Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Et siis nii,et meie mängisime liidritega.Krt,sel juhul tegime küll hea partii,arvestades,et läksime juhtima ja oli 2:0 võimalusigi esimesel poolajal.Ootasime koguaeg,et Tondi hakkab suruma,aga nad lasid rahulikult meil palliga toimetada ja lootsid kontratele.Kinkisime neile poolaja lõpus viigiseisu-mõistmatu lohakas tagasisööt,kui oma mehed kastis tsenderdust ootamas.
Teise poolaja algul ei saanud me ühe Tondi kiire ründajaga toime ja too viis nad ette.Mängu lõpupoole päästis Tondit ime-me ei saanud palli ühelt meetrilt sisse.Nende vv oli külili eemal maas.Kuidas küll saab sellised pallid raamist mööda uhada!?Tahtsime vist liiga riskantselt viiki ja Tondi kasutas selle ülestulemise lõpuks ära,kuigi mulle tundus isiklikult puhas suluseis olevat viimase värava puhul.
Negatiivset niipalju,et meie parim keskväljamees väänas tänu ühele \"tondile\" korralikult hüppeliigese.See vend sai oma toorutsemise eest küll kollase,kuid tegelikult oleks ta pidanud punasega ammu väljas olema.Tänagu hr.Saveljevit,kes enda v...usaatmist vene keeles kolm korda \"ei kuulnud\". Üldse see nr.3 oli Tondil eriti ülbe-kui kohtunik ei näinud,lõi lahtise käega meid.Sellega võib vabalt üleüldise poksi esile kutsuda.
P.S.Hapnikukraan oli sellise kuumaga küll kinni.Kellel veel noka vahelt peolõhnad tulid,sellel oli topeltraske.
Vabandan teema läbustamise pärast.. Selline OT küsimus, kui vana sa Raul2 oled?
Kirjuta palun normaalselt, ma mõtlen siinkohal, et kasuta julgesti tühikut, taandrida jne.
Sa oled siin juba piisavalt kaua olnud, aga muutust ei midagi.
Nothing personal, üritame lihtsalt rohkem ligimeste peale ka mõelda!
Vabandan teema läbustamise pärast.. Selline OT küsimus, kui vana sa Raul2 oled?
Kirjuta palun normaalselt, ma mõtlen siinkohal, et kasuta julgesti tühikut, taandrida jne.
Sa oled siin juba piisavalt kaua olnud, aga muutust ei midagi.
Nothing personal, üritame lihtsalt rohkem ligimeste peale ka mõelda!
KAS MA SUHTLEN JUMALAGA?JAH,SA LÄBUSTASID TEEMAT,OLEKS VÕINUD MULLE PRIVAATSÕNUMI SAATA.OLEN 33...KUI SA SAID JUTU SISUST ARU,MILLEKS VINGUMINE VÕI OLED INIMINSENER.IGAÜKS KIRJUTAB IKKA NII NAGU TA HETKEL VIITSIB.MULLE KA VÕIB-OLLA EI MEELDI,ET SA SIIN MINGEID NOTHING PERSONAL\'E VISKAD,RÄÄGI SIIS IKKA EESTI KEELES,KUI ISE KUNINGLIKKE REEGLEID TEED.VABANDA,AGA PEALE NORIMISE MUUD SU TEKSTIST VÄLJA EI LOE.ÜTLEN ASJA LÕPETUSEKS SULLE OMAVAHEL(KAHJU,ET TÄNU SINULE KÕIK SEDA LUGEMA ON SUNNITUD)ET MAAILMAPARANDAMISE KOHT ON MUJAL.AGA TULEN SU PALVELE VASTU,KOHENDAN TEKSTI.
See on küll õige koht kus hakata näpuga järge ajama ja kirjavigu otsima.
Raix,sa peaksid siis iga teema all vaeva hakkama nägema ja kasu poleks sellest karvavõrdki.
Õige,Marcello!Kuhu me oma ümberkasvatusmeetoditega lõpuks jõuame siis-palkame advokaadid endale või?Ütle mulle seda,hea inimene Raix??(muide,olen ka Raivo).Suhtleks ikka vabalt.Kui midagi arusaamatuks jäi,küsi ilusti,ära tähte näri.Praegu jääb mulje nagu oleks sa mu õpetaja,kellele lõpukirjand ei meeldi Head õhtut sullegi!
Haavunud? Ei, miks peaksin olema.
Lihtsalt juhtisin täiesti elementaarsele asjale tähelepanu, mis sai mingil imelikul põhjusel üsna ootamatu vastukaja.
Kui kellegil veel on midagi kosta, andke aga tuld! Sellel teemal mul pole enam midagi öelda.
Algselt postitas mahagon
Härra Raix on vist veidi haavunud. Ei tea kas on tegemist pedagoogiga või lihtsalt närijaga?
Raix närib kindlasti vähem kui nii mõnigi teine.
Selgitan: Rauli viimases postituses polnud esialgu ühtegi taandrida, Raix (vana ja kogenud foorumlasena) osutas sellele tähelepanu (võibolla tõesti veidi liiga teravalt, kuid see on ka mõistetav, sest vanad foorumlased on väga tihti uute tulijate postitusi lugedes kahe käega peast kinni haaranud ning mõnikord juhtub, kus kogenud mehed reageerivad veidi üle) ning Raul tegi postituses väikese iluravi.
Ilmselt Sa enne kah ei lugenud Rauli postitust ja seetõttu ei saanud probleemi sisust täpselt aru.
Igatahes: Raixi enam kui 1500st postitusest puudutab enamik tavaliselt jalgpalli sisulist poolt. Nii et loodan, et kui Sa kunagi jõuad 12 postituse pealt 1500ni, võib samuti tõdeda, et oled enamikus oma postitustes pakkunud foorumi lugejatele huvitavat infot, rikastanud nende teadmisi jalgpallist ja olnud aktiivne jalgpallifänn.
PS. Minu suureks probleemiks on äärmiselt pikad liitlaused, Raix, ära selle pärast pahanda
Algselt reedel 27.05 kell 18.00 Wismari staadionil toimuma pidanud mäng Keskerakonna JK vs JK Piraaja on üle viidud laupäevale, 28.05 --> kell 15.00 Hiiu staadionil.
Piraajadel on teravate kolmnurksete hammastega võimsad lõuad, tema hambaread meenutavad saagi. Ohvrit otsivad piraajad lõhna järgi ja tungivad talle kallale. Nad võivad looma või inimese ära süüa või tekitada eluohtlikke vigastusi.
Algselt reedel 27.05 kell 18.00 Wismari staadionil toimuma pidanud mäng Keskerakonna JK vs JK Piraaja on üle viidud laupäevale, 28.05 --> kell 15.00 Hiiu staadionil.
Peaks ikka toimuma kell 12.00
Info EJL\'st:
VII voor
Laupäeval, 28.mail kell 12.00 Keskerakonna JK – JK Piraaja, Hiiu staadionil( oli 27.05. kell 18.00 Wismari staadionil )
Algselt postitas mahagon
Härra Raix on vist veidi haavunud. Ei tea kas on tegemist pedagoogiga või lihtsalt närijaga?
Raix närib kindlasti vähem kui nii mõnigi teine.
Selgitan: Rauli viimases postituses polnud esialgu ühtegi taandrida, Raix (vana ja kogenud foorumlasena) osutas sellele tähelepanu (võibolla tõesti veidi liiga teravalt, kuid see on ka mõistetav, sest vanad foorumlased on väga tihti uute tulijate postitusi lugedes kahe käega peast kinni haaranud ning mõnikord juhtub, kus kogenud mehed reageerivad veidi üle) ning Raul tegi postituses väikese iluravi.
Ilmselt Sa enne kah ei lugenud Rauli postitust ja seetõttu ei saanud probleemi sisust täpselt aru.
Igatahes: Raixi enam kui 1500st postitusest puudutab enamik tavaliselt jalgpalli sisulist poolt. Nii et loodan, et kui Sa kunagi jõuad 12 postituse pealt 1500ni, võib samuti tõdeda, et oled enamikus oma postitustes pakkunud foorumi lugejatele huvitavat infot, rikastanud nende teadmisi jalgpallist ja olnud aktiivne jalgpallifänn.
PS. Minu suureks probleemiks on äärmiselt pikad liitlaused, Raix, ära selle pärast pahanda
Hea et keegi statistikat teeb... Ja ära südamesse igat pisiasja võta härra staazikas. Krt, jälle läks taandreata:P
Kommentaar