Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

Teda just.Kunagi sai lasnamäel kuristiku (60 kk) gümnaasiumis Autobussi pargi mehi loputatud.
    Siis kui ma veel noor ja ilus olin.

Et liiga monoloogiks ei läheks siis:Mitme kollasega peab mängu vahele jätma ja mis skandaalist Taavi siin rääkis?See käis Atli ja Paide mängu kohta aga millal see komisjon kokku tuleb kes karistused otsustab?
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

vahele peab jätma pärast kolmandat kollast,aga kui mängus palju kaarte,eemaldamisi...siis ma ei teagi kuda selle komisjoniga on,eks nad soolavad siis mõnuga
      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas lume

Algselt postitas hugen

Kalju 2 - Saue 2:0
        Täiesti võrdne mäng,kus mängu saatuse otsustas kohtunik.
        Täielik lammas vend oli.
        ära liialda.

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas lume

Algselt postitas hugen

Täielik lammas vend oli.
          ära liialda.
          Mida ma liialdan?
          Et mäng oli võrdne või seda lamba juttu?
          "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

krt,ma vaatan,et mõni mees on siin pärast eilset veteranide mängu(kus olid muide head kohtunikud) väga ergas ja elus.kas ummi läks liiale ja ravib ennast pärast eilset teie head esitust.aga saue graafik kisub juba profilikult tihedaks!
            Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

krt,ma vaatan,et mõni mees on siin pärast eilset veteranide mängu(kus olid muide head kohtunikud) väga ergas ja elus.kas ummi läks liiale ja ravib ennast pärast eilset teie head esitust.aga saue graafik kisub juba profilikult tihedaks!
              Hehe, veterani tunnet nagu pole veel,Ummi läks vist päris varakult eile koju.
              Aga jah,Sauel praegu tihe graafik,teispäeavl juba Kohtla-Järvele karikat mängima.
              "Good sex is like good Bridge: if you don't have a good partner, you'd better have a good hand." - Mae West

Kommentaar

Algselt postitas lume

Algselt postitas erts

Algselt postitas lume

Algselt postitas hugen

Täielik lammas vend oli.
                ära liialda.
                Mida ma liialdan?
                Et mäng oli võrdne või seda lamba juttu?
                Erts mõtles kindlasti seda mängusaatuse juttu.Väravat ei löönud kohtunik ja väravaid ei löödud penaltitest.See, et teie ründaja punase sai- täiesti õigustatult.Kalju mängijatest ka mõned mölisesid kuid lõpetasid kohe kui kohtunik ütles, et see on viimane hoiatus.
                Kahjux teie ründaja sellest aru ja mölises edasi peale sedagi kui kohtunik kaarti otsis.
                Sellest ka punane.Muidu mäng oli võrdne.
                räige tehnika hunt
                http://www.jkkalju.ee/

Kommentaar

Uurib siis keegi Paide-Keskerakonna seisu välja?

Kommentaar

Taavi vasta parem mu küsimusele mis skandaalijuttu sa siin üks öö ajasid? Ja kas teie ja paide vahelise matši kohta mingi komisjon ka olnud on?

Ja ega tulemust enne ei saa kui seltsimees TIBLA foorumisse tuleb
                    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Kas Pari ja Arbeiter puudusid,et kaotati?
                      .................................................. ........

Mängisid mõlemad. Arbeiter, tõsi, mitte küll tervet mängu.

Kommentaar

uudishimulikeleoole kõrvaga kuulsin,et paide-keskerakonna mäng on lükatud homseks kell 14.00 hiiu staadionile...arbeiteri suust kuulsid juba kõik saue-concordia mängu vaatama koguneneud:\"millal see hullumaja lõpeb\" no oli naljakoht! huvitav,mis ta sellega mõtles?
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Taavi vasta parem mu küsimusele mis skandaalijuttu sa siin üks öö ajasid? Ja kas teie ja paide vahelise matši kohta mingi komisjon ka olnud on?

Ja ega tulemust enne ei saa kui seltsimees TIBLA foorumisse tuleb
                          Kle ei tahaks seda teemat enam üles võtta.Arutasime asja juhtkonnaga ja otsustasime asja ametlikuks mitte teha, sest ega Eesti Jalgpalli Liit madalamate liigade probleemidele tähelepanu niikuinii ei pööra.
                          Asi oli nimelt selles ,et Atli -Paide mängus 80`põrkasid kokku Paide vv ja Atli ründaja, mõlemal pead verised(atlikal 4 õmblust) aga pärast kokkupõrget ,kui paidekas nägi ,et pea verine lõi jalga maaslamavat atlikat jalaga pähe.Kohtunik oli ise 10 meetri kaugusel ja nägi kõike pealt.Kohtunik rebis kohe punase kaardi välja aga kohe ei näidanud.Paide vv läks veits eemale ja kohtunik läks järgi ja näitas punast mille peale saatis vv kohtuniku valjuhäälselt putsi.
                          Pärast mängu rääkisin veel kohtunikuga ,et mis ta protokolli kirjutab.Väitis ,et saab panna ainult agresiivse käitumise eest ja arvatavasti tuleb trahv.Aga siin tegin lollisti ,et andsin allkirja protokollile kontrollimata mida ta sinna kirjutab.
                          Esmaspäeval EJL`s käies uurisin Hr.Tutkilt kas pean tegema juhtunu kohta omapoolse seletuskirja.Ta ei osanud veel midagi vastata ,sest protokoll polnud veel liitu jõudnud.
                          Õhtul helistas Tutk ja uuris mis ikka toimus ,et tal on protokoll ees ja sinna on kantud ainult 4 kollast(kaks Atli, 2 Paide).Kohtuniku telefon oli välja lülitatud.Lubas helistada Paide esindajale(mängul ta polnud).Paide esindaja ütles ,et midagi oli aga tema täpsemalt ei tea.Helistas siis teisele mängul käinud mehele (ka üks juht figuuridest)ja tema ütles konkreedselt ,et ütle midagi.
                          Teispäeval käis kohtunik liidus ja väitis ,et pole midagi näidanud ja pole mingua rääkinudki(huvitav kes siis allkirja andis)ja jalaga löömise kohta arvas ,et järsku vv komistas.
                          Seega olin mina näinud lihtsalt paha und ja samuti ülejäänud atlikad pluss Kespo mängijad kes tulid järgmisele mängule ja ka pealvaatajad.
                          Tutk oli ka ööga pooli vahetanud ja ütles et too video siis saab asi selgeks ja üldse mingi kolmas liiga on mõtetu punt(viimane on sõna sõnalt).
                          Kohtunik antud mängul oli Hr.Topkin(eesnimi on Eduard või Andrei kes teab parandagu)
                          Vot selline lugu siis.

Kommentaar

Algselt postitas Taavi.T

kolmas liiga on mõtetu punt(viimane on sõna sõnalt.)
                            Tubli Uno ja Eesti Jalgpalli Liit.
                            Täitsa prses
                            INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Algselt postitas Taavi.T

kolmas liiga on mõtetu punt(viimane on sõna sõnalt.)
                              Tubli Uno ja Eesti Jalgpalli Liit.
                              Täitsa prses
                              Tähendab, minu arust on Uno ikkagi (veel) üks normaalsemaid kohtunikke Eestis ja kui keegi üldse peaks mõistma ja teadma kuidas mängudes ja eelkõige madalamates liigades see platsil käitumine toimub, siis on see just Uno. Mul on raske uskuda, et Uno midagi sellist ütles aga samas mina ei kuulnud seda ja ei taha kedagi siin valetajaks tembeldada. Kui Uno tõesti midagi sellist üle huulte laskis siis minu arvamus temast küll muutub, ja mitte paremuse poole. Igaljuhul üks on kindel-see olukord, mida kirjeldasid, Taavi, on kahetsusväärne aga sellega tuleb leppida. Meie kohtunikud on lihtsalt sellisel tasemel ja ega sa tegelikult ei või teada selle protokolli tagamaid, et just millistel põhjustel see punane kaart ega need juhtumised seal väljakul kajastamist ei leidnud...

Kommentaar

Üldiselt poliitika on äärmiselt lihtne - kohtunikul on alati õigus - isegi siis kui tal õigus ei ole. Täiesti õige poliitika.
                                Mingi moment tekkis piraaja meeskonnal (kus ma mängin) valikudilemma, kas me üritame asju võltsida ja vuhveldada või ajada täpselt punkt-punkti pealt nii nagu peab. Pärast mõningast diskusiooni otsustasime, et ainuõige variant on järgida reegleid, isegi kui see võib otsustada mängu saatuse (teame küll onju mees saab punase, järgminse mäng mängib teise nime all jne)
                                Sama asi kehtib ka igasuguste vastaste ettepanekute suhtes (mängime teisel päeval, ärme mängi neid ja neid kaarte protokolli jne)
                                Seega Atli kohta võib lihtsalt öelda, ise oled loll tegelikult ärge nüüd solvuge jumala pärast
                                Ma saan aru, et ausa mängu juures on väga palju takistavaid tegureid, halav kohtunik, lalisev vastane, sry no andke andeks enam ei juhtu .. kuid tegelikult krt see MEIE oma jalgpall ei arene kui me ei suuda kõige elementaarsematest reeglitest kinni pidada.

Ühesõnaga edu edaspidiseks ....
                                www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

Working...
                                X