
                              Tupli Vabandus vastu võetud

Kommentaar

Originally posted by 13
                                .

Ahjaaaa Devil.....sinu jutust lööb välja kibestunud mehe jutt(tead küll ise mida ma mõtlen).
                                Sul on maailma asjadest vale arusaam,kui arvad ,et ma pabistan sellepärast kas saan algaval hooajal liigas platsile.Eksid sõbrake.....võin vabalt ka platsi kõrvalt mänge vaadata ja munasid peost peosse veeretada.Vähemalt kätel ei hakka külm:POlen juba vana mees ja mul on elus uued prioriteedid.saad kunagi sama vanaks kui mina siis saad aru mida mõtlen.Seniks ka edu ja jõudu sulle.Samas vabandan ka sinu ees.Kuigi poleks uskunud ,et ka sina oled sellise õrna hingega.

Selle postitusega loen selle teema minu jaoks ammendatuks.
                                Ma ei tea, mida sa mõtled minu kibestumuse all.
                                Tore, kui ma ei pea muretsema sinu ja su platsile saamise pärast.
                                25 jubevana ikke kyll
                                Olen jah õrnahingega, kui pean lugema mõttetut mölisemist foorumis.
                                Tore kui teema on ammendatud.

Kommentaar

Working...
                                X