Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

SC Kuradid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'S.C. Tallinna Kuradid\'

Originally posted by ha2
    Ausalt öeldes ei imestagi, et Kuradid kotti said, kui neil kaitses oli \"HIILGAV\" Devil Oleks ta socceri eest peland oleks nemad kotti saanud.
    ütleks nii palju, et devilita olnuks teie kaitse tunduvalt nõrgem ja kaotusnumbrid veelgi suuremad.

Kommentaar

minu arust esitas ka devil väga hea partii.......ja need et väravad suluseisust jne.....seda juttu mine räägi kuskil mujal.......liigas hakatakse neid väravaid samuti suluseisust lööma ja teie vv vigastus ei mänginud mitte mingit rolli........ aga hästi mängisite igal juhul....ja kui siin pohmakatest rääkida siis ei hakka ma seda soccerneti poolt üldse kommenteerima
      fc pohmell

Kommentaar

Originally posted by duff_K
        minu arust esitas ka devil väga hea partii.......ja need et väravad suluseisust jne.....seda juttu mine räägi kuskil mujal.......liigas hakatakse neid väravaid samuti suluseisust lööma ja teie vv vigastus ei mänginud mitte mingit rolli........ aga hästi mängisite igal juhul....ja kui siin pohmakatest rääkida siis ei hakka ma seda soccerneti poolt üldse kommenteerima
        pohmakas pohmakaks , see on iga mehe isiklik (eile paraku ka minu) traagika, kuid täiendan duffi - suluseisust lõite teiegi oma teise värava (pealelöögi hetkel oli mees, kes lõi väravavahist tagasi põrkunud palli sisse, suluseisus), kui mitte ka esimese.

Kommentaar

Tähendab, see jutt muidugi ei maksa midagi, aga kuradid olid eile paremad ma ütleks, seis muidugi ei peegelda mängukäiku, ainus kellega me hakkama ei saanud oli Erki(vähesed üldse saavad :P). Võin praegu kohe peast umbes 10 kindlat väravaolukorda meie poolt meelde tuletada, ja kui 10nest 2 lõime ära siis võita nii ju ei saa. Socceri olukordadest, erilisi 1:1 olukordi neil vast polnud?peale väravate meenub veel ainult taavi löök karistusala joonelt üksi olles mille ta postist mööda lõi, kogu lugu vist?
          Ja devil mängis soliidselt, midagi pole öelda, ilma temata oleks kindlasti raskem olnud, aga Raimo, kui devilit poleks olnud oleksid sa need lugematud tagaposti pallid mitte üle jala löönud?! Neid ma võimalusteks lugema ei hakanud kuna need läksid kõik ca 10 m üle värava. Aga muidu soccer oli tubli, mängisid hästi ja liigas tulevad põnevad lahingud.
          Pea lõhki, huul paistes...tore laupäev oli.
          Kiitused undile ka muidugi, kes oli igati tasemel.

Meie teisest väravast ma ei tea, ei näinud nii täpselt, võis olla sulg, kuna esimese värava lõin ise siis niipalju kui ma tol hetkel aru sain ma küll sulus polnud, mõlemal pool kaitsed töllerdasid, lihtsalt jätsid ilusa suure augu keskele.
          Ja mis puudutab socceri esimest väravat siis võib selle meie vv arvele kanda, mitte suluseisu üle vaielda.

Kommentaar

Kuradid ei oska kaotada?

Mulle kui kõrvalt vaatlejale on jäänud paar asja silma. Nimelt asjaolud siis sellised, et kas tõesti otsivad Kuradid alati peale mängu kaotuse põhjusena alati seda, et kas polnud piisavalt mehi kohal või oli halb ilm või oldi liiga ebakaines seisundis. Eelkõige on jäänud Rammi postitused silma kus peale iga mängu on keski puudu ja seeõtttu kaotati. Madalamte liigade meeskonnad saavad väga harva täiskoosseisu kokku. Ühesõnaga igal meeskonnal on enne mängu mehi kes ei saanud mängule tulla või kui tulid siis polnud nad just kaines olekus. Ahjaa meenus üks ütlemine, et loll on see kes ei leia vabandust. Sellest peaks järelduma, et Kuradid on nutikad(targad).

Meeldivat pühapäeva!!!

Kommentaar

khmm coco...... võimalusi nagu ikka oli vist.......üks värav ei lugenud käsi oli.....enne seda oli löök posti....... siis ka raimo üks ühte minek.........rääkimata mikku miljonitest kobistamistest värava all.....aga ei vaidle vastu tõesti mäng oli rohkem teie käes aga see ei maksa midagi kui ei oska ära lüüa nii et eks näis mis liigas saama hakkab
              fc pohmell

Kommentaar

Originally posted by Ramm

FC Soccernet - S.C Tallinna Kuradid 4 - 2 (1 - 2)

SCTK mängijad tänavad meeldiva mängu eest
                Pras mis see on?

Kao ise kirjandit kirjutama või lõpeta kooli.. siis saad aru mis case on

Kommentaar

Tore lalin siin! Vähemalt ÕLU Võitis! Loodetavsti saavad juudid varsti tervex ja ka lambad söödud. Head uut neegrit! Tublid lehma pallid
                  Vaikne.....

Kommentaar

Originally posted by duff_K

ja teie vv vigastus ei mänginud mitte mingit rolli........
                    ahah.....hea, et targemaks sain

Kommentaar

IRW see kirjandi vabandus teema on suht levinud ma vaatan

Tsiteering:

Peatreener Jüri Saar oli rahul tulemustega, kuid mitte oma hoolealuste näidatud mänguga. \"Taktika oli orienteeruda kaitsele ja mängida kiirrünnakutele - sellega saime hakkama,\" märkis Saar. \"Meie rütmi rikkus see, et paljud mängijad on vigastatud ning nii mõnedki kirjutasid lõpukirjandit,\" lisas ta.
                      OK, KICK OFF

Kommentaar

Originally posted by PraS

Kuradid ei oska kaotada?

Mulle kui kõrvalt vaatlejale on jäänud paar asja silma. Nimelt asjaolud siis sellised, et kas tõesti otsivad Kuradid alati peale mängu kaotuse põhjusena alati seda, et kas polnud piisavalt mehi kohal või oli halb ilm või oldi liiga ebakaines seisundis. Eelkõige on jäänud Rammi postitused silma kus peale iga mängu on keski puudu ja seeõtttu kaotati. Madalamte liigade meeskonnad saavad väga harva täiskoosseisu kokku. Ühesõnaga igal meeskonnal on enne mängu mehi kes ei saanud mängule tulla või kui tulid siis polnud nad just kaines olekus. Ahjaa meenus üks ütlemine, et loll on see kes ei leia vabandust. Sellest peaks järelduma, et Kuradid on nutikad(targad).

Meeldivat pühapäeva!!!
                        Sa oled asjast õigesti aru saanud.
                        Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

Originally posted by z3ro

3.) 11nenda mehe saime va hr. Devili näol =) (kellel olid ma ütleks suured pohmaka nähud näos =) )
                          Tähendab mine ptsi, ei old mul mingit pohmakat! Normaalne mäng oli, kuradid kaotasid kuna teise poolaja esimesed 30 min oli keskväli täiesti kadunud. Juhtub. Soccernetil pold loomulikult ka parim koosseis, nii mõnigi põhikaitsja puudus ja ka kapten, kes on nende keskväljakunn.

ha2 aka ronin aka morien aka streetrace ryndaja - ah ole kuss, ja vaata, kuidas sa väravas mängisid :P

Aga jah edu mõlemale meeskonnale, liigas hoian siiski pöialt FCSile aga laupäeval aitasin nac kuradeid, tossudega pold just kõige kergem mängida .

Kommentaar

mäng oli ju lahe mis siin ikka rohkem kommida
                            alati võidavad tugevamad

Kommentaar

Originally posted by trouble

mäng oli ju lahe mis siin ikka rohkem kommida
                              alati võidavad tugevamad
                              Thats my man

Kommentaar