Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
oleks kohal old oleks su arve väiksem järelikult kah .
see oli näha,mis nad kahekesi viimati piraaja vastu korda saatsid:P ...kuid ojale teeb aastaid selg muret(see,mis tal albertville ära rikkus,millele ta treener pääsukesega autoavariis haiget tegi kunagi).kunstmuru on liig,mis teha,kui operatsioonist tahab hoiduda.hea,kui vahelgi tuleb aitama p.s. ta on mingil aastal olnud ka liiga parim väravakütt
selle ühe piraajale lõi just \"kaitsemees\" ahto perling,kes meie kunagises liiga avamängus 1998 a.piraajaga kirjutas oma nimele kõik 4 väravat.lüüa ta üldiselt mõistab,kuid keegi peab tänamatut kaitsetööd ka tegema.omal ajal tõi ahto meile mängima pohlaku sõnul \"läbi aegade eesti parima jalgpalluri\"tiit kõmperi,kes on ta sugulane ja kes tänaseks toompea ridades.
ja sina,ralf,kui sind homme väravasse ei panda(kuhu sa muidu ka väga sobid),saad tõestamise võimaluse
Nii palju kui mina seda ralfi mängimas olen näinud ei ytlex kyll et ta ei tea mis hea ryndaja nyyd on,trummi keskväljamehed tunduvad oluliselt aktiivsemad ja paremad.Aga no see ainult minu arvamus ja ex kindlasti paljud arvavad teisiti No ja nyyd kui natuke mõelda siis 4 liigas on väravaid tunduvalt lihtsam lüüa kui 3 liigas.Igatahes edu ralf ma loodan siis järmine aasta su statistikas vähemalt 20 väravat näha
Nii palju kui mina seda ralfi mängimas olen näinud ei ytlex kyll et ta ei tea mis hea ryndaja nyyd on,trummi keskväljamehed tunduvad oluliselt aktiivsemad ja paremad.Aga no see ainult minu arvamus ja ex kindlasti paljud arvavad teisiti No ja nyyd kui natuke mõelda siis 4 liigas on väravaid tunduvalt lihtsam lüüa kui 3 liigas.Igatahes edu ralf ma loodan siis järmine aasta su statistikas vähemalt 20 väravat näha
Kommentaar