Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Paide ei kingi kellegile võitu!
tuleb kaotus,tuleb,aga noored alla ei anna
Aga vaevalt seal niipalju neid riigihärrasi oligi.Kristalit pold ka.
Sobiv tulemus ikkagi Paidelt:P
Eks ta lähebki Spiritase ja FCF Paide vaheliseks võitluseks ning kindlasti sekkub esikoha nõudlejate hulka weel mõni klubi, kes väga hästi pole veel silma jäänud..kuid suuri üllatusi võib tekkida teises ringis, kui vallatud ja noored Paide poisid chillivad suvel rannas tüdrukuid ja joovad õlle ..aga jah..loodame, et seda ei juhtu!
Kõikseemees.. tibusid loetakse sügisel Vanasõnu küll selle tarbeks. Enivei, 2 vooru ei peegelda meeskondade tegelikku palet ning nii mõnigi võib pika hooaja jooksul üllatada - jätke meelde mida ütlesin
.. Enamus Paide poisse on kui mingid sõimerühmast tulnud vihaseid tatikaid.. Take it easy
Sul on õigus. Tuleks siiski arvestada, et võistkond koosneb peamiselt poistest kellel on murdeiga ja seega on vaja kõva kukehäält teha (kellel rohkem, kellel vähem) ning hullumoodi ropendada. Sellega on loomulikult palju kollaseid juba saadud
No ma eis aa aru. nagu ullud härrad koos et üldse ei tohi ropendada. krt kui mingi vastaste ajudeta kolge täiega sisse jookseb ajab ika ropendama küll. ja eriti kui mitu korda järjest maha tõmmatakse jõhkralt. Tahaks ikka terve hooaja mängida mitte haiglavoodis lamada, aga kui vastaste eesmärk on ainult meile kossi taguda sest lihtsalt muud moodi nad meid ei peata siis pole tõesti midagi teha.
Ma ei väida et Paide meeskond lõpuni nii hästi mängib sest et esiteks lõpus enam ei viitsita(kahjuks küll, vahel ise ka ei viitsi) ja teiseks osad poisid lähevad tallinna kooli ega mängi enam sügisel meiega.
Paide väljaku kohta nii palju et ma ei saa aru miks Boss seda kiidab sest et hea ta pole, aga samas on ta minu arust suhteliselt mängitav, parem kui nii mõnelgipool.
staadion on paides võrreldes eelnevate aastatega soliidse arengu hüppe teinud
ääred on täiesti normis,kuid ühe värava 16 kasti juures on vveel natuke künklik.küll need mättad ka veel ära kaovad siis on staadion tip top igatahes mängida on normaalne seal!
Arvan ka ,et 2 vooru ei näita veel midagi st mingeid kindlaid järeldusi veel vara teha!!
Emmaste kindlasti veel tõuseb kui ikka mehed kokku saab, seni ei ole veel seda juhtunud.
Emmaste omad, kui keegi siin loeb ,siis minul jääb vahele 1. mai mäng ja 15 .mai mäng, ülejäänutel olen kohal.
Mis puutub Paidesse ja et poistel kasvuiga ning sellega kaasnevatesse probleemidesse, siis ei ole see ainuke selline võistkond,kes siin mängib. Samas võib ju ka seda öelda,kellel neid ei oleks olnud!! ise ka noor olnud,tean mäletan ,mis siis peas toimus!!:-)Iseasi,mis eesmärgid endale seatakse meistrivõistlustega seoses!
Kahjuks või õnneks ei ole veel ise Paide võistkonda näinud, kuid varsti on siis võimalus nende vastu mängida, eks siis näeb.Eelmisel aastal kui mängisime, siis ei saanud osaleda nende vastu!
Arvan, et ega siin liigas suhtraske ennustada, kes millisele kohale tuleb, sest iial ei tea,mis sats kokkusaadakse mängupäevaks.See käib kõigi kohta!
Saan aru ,et esiliigas ja meistriliigas on kord selles mõttes majas, et kõik kindlalt paigas.
Edu kõigile!
Algselt postitas näx
Saan aru ,et esiliigas ja meistriliigas on kord selles mõttes majas, et kõik kindlalt paigas.
Edu kõigile!
Eks sellepärast ka nimetatakse asja \"amatöörliigaks\", kõik mängivad treenivad võimaluste piires ja oma lõbuks.
NÖ ääremärkuse korras - ropendamine kõrgemates liigades on karistatav ja eks kohtunikud arenevad ja toovad _korda_ ka madalamale tasemele. Paulaner mäletab eelmise aasta mängu kus kokku anti 3 või 4 kollast kaarti ainuüksi ropendamise eest ja seda viiendas liigas.
Kommentaar