Vastus teemale \'III Liiga Põhjapiirkond 2004\'
Palliplats Raplas oli täitsa ok.Kuigi meil võttis liiga kaua aega sellega harjumiseks.
Kunstmuru pealt on üsna raske tulla murule ja ilmselt ka vastupidi. Kaartidega on jah veidi sitasti. Aga pole viga- ega me polegi ühetegi mängu siiani täisrivistuses mänginud.
Palliplats Raplas oli täitsa ok.Kuigi meil võttis liiga kaua aega sellega harjumiseks.
Kunstmuru pealt on üsna raske tulla murule ja ilmselt ka vastupidi. Kaartidega on jah veidi sitasti. Aga pole viga- ega me polegi ühetegi mängu siiani täisrivistuses mänginud.

Seisu ma\'i kommenteeri, läks nagu läks. Aga see kollane, mille Ändri sai nö väravahi lahtiviske takistamise eest, ei olnud kollane ja ei olnud isegi määruste rikkumine - väravaht viskas lihtsalt palli Ändrile vastu pead, ta seisis kastist väljas ja ei teinud midagi määrustevastast. Samamoodi võib audi ajal joone taga seista. Kuskil reegilites pole öeldud mitme meetri kaugusel seisma peab. Viska (mängi lahti) kaugemalt, kui mees täpselt joone juures seisab. Ma hakkan varsti jalka liitu kirju saatma (nagu Hillar Kohv) - ma olen ise kohtunike kursused läbinud.
Kommentaar