Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
oi jaa tean hästi seda väljakut....ja kena tiik on seal......... ei ole just kõige paremad mälestused selle väljakuga aga noh äkki tulevad paremad
kus mis tiik? Jõgi on ja plats on...plats on hetkel vääga heas seisukorras..näis, mis suvel juhtuma hakkab..kui karm sadu on üle käinud, siis on igal platsil tiik väravate all
Nohhh.....teatavasti pallid peab tagama kodumeeskond.Tahaks n2ha kuidas teil iga m2ngu jaoks 10 palli l2heb vaja.V6i palkate mingi vennikese kes neil j6es j2rel k2ib???
Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata
oi jaa tean hästi seda väljakut....ja kena tiik on seal......... ei ole just kõige paremad mälestused selle väljakuga aga noh äkki tulevad paremad
kus mis tiik? Jõgi on ja plats on...plats on hetkel vääga heas seisukorras..näis, mis suvel juhtuma hakkab..kui karm sadu on üle käinud, siis on igal platsil tiik väravate all
Nohhh.....teatavasti pallid peab tagama kodumeeskond.Tahaks n2ha kuidas teil iga m2ngu jaoks 10 palli l2heb vaja.V6i palkate mingi vennikese kes neil j6es j2rel k2ib???
Palle peaks suht kergelt kätte saama, ehk kohalikud õpetavad neile .
Ma teie asemel valiksin muu staadioni,kuna sealt ei tule midagi mängust välja,kes läheb ette see hakkabki jõkke palle lööma ning nii see aeg ka läheb,suht mõttetu koht
Ma teie asemel valiksin muu staadioni,kuna sealt ei tule midagi mängust välja,kes läheb ette see hakkabki jõkke palle lööma ning nii see aeg ka läheb,suht mõttetu koht
see kes hakkab meelega palli jõkke lööma on suht mõttetu meeskond.
No mõttetu meeskond võibolla,kuid kui nad juhivad ja hakkavadki palli sinna jõkke lööma siis nad saavad mõttetud 3 punkti ja mõttetu võidu
Ning kui aeg sellepärast venib siis kohtunikul on õigus mäng katkestada ja kui see toiub pidevalt seal,siis arvan,et EJL ütleb teile \"valige uus koduväljak\" :P
Kommentaar