Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

Tibla, teie nr. 11 on hea mängija aga efektiivsus on 0. Väga hea on mängida ründajate vastu, teades, et ta kunagi söötu ei anna.

Kommentaar

Algselt postitas TIBLA

Marcello, sinu huumor ei arene:хnnelik:
      Edgarjugendist polegi kuskile areneda... Kusjuures tegu pole minu huumoriga.
      Keskerakonna noortekogu kutsutakse selle algusest alates nii!

Edit: Kusjuures kõigile hoiatuseks-See #11 on ka osav kukkuja ja teades meie kohtunike taset võib nii mõnigi neist orki minna.
      INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Algselt postitas TIBLA

Marcello, sinu huumor ei arene:хnnelik:
        Edgarjugendist polegi kuskile areneda... Kusjuures tegu pole minu huumoriga.
        Keskerakonna noortekogu kutsutakse selle algusest alates nii!

Edit: Kusjuures kõigile hoiatuseks-See #11 on ka osav kukkuja ja teades meie kohtunike taset võib nii mõnigi neist orki minna.
        tänud infi eest

Kommentaar

Tuleb selle tõdemusega nõustuda!

Kommentaar

Ka see 11 number on Sergei Savitsky?

Kommentaar

Tibla meil siin ju tsentristide esindaja. Kas herr Savitskit peetakse Romario mantlipärijaks ?

Kommentaar

Palun, meie kodulehekülg
                otsige sealt

Kommentaar

Nõmme KaljuII-Trummi 3-0

räige tehnika hunt
                  http://www.jkkalju.ee/

Kommentaar

Algselt postitas olli

Nõmme KaljuII-Trummi 3-0
                    väravad lõid Mazuhhin, Berens, Meema

Kommentaar

Algselt postitas erts

Algselt postitas olli

Nõmme KaljuII-Trummi 3-0
                      väravad lõid Mazuhhin, Berens, Meema
                      Hiiul toimunud mängus said Nõmme poisid igati teenitud võidu,lisaksin veel seda,et poolaeg oli 2:0.Edu nõmmekatele ka edaspidi.Ma olen ühe koha pealt peaaegu alati suu kinni hoidnud,aga kui see mõnusat reedeõhtust jalgpallimängu niivõrd varjutab,siis ma seekord ei vaiki-kohtunik oli üle mõistuse kehv ning ei teeninud sentigi oma raha välja.Eelmine aasta neljandaski liigas nii nõrka õigusemõistjat polnud.Ja seda ei saa välja vabandada ka see,et tal oli lihtsalt sitt päev,jättis oma töö tegemata lihtsalt.Järeldan seda sellest,et panin algkoosseisu paberile,ulatasin talle ning vastus oliohhui,las nõmme paneb poolajal oma nimed ja vahetused.Tekitas segaduse,poolajal ta seda ei teinud,sest käis nõmme meeste seas seletamas:tehke nii ja nii,mina vilistan naa,trummi on nõrk siit ja sealt.Mängu lõpus hakkas siis oma märkmikust koosseise paika panema.Mängus ei näinud ta kummalegi poolele suluseise,käegamängimisi,tooreid vigu.Toon ühe näite tema ebapädevusest-kui tehakse räige viga või mängitakse kastis käega,ei saa pärast situatsiooni möödumist audiga öelda-pall oli teie käes,ärge mölisege,mängige edasi.Tuleb kas ära vilistada või ennistada möödunud olukord ja karistus ära anda.Kui talt selle peale aru pärisime,nägime kollast.Meie eelmise aasta riiukuked,keda praegu pole,oleks talle kindlalt sealsamas mändide all kitli peale andnud.Kahjuks hõrenesid niigi nutused read veelgi mõne vigastusega,aga Nõmmelgi vist polnud parim rivistus.p.s.Nõmmel on tagasi ammune esiväravavaht ja ta on endiselt igati tipp-topp
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Sa kohtuniku nime ikka vaatasid protokollist pärast?
                        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Sa kohtuniku nime ikka vaatasid protokollist pärast?
                          ah,ega me kuldgloobuse peale tee ja ega see mängu tulemust ilmselt ei mõjutanud.olen ise nii kossu kui jalkat vilistand ja ütlen,et mängu saab VILISTAMISEGA(tegutsemisega) kontrolli all hoida,ennast tuleb ka maksma panna,mitte laustotruseid teha ja oma töö tegemata jätta.tunduvalt parem oleks ilma vileta olnud mängida,ma arvan.jäägu see tema südametunnistusele,mis iganes ta nimi oligi- hr.Israel vist.
                          Kapten Trumm

Kommentaar

samal päeval toimusid veel kaks mängu, ega tulemustega keegi kursis pole.
                            räige tehnika hunt
                            http://www.jkkalju.ee/

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

mis iganes ta nimi oligi- hr.Israel vist.
                              Ei oska öelda millise Israeliga oli tegemist, aga mina tean Keilast samanimelist kohtunikku, kes on kindlasti üks omaala parimaid siin piirkonnas. Eks kohtunikku tegevusele on kindlasti erinevaid vaatenurkki.

Kommentaar

Algselt postitas valta

Algselt postitas Raul2

mis iganes ta nimi oligi
                                Eks kohtunikku tegevusele on kindlasti erinevaid vaatenurkki.
                                täpselt, viriseda võib alati, eriti kaotanud meeskond. kaotada peab oskama. kohtuniku töös küll midagi laita ei olnud...igati ok vile. kaardid said need kes seda korduvalt küsisid.

edit: tahtsin veel viimasele lausele lisada, et ... mõlemalt poolt, nii kalju2 kui trummi virisejad said kaardid. igati õigustatult.

Kommentaar

Working...
                                X