Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Lehtse Sport ...viimax:D

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'FC Lagune Tallinn\'

Kolmapäeval olexin ehk minagi käpp.
    Aga mänguga FCS-iga kohta ütleks selgitusex niipalju, et soovixime kuupäeva muuta, kuna osad mängijad peavad linnast siiski välja minema ning ei saa mängul osaleda.

Kommentaar

Mulle sobib peaaegu iga päev. Kui tööl mingit jama pole. Nagu näiteks täna ja ilmselt ka homme, mistõttu ma ei pruugigi homme trenni jõuda
      Ja hilinenud tänud õnnesoovide eest. Jalad jäid terveks

its sammetaim!!!

Kommentaar

Originally posted by Neth

Heh, õnnex-kahjux jäi mäng nägemata, usun et pigem õnnex, sest kui olexin seda mängu näinud, siis olex minu masendunud seisund kõvasti hullem. Aga kolmapäeval tuleb mängu kindlasti vaatama minna ja ma usun et Holland ei valmista mulle pettumust
        Ei, tuleb lihtsalt positiivne olla ja ma usun või õigemini loodan, et Holland tuleb sellest sitast seisust välja ja pääseb ikkagi EM\'le
        Siinkohal aga esitaksin küsimuse FC Soccenret\'i esindajatele - ehk on teil võimalus mängu pidada ka mingitel muudel päevadel (va. reede, laupäev ja pühapäev). Nagu ma aru sain ei ole teil võimalik tulla teisipäeviti, aga äkki kõlbaks neljapäev (27.nov)?
        teisip neljap laup teeme trenni, valige aeg.

Kommentaar

- teisipäeval kell 21.30 saalis (Linnahalli juures)
          - kolmapäeval kell 20.30 väljas Reaalkooli platsil (kui ilma on, s.t. ei saja vihma või pole lund maas)
          - laupäeval kell 14.30 saalis (Susi hotelli lähistel, Peterburi mnt.)

Valige mis sobib.

Kommentaar

meil võiks teha siis 27. nov?

ja sees siis j2rgmine n2dal peale meie kodum2ngu?...täpne kuupäev oma kodus valige ise.

Homses trennis peaks kohal olema ka paar uut nägu. Meeskonna nimekiri (mängijad kes tulevad peale trenni ka liigasse) hakkab vaikselt vaikselt juba ilmet võtma. Loodetavasti tuleb sellest veel midagi head. Neljapäeval siis kohtun potensiaalsete sponsoritega

Kommentaar

kindlasti jätate sponsorile hea mulje oma tulemustega!
              Vaikne.....

Kommentaar

Kuna oleme mänginud ainult kaks mängu, siis tulemustest pole midagi siin rääkida. Ja võrdne mäng teiega pole tõesti mingi tulemus? Ega vist. Arvan, et meil kui väga noorel meeskonnal on siiski alguse kohta suhteliselt talutavalt läinud ning olen kindel, et läheb paremakski.

Sponsor saab esitada ju arusaadavalt nõudmised: teatud arv võite või punkte järgmisel hooajal jne.

Kommentaar

nõudmised võib ta ju esitada aga kas suudate neid ka täita!?!?!
                  Vaikne.....

Kommentaar

Me püüame neid nõudmisi täita. Samas kuna sponsor on saadud tutvuste kaudu, siis eks näeb, kas peale sponsori nime särgil, ka midagi muud on nõutud. Ja nagu ütlesin on asi alles läbirääkimiste tasandil. Neljapäeva õhtuks, reede hommikuks kindlam. Kõik on lahtine.

Kommentaar

Originally posted by Devil

btw! Nexus ruulib
                      Yeah

On kuulda olnud kõlakaid, et Laguni osalemine liigas ei olegi nii kindel kui siit paistab Kui nii, siis on osadel mängijatel koht soojas SCTK\'s

MTÜ tee nii või naa ära Mario, seda läheb vaja. Samas kui kodos oled siis võin üle põllu metsa äärde jutustama tulla, mu ühe kodo magamistoa aknast see ilusti paistab:P

Kommentaar

tervitusi ka minu poolt

Kommentaar

on kuulda olnud kõlakaid,et FCTK osalemine liigas ei ole ka kuigi kindel.. mängijaid pidi nappima?
                          FCL osanemine liiigas on aga 95% kindel!

Kommentaar

Originally posted by blju

on kuulda olnud kõlakaid,et FCTK osalemine liigas ei ole ka kuigi kindel.. mängijaid pidi nappima?
                            FCL osanemine liiigas on aga 95% kindel!
                            Kuradid on 100% mineja kuna rahad on taga ja elu roosiline ning pidevalt tuleb täiendusi juurde kõrgematest liigadest, kuigi mehi oleks veel vaja, et varumeestepink võimalikult pikk ja tugev oleks. Et see kõlakas on sul hr. blju lambist välja mõeldud, siis palun mitte sedalaadi poste enam teha mis inimesi eksitaks, selge?!

Kommentaar

1. pr. blju
                              2. meie rahad selguvad neljapäeval.
                              3. mängijaid meil nimekirjas piisavalt juba, et liigasse minna ja mitte vähemuses mängida vaid ka pingi jaoks (paari viimase päevaga on tulnud täiendust)
                              4. amority, külla võid tulla, kuid mind praegu kodus pole. ehk ütled, kus sinu asumiskoht
                              5. nagu blju ütles on FC Lagune osalemine iga päevaga järjest kindlam.

Kommentaar

Aga siiski kahe uue meeskonna ühendamine ei teex kummalegi paha? Tglt on ka meil ju ikkagi meestega väikesi probleeme, mängux vajaliku arvu saame kokku, aga varumeeste pingil on vaid mõned, kes suudavad väljakul midagi teha. See vastu kahe meeskonna ühendamisel ollex sellel uuel teamil väga head võimalused, nii rahaliselt (sest rohkem inimesi kellelt koguda) ja ka meeskond olex päris tugev. Vähemalt selline oli minu arvamus.

Kommentaar

Working...
                                X