Replying to Topic \'S.C. Tallinna Kuradid\'
irw @ noorhärra...kui siin vanusest rääkida,siis said sa alles emalt rinda ,kui ma juba mehetegusid tegin
Kaineid päevi???Mida sa poisirsk joomisest tead???Sinusuguse mänguasjad peaksid olema puupulk ja männikäbi mitte ,aga jalgpall.
Soccernet eristab piisavalt hästi palli.Mitte nagu mõne meeskonna (Striitreiss ja Mustamää) endised liikmed.nagu ma aru sain just nn.Kuradid koosnevad põhiliselt just nendest kes eelmisel hooajal eelpool nimetatud meeskondades mängisid.Võin kihla vedada ,et hooajal 2005 Kuradeid enam ei eksisteeri.
Ahjaaa....vaevalt,et teid selle nime all isegi sel hooajal näeb.Usklikud pistavad kohe teie nime pärast pasundama(nagu see oli ka Sarviku õllega.mille tulemuseks oli teatavasti see,et Sarvikust ja Sorts).
Seega lühidalt - ELAGU S.C TALLINNA SORTSID
Originally posted by amority
irw, noorhärra ego ei mahu enam siia foorumisse ära we:P Rohkem kaineid päevi palun, ja usu, hakkad ka palli murust eristama
Originally posted by 13
Ei saa ,ei saa.... muidu te äkki enam ei kaotagi Fc Soccernetile 9-1 vaid juba 13-0.
Originally posted by amority
13, vaata, asjalood on sellised, et kahjuks ei saa me niipalju nüüd ka silma kinni pigistada
Originally posted by 13
Kui te korraliku pakkumise Soccernetile teete ,siis ehk omandate mu mängijaõigused.
Irw
Kui te korraliku pakkumise Soccernetile teete ,siis ehk omandate mu mängijaõigused.
Irw

... eriti vajalikud kohad on kaitses välja jagada, kus taseme poolest võiksime vajadusel ka silma kinni pigistada, peaasi, et ...

Kaineid päevi???Mida sa poisirsk joomisest tead???Sinusuguse mänguasjad peaksid olema puupulk ja männikäbi mitte ,aga jalgpall.
Soccernet eristab piisavalt hästi palli.Mitte nagu mõne meeskonna (Striitreiss ja Mustamää) endised liikmed.nagu ma aru sain just nn.Kuradid koosnevad põhiliselt just nendest kes eelmisel hooajal eelpool nimetatud meeskondades mängisid.Võin kihla vedada ,et hooajal 2005 Kuradeid enam ei eksisteeri.
Ahjaaa....vaevalt,et teid selle nime all isegi sel hooajal näeb.Usklikud pistavad kohe teie nime pärast pasundama(nagu see oli ka Sarviku õllega.mille tulemuseks oli teatavasti see,et Sarvikust ja Sorts).
Seega lühidalt - ELAGU S.C TALLINNA SORTSID

Kommentaar