Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Põhjapiirkond 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Põhjapiirkond 2004\'

Palliplats Raplas oli täitsa ok.Kuigi meil võttis liiga kaua aega sellega harjumiseks.
    Kunstmuru pealt on üsna raske tulla murule ja ilmselt ka vastupidi. Kaartidega on jah veidi sitasti. Aga pole viga- ega me polegi ühetegi mängu siiani täisrivistuses mänginud.

Kommentaar

Soccerneti toimetajad: Palun parandage tabel ära- Nõmme Kalju sai eelmises mängus
      -/2

Kommentaar

Mängus Maarduga.

Kommentaar

Algselt postitas Burgerikunn

nüüd ma mõistan seda tulemust
          hakksid juba kartma, et ei tea mis toimub - FCA on võitma hakanud ja veel keda? Paidet
          aga eks me oleme võrreldes kevadega ikka oluliselt paremas vormis ja koosseisus ka. seega ei soovita kellelgi, nende enda huvides, meid kerge saagina võtta :P

Kommentaar

Mulle meeldib kohtunike kallal möliseda Seisu ma\'i kommenteeri, läks nagu läks. Aga see kollane, mille Ändri sai nö väravahi lahtiviske takistamise eest, ei olnud kollane ja ei olnud isegi määruste rikkumine - väravaht viskas lihtsalt palli Ändrile vastu pead, ta seisis kastist väljas ja ei teinud midagi määrustevastast. Samamoodi võib audi ajal joone taga seista. Kuskil reegilites pole öeldud mitme meetri kaugusel seisma peab. Viska (mängi lahti) kaugemalt, kui mees täpselt joone juures seisab. Ma hakkan varsti jalka liitu kirju saatma (nagu Hillar Kohv) - ma olen ise kohtunike kursused läbinud.

Kommenteerin pennalt ka, sest ma ise lõin Rapla mehel västu käppa. Esiteks oli pennal õige, sest käsi oli kehast eemal ja kui poleks käsi takistanud siis oleks ehk sööt läbi läinud. Nii et tahtlik või mitte tahtlik, aga kui ta palli liikumist takistab, siis ikkagi käsi.

Jutt nii pikk. Võitsite lahingu ...

Lugupidamisega,

Kommentaar

Algselt postitas kotkas

Mängus Maarduga.
              Mis \"mängus maarduga\"? Mõttetu text ainult.

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas kotkas

Mängus Maarduga.
                Mis \"mängus maarduga\"? Mõttetu text ainult.
                vaata ka tsiteeritud postitusele eelnevat postitust siis saad aru!

aga noh, üldiselt saab postitusi muuta ka niiet ...

Kommentaar

rapla jk atli rlz

Kommentaar

Algselt postitas nikopolidis

rapla jk atli rlz

sama mõttetu text

Kommentaar

ise oled mõtetu

Kommentaar

paistab et Atlil on fännklubi tekkinud

Kommentaar

Concordia - Rapla 6:0
                          Concordia realiseeris kaks pennalt ja lõi mõned iluväravad.
                          Ühepoolne mäng. Rapla meie vastu ja Concordia vastu nagu öö ja päev.

Kommentaar

Paide - Olympic seisuks jäi 4:2 Mõlemapoolsete võimalustega mäng kus Paide domineeris 1 poolaeg ja Olympic teine poolaeg.Kohtuniku antud pennal(kahtlane) 2-poolajal seisul 3-2 võtts kahjuks olympiclastel mängutuju vähemaks! Õnnitlused Paidele olite väga meeldivad vastased( mida aga ei saa öelda teie kapteni kohta kellel tundus olevat hingeline menstruatsioon,sest miks muidu niipalju mõttetult möginat.)

Kommentaar

concordia- atli

Atli poolt hooaja kõige kehvem mäng, Concordia vääris võitu, edu teile edaspidiseks

Kommentaar

Roll vaatasid ise mängu või sõber rääkis?
                                Mäng polnudki ühepoolne ainult väravaid löödi ühe meeskonna poolt.
                                Concordial oli ka õnne suhteliselt palju erinevalt Atlist.
                                Koom oli muidugi kohtuniku tegevus kes muide üks tuleviku lootusi kohtunike seas ja vilistab ka praegu meistri -ja esiliiga mänge nimelt Eiko Saar kes teab.
                                Enne avavile andmist pidas pisikese loengu kus delegeeris suluseisu võtmise kaitse liinidele sest tema seda ei näe nimelt kui keegi kaitsjatest näeb et on suluseis siis tõstku käsi ja tema aga vilistab.Mitte olles rahul kohtuniku otsusega ähvardas vilemees valjuhäälselt mängijal pea otsast ära hammustada ja andis ka kaardi mille vastu pole midagi öelda.toredaid episoode kohtuniku käitumisega oli veel teisigi mis polnudki nii väga seotud vilega kui mehe käitumisega ühesõnaga mina vilistan mestrite mänge ja teie naljamehed III liigas.
                                Atli nõrk külg oli koostöö erinevate liinide vahel kõik tahtsid mängida oma moodi ja tulemus on teada.
                                Järgmiseks mänguks teeme mõned muudatused ja teeme Nõmme elu kindlasti kibedaks.

Kommentaar

Working...
                                X