Vastus teemale \'S.C. Tallinna Kuradid\'
jajah...see ühest liigast teise tõusmine polegi nii lihtne.....näiteks tooks oma klubi....eelmine aasta viiendas tegime praktiliselt seda,mida tahtsime....see aasta aga on läinud täielikult aiataha....kõike võib juhtuda...aga minu arust on Õismäe stata jummala lahe...eriti see auk
jajah...see ühest liigast teise tõusmine polegi nii lihtne.....näiteks tooks oma klubi....eelmine aasta viiendas tegime praktiliselt seda,mida tahtsime....see aasta aga on läinud täielikult aiataha....kõike võib juhtuda...aga minu arust on Õismäe stata jummala lahe...eriti see auk
Nojah, edu teiste ees oli piisavalt suur, aga tänavuse hooajaga võrreldes oli keskmine tase ikka kõvasti madalam. Ma kardan, et sel aastal oleks teil raske ka kolme hulka tulla 5. põhjas. Pigem ongi teie tase selline, kus te hetkel 4.-s paiknete. Meeste puudumine ja muud probleemid pole eriline vabandus.
....enamus nende mängijaid kõik 3 ja kõrgemal mänginud nii et see jutt unusta ära......aga muidugi seda pole mõtet vabanduseks tuua et mehed tulevad mängule täispeaga ja seepärast pähe saame sest see puhtalt tiimi distsipliini küsimus......aga selge on see et kui nimeta staarimad vennad viitsiksid trenni korralikult teha oleksid nad kindlasti seal IV liiga tipus
aga need on kõik oleksid nii et hetkeseis näitab kus nado n

Kommentaar