Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

3 Liiga Põhjatsoon 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'3 Liiga Põhjatsoon 2005\'

Algselt postitas tegelinzky

Algselt postitas bianconeri
    Samas poleks ju kuidagi mehelik tulla ka mängule ilma jääknähtudeta, eks
    ma eelistaksin näha platsil ennem jääknähtudega meest, kui tühja kohta tema asemel
    nojah, selles ju ka oma loogika

Kommentaar

Algselt postitas mooses

no sauekad-panite ise ka ämbrisse vt. jalkaliidu viimast otsust - nii et 4liiga!!!
      mooses sinu kurvastuseks pean ütlema, see et ma ühe mehe eesnime valesti kirjutasin, võtab ära meie Tondiga mängus löödud värava, tabeliseisu õnneks see ei muuda, muutub ainult väravate vahe.

Kommentaar

ma ju räägin,saue mängijad(koos fännidega)joovad niipalju,et ei mäletata üksteise nime ka enam
        Kapten Trumm

Kommentaar

nime valesti kirjutamine on olnud minu suurim foobia neil meistrivõistlustel , vähemalt oli see nii esimesed voorud.

Kommentaar

Algselt postitas Raul2

ma ju räägin,saue mängijad(koos fännidega)joovad niipalju,et ei mäletata üksteise nime ka enam
            a eks ses osas võib tänud eeskuju eest saata vanema koolkonna saue palluritele st paljudele tänastele ja eilsetele Trummi mängijatele

Kommentaar

Algselt postitas saiaiai

Algselt postitas Raul2

a eks ses osas võib tänud eeskuju eest saata vanema koolkonna saue palluritele st paljudele tänastele ja eilsetele Trummi mängijatele
              mina olen kyll ennast ilma ühegi koolkonna abi ja eeskujuta põhja joonud.

Kommentaar

einoh.. tabeli alumine ots kisub sama põnevaks kui ülemine ... nüüd siis selline teade EJL

Teatame Teile, et Eesti 2005. a jalgpalli meistrivõistluste III liiga Põhja piirkonna kohtumises Paide JK – JK Piraaja (01.10.2005) osales Paide JK võistkonnas registreerimata mängija Lauri Neemelo.

Vastavalt Eesti jalgpalli meistri- ja karikavõistluste juhendi IX peatüki punktile 9.5 mängutulemus tühistatakse ja turniiritabelisse kantakse - : 5 JK Piraaja kasuks. Kõik mängus saadud karistused jäävad kehtima.

viimases mängus saavad siis kõik kõvasti rabeleda.

Kommentaar

tra milline see tabel nyyd siis on :P. Ma ei saa enam midagi aru.

Kommentaar

Algselt postitas Liam

einoh.. tabeli alumine ots kisub sama põnevaks kui ülemine ... nüüd siis selline teade EJL

Teatame Teile, et Eesti 2005. a jalgpalli meistrivõistluste III liiga Põhja piirkonna kohtumises Paide JK – JK Piraaja (01.10.2005) osales Paide JK võistkonnas registreerimata mängija Lauri Neemelo.

Vastavalt Eesti jalgpalli meistri- ja karikavõistluste juhendi IX peatüki punktile 9.5 mängutulemus tühistatakse ja turniiritabelisse kantakse - : 5 JK Piraaja kasuks. Kõik mängus saadud karistused jäävad kehtima.

viimases mängus saavad siis kõik kõvasti rabeleda.
                    Minu teada on ta kuulsa Neemelo vend,mängis ennem Paides(vähemalt 3-4a.tagasi meie vastu nägin)ja nüüd Concordias(nii,et need ka nüüd kaudselt pettuse sees ).Sel hooajal korra sauekaga kakluse eest eemaldatud(siis Concordia ridades).Igati värvikas seltskond meil.Huvitav,kas kevadringis tehtud \"trikid\" jäid saladusteks,praegu ujub küll sitta kenasti pinnale.
                    Kapten Trumm

Kommentaar

Absoluutselt vale jutt ... st et võibolla ta tõesti on \"kuulsa neemelo vend\" aga sellisel juhul mitte see Neemelo kes Concordias mängib. Concordias on Silver Neemelo

Kommentaar

Algselt postitas Liam

Absoluutselt vale jutt ... st et võibolla ta tõesti on \"kuulsa neemelo vend\" aga sellisel juhul mitte see Neemelo kes Concordias mängib. Concordias on Silver Neemelo
                        ah soo,siis on neid mitu...vabandan,minu viga...kuid siiski,too silver oli ehk paides enne...kui nii,siis mitte absoluutselt vale jutt
                        Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas valta

Algselt postitas mooses

no sauekad-panite ise ka ämbrisse vt. jalkaliidu viimast otsust - nii et 4liiga!!!
                          mooses sinu kurvastuseks pean ütlema, see et ma ühe mehe eesnime valesti kirjutasin, võtab ära meie Tondiga mängus löödud värava, tabeliseisu õnneks see ei muuda, muutub ainult väravate vahe.
                          valus mees oled,valta,rikkusid meeskonna väravate vahe ära ,isegi mina tean,et nimi on indrek.iga mees ei tohi ikka kirjatööga tegelda.ise lasin ükskord meil ühel joogisel kirjutada-pani algkoosseisu risto tammeorg ja tammeorg risto
                          Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas wwunts

Algselt postitas saiaiai

Algselt postitas Raul2

mina olen kyll ennast ilma ühegi koolkonna abi ja eeskujuta põhja joonud.
                            need 3-4 vana koolkonna professorit(kes veel jäänud) on hästi sulandunud trummi põhimõtesseärast mängu joo kasvõi nii,et lõpetad korrakaitseorganites,aga enne mängu ja mängu ajal mitte üks piisk .muuseas,sauel ei lubatud ükskord meest platsile,sest kohtuniku arvates oli joobeaste liig suur.ega\'s midagi,tast sai fänn selleks mänguks.meil on siuksed fännid välja juuritud,pärast mängu veetku või kolm päeva mänguriietes
                            Kapten Trumm

Kommentaar

Punktiseis peaks minu arvepidamise järgi olema selline:

1. JK Tondi.......21 17 1 3 89:33 52
                              2. Keskerakond..21 15 4 2 59:18 49
                              3. LiVal Sport....21 13 5 3 52:35 44
                              4. Concordia-II..21 13 3 5 66:29 42
                              5. JK Atli..........21 10 3 8 39:41 33
                              6. JK Kalju-II.....21 7 6 8 38:43 27
                              7. JK Piraaja......21 7 4 10 37:42 25
                              8. SK Legion......21 6 4 11 30:46 22
                              9. Paide JK........21 6 1 14 46:53 19
                              10.JK Olympic....21 5 3 13 41:76 18
                              11.Saue JK........21 5 3 13 34:60 18
                              12.SK Trummi.....21 3 1 17 27:82 10

Kuna osadel tiimidel on võrdselt punkte, siis kohtade arvetamisel võetakse arvesse:
                              1.väiksemat antud loobumiskaotuste ja tühistatud tulemuste arvu turniiritabelis;
                              2.suuremat võitude arvu;
                              3.omavaheliste mängude punkte;
                              4.omavaheliste mängude väravate vahet;
                              5.üldist väravate vahet;
                              6.suuremat löödud väravate arvu.

edit: tabel korrastatud

Kommentaar

Algselt postitas sosku
                                Punktiseis peaks minu arvepidamise järgi olema selline:
                                8. Paide JK 21 7 1 13 48:53 22
                                12.SK Trummi 21 2 1 18 27:84 7
                                õige on
                                9. Paide JK 21 6 1 14 46:53 19
                                12.Trummi SK 21 3 1 17 26 : 83 10
                                http://www.sauejk.ee

Kommentaar

Working...
                                X