Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tõsi ta on, et meie mängu tulemuseks jäi 5:2 külalisvõistkonna kasuks. Vabandama ei hakka, ütlen lihtsalt, et algul 10-kesi ja peale Grossbergi punast 9-kesi suht nõrgendatud koosseisuga mängida pole isegi Kakumäe vastu nii lihtne mängida kui arvata võib. No disrespect to Kakumäe! Õnnitlused ka minu poolt Kakumäele ja ärge arvake, et te sügisringis meilt nii lihtsalt punkte noppida saate Omalt poolt tänaksin herr Hunti peapõrutuse eest. Reaali väravad lõid Lukk ja Roos.
Mina see eest Vabandax Luuraja ees! See sisse tulek ei olnud tehtud meelega!!!! Samas Kakumäe pidi lõpetama mängu 10kesi kuna ka meil oskas keegi saada punase. Igaljuhul suured tänud !!!!!
Raimo jutu järgi mängis Ebs 2 poolaja 10 mehega ja väravad löödi 94 ja 95 minutil
Nii see oli,nende väravavaht sai viga ja päris valusalt kuid ka EBS\'l oli võimalusi äralüüa kuid...mnjah ei löönud....väga kahju oli EBS\'st aga järgmine nädal proovib Kuradid Mimino võiduseeria katkestada
Grossberg on jobu ja paras talle punase eest.Sellisel vennal tuleks jalgpalli mängimine ära keelata.Iga mäng on tal kellegiga mingi jama.Nagu mul üks tuttav tavatseb öelda - alati on igas seltskonnas üks jobu.Reaali meeskonnas on selleks Grossber.Muidu on Reaali võllid lahedad .
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
Raimo jutu järgi mängis Ebs 2 poolaja 10 mehega ja väravad löödi 94 ja 95 minutil
Nii see oli,nende väravavaht sai viga ja päris valusalt kuid ka EBS\'l oli võimalusi äralüüa kuid...mnjah ei löönud....väga kahju oli EBS\'st aga järgmine nädal proovib Kuradid Mimino võiduseeria katkestada
Kas sellele vigastusele aitasid kaasa Mimino mängijad? Kohe kahju hakkab EBS\'st, seda enam, et vastaseks oli liiga ilmselt kõige vihatuim meeskond.
Grossberg on jobu ja paras talle punase eest.Sellisel vennal tuleks jalgpalli mängimine ära keelata.Iga mäng on tal kellegiga mingi jama.Nagu mul üks tuttav tavatseb öelda - alati on igas seltskonnas üks jobu.Reaali meeskonnas on selleks Grossber.Muidu on Reaali võllid lahedad .
suht süütust olukorrast tuli see punane.
Olin talle üks tund aega pinda käinud ja nüginud kui ta lihtsalt niisama tuli ja vasaku jala peale n.ö hüppas.
Ega jalaga praegu kõige paremad lood pole
Kommentaar