Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ramm räägi äkki Kakumäest tahab keegi üle tulla? Prii elamine ja söök ja naisi jagub..
Pakute mulle hulga ilusaid naisi, ühe porsche ja maja Pirital ning ma olen tulija:P
Ole selliste lubadustega ettevaatlik. Kaubamajast saab porshe mudelauto 121 krooniga ja pirital vormitakse suvehooajal liivast kindlasti päris mitu, onni, maja ja lossi.
Lõpuks ometi said Kuradid põhikooseisu kokku kuid mäng oli üsna krõbe,õnne oli kah.2x posti-müstika :P
Hea et polnud nokitsemist vastastega aga kohtunik oli teisest maailmast,nagu alati 5.liigas
Meie poolt skoorisid: Joonas ;Veljo,Heigo,Mikk
njah...oli tore mäng...tuli võit jne...enda mänguga eriti rahule ei saa jääda, just siis kui ma kaitses olin, liiga palju palle lasin läbi aga õnneks tulemus oli hea, mäng muidu oli võrdne ja mõlemapoolsete võimalustega.Aitäh Eurokatele ilusa ja võitlusliku mängu eest...ma arvan et staadioni äärde kogunenud publik ei pidanud pettuma
Enda mängu kohta veel niipalju, et peaks oma joomist natuke piirama ja rohkem trennis käima Ründes sain isegi normaalselt hakkama, kui mingi 20 mintsa enne mängu lõppu sinna jaurama läkisn:P ok aitab ka selleks korraks:P
makser KRT küll ... olgu see viimane kord kui sa mind sinna üksi jätad ... ma ei ole mingi paar aastat vist LIBERO olnud ja nagu näha jäi mul millestki puudu otsustusvõime oli see vast :P ja see kus ma mingi paar vastast enda karistusalas piiluks tõmbasin ...njah seda enam ei juhtu ... ausõna .... mul praegastki käed jalad värisevad sellele mõeldes .... aga ikka meie meeste poolt oli kuradima hia mäng teinekordki :P kui siis mõningad KALAd välja jätta
Kommentaar