Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kuradite LAUSE on siiani läinud täkke. Samas Kuradid suht suur üllatus et hooaeg on saadud nõnda kenasti käima. Hea on vaadata nende mängu kus mölinat paistab mängus vähe ja sööt käib kenasti. võibolla tänu meeskonna ühtlusele oletegi esimesed mängud võitnud. Igaljuhul edu!
Soccer............. ple teie esituses nõnda palju PASKA veel näinudki. Samas kõikidel tuleb ette halbupäevi samas ka paremaid. Küll järgmises mängus paremini läheb
Tore õhtupoolik oli, tänud Soccerneti tiimile mängu eest.
Meelde jäävad koer, kes ei tahtnud väljakult ära minna, Kuradite väravavahi imelised väljatulekud, audist visatud värav(tundus nii) ja kohtuniku antud mõtetu pennal.
"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
Tore õhtupoolik oli, tänud Soccerneti tiimile mängu eest.
Meelde jäävad koer, kes ei tahtnud väljakult ära minna, Kuradite väravavahi imelised väljatulekud, audist visatud värav(tundus nii) ja kohtuniku antud mõtetu pennal.
Ja mis veel...kohtunik kutsus mõlema meeskonna kaptenid endale ja ütles et üks sõimu sõna \"kurat\" veel siis annan kollase...no krt küll...me olemegi kuradid,iga mängija on \"kurat\"..anoh see selleks
uhh...seda ma poleks küll oodanud kas olid kuradid mängulisely üle või pidi socceril vääga vääga paha päev olema?
Kuradid on oma hooaega hästi alustanud edu teile ka järgmistes mängudes.
mis sa ajad sul pole mütsi ju ... ma ei teagi täpselt kas kuskil jalgpalli reeglistikus on kirjas et kipsiga ei tohi mängida...... olen näinud igal pool mängimas ka isegi mäletan Elber mängis CL kunagi kipsiga (ja noh meie liiga tase on praktiliselt sama ju )
Kipsiga norm tasemel ei tohi mängida, kips asendatakse tugeva teibiga.
Kui Kuradid poleks nõus olnud täna mängima kipsiga vennikese vastu, ei oleks ta saanud mängida.
"Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West
uhh...seda ma poleks küll oodanud kas olid kuradid mängulisely üle või pidi socceril vääga vääga paha päev olema?
Kuradid on oma hooaega hästi alustanud edu teile ka järgmistes mängudes.
Kunagi ma vist väitsin et sõprusmängud pole näitajad vms...ega sõprusmängud on ainult lõõgastumiseks aga liigamängud on midagi muud
Kommentaar