Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mõttetu vaidlus......meteor mängis ülihästi ja tuli sellisest seisust välja pole midagi öelda mütsmaha vaid nende ees ja las kritiseerivad kohtuniku mõnes kohas on neil ka õigus seda teha......... soccerneti meestel ei tohiks siin üldse eriti õigust sõna võtta pärast sellist mängu lõppu.........
Ma panen siis siia lihtsalt teadmiseks, et osad meteori mängijad on pärit endisest Minevikust ja lahkunud seetõttu, et nende populaarsus või suhtumine ei olnud vastuvõetav meeskonnale ja vastupidi. Samuti on osad meteori mängijad pärit Hansa Unitedist. Miks muidu head mängijad sealt lahku lõid ei oska öelda. Minevik sai igatahes ballastist lahti.
Aga ärritab hoopiski asjaolu, et meeskonnad võtavad üle mängijaid, uurimata nende tausta (kas on võlgu, missugune on suhtumine). Sellest tekibki kibestus, et jätan eelmisesse kohta \"hunniku\" ja lähen nagu õige mees teise meeskonda. Suhteliselt mõttetu on amatöömeeskondadel pidada raamatupidamislikku arvestus, kes kui palju maksis, millal maksis ja kas ta oma kedred on ikka tagasi toonud.
Rohkem nagu pooltevahelise suulise kokkuleppe teema.
Kahjuks on sellised teemad siit ennegi läbi jooksnud. Seepärast pean põhimõtteliselt õigeks teavitada ka teisi amatööre eesmärgiga vältida hilisemat kibestumist.
pean mainima et Promootor ei mängi Soccernetis ja oli mängul pealtvaataja, seega tema kui pealtvaataja arvamus on siinsetest kommentaaridest kõige erapooletum
pean mainima et Promootor ei mängi Soccernetis ja oli mängul pealtvaataja, seega tema kui pealtvaataja arvamus on siinsetest kommentaaridest kõige erapooletum
ja mina kui teine erapooletu pealtvaataja irwitan siiamaani nii mängu, selle tulemust, kui tagant järele tulnud kommentaare
ma küll kirjutasin siia juba pika jutu valmis, kuid kustutan selle eesmärgiga, mitte langeda samale tasemele, kus Janek juba on.
Nii palju lisan, et Janek on mulle võlgu minu poolt välja ostetud vesti. Meteori klubi pole mitte kellelegi senti ka võlgu ja mängijate võlad on nende eraprobleem. Võlgadega tegeleb teatavasti inkassofirma. MIks Janek pole nende instantside poole pöördunud...võite arvata....pole midagi välja nõuda. Alatu laim jätkub vist siin igavesti.
mõttetu vaidlus......meteor mängis ülihästi ja tuli sellisest seisust välja pole midagi öelda mütsmaha vaid nende ees ja las kritiseerivad kohtuniku mõnes kohas on neil ka õigus seda teha......... soccerneti meestel ei tohiks siin üldse eriti õigust sõna võtta pärast sellist mängu lõppu.........
Mina igatahes ei õigusta ennast.....ja ma vabandasin oma sita mängu pärast ning võinn seda vabalt uuesti teha.
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
Klge sitavaresed .... mida te kraaksute siin.Soccernetil on juulis plaanis teha väike rannajalgpalli turniir.tulge kõik sinna ja pange platsil asi paika.
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
ma sain oma veast aru. Ma ei viitsi tervele ilmale halada kui raske mu elu on. Esialgne jutt tuli suurest tuhinast vastata su tõeliselt sisukale kirjale. Sinu õnn, et seda jõudsid lugeda vähesed foorumlased. Suurem piinlikkuse moment jääb ära.
Klge sitavaresed .... mida te kraaksute siin.Soccernetil on juulis plaanis teha väike rannajalgpalli turniir.tulge kõik sinna ja pange platsil asi paika.
ma sain oma veast aru. Ma ei viitsi tervele ilmale halada kui raske mu elu on. Esialgne jutt tuli suurest tuhinast vastata su tõeliselt sisukale kirjale. Sinu õnn, et seda jõudsid lugeda vähesed foorumlased. Suurem piinlikkuse moment jääb ära.
Mina lugesin
Kommentaar