Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mäng oli väga põnev ja närviline.Vastane oleks pidanud Kuraditele mingi 4-5 väravat lööma aga õnne oli roppu moodi,Kuradite Jumal oli täna meiega! Väravad sündisid kaitsjate veast ja nagu öeldakse \"kui ise ei löö,lüüakse sulle\"..täna see pidas paika...Kohtunik oli hea,kiidusõnad minu poolt.
Mäng oli väga põnev ja närviline.Vastane oleks pidanud Kuraditele mingi 4-5 väravat lööma aga õnne oli roppu moodi,Kuradite Jumal oli täna meiega! Väravad sündisid kaitsjate veast ja nagu öeldakse \"kui ise ei löö,lüüakse sulle\"..täna see pidas paika...Kohtunik oli hea,kiidusõnad minu poolt.
Vajalikud 3 pointsi,Ararat tiba võib-olla alahindas meid aga see nende enda viga.
Kellega,millal ja kus meil järgmine mäng on?
"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
Te olete pannud ikka hea kommentaari oma www viimase mängu kohta. HEAD VENNAD OLETE)))
tundub, et mängu kommentaaris on kaotuse kibeduse tõttu jah liialdatud. lihtsalt olite eelmise nädalaga võrreldes ise ikka väga pasad. muud pole midagi kommenteerida..
Pole minu koht küll, kus sõna võtta, aga kogu respektist Kuradite vastu võiksite siiski ka oma vastaseid hinnata ning nendest lugu pidada. Põhjuseid võib leida mitmeid, kuid kindel on see, et kaotuses ei olnud süüdi vastased.
Kodumeeskonnapoolelt tujutu ja arusaamatu mäng. Suhtlemist tuleb veel kuhjaga juurde õppida ning ülbust natukene maha suruda. Olenemata võimaluste hulgast, siis ei tasu kõike ühepoolselt vaadata. Hale pole mitte vastane, kes teid võitis vaid Te ise, kes ei suutnud nendele vähemalt kahte väravat veel lüüa, et võit koju tuua.
Mingid alusetud süüdistused, et vastane mängis kaitsvat jalgpalli on paras komöödia. Tegemist on neljanda liigaga ning ekstraklassiründavat ja superhead söödumängu polegi vaja loota. Tihtipeale on nii, et võidab see meeskond, kes seda ka tahab ning kokku hoiab.
Kuradite kohta seda selles mängus öelda ei saanud, kui juba keskpoolik otsustas teisel poolajal vasakründajat mängida, sest poolkaitsesse ei pidavat piisavalt palle tulema. Natukene mõtlemisainet.. :P
Samas, pole hullu, julge hundi rind on rasvane. Edu ja jõudu ning rohkelt väravaid edasistes kohtumistes.
Kommentaar