Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4Liiga lääs

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'4Liiga lääs\'

Algselt postitas näx

Küsimus Emmaste mängijatele,kui keegi juhtub lugema! Kas on teada,mis võistkond Paidega mänguks,Hiiumaal,kokkusaadakse?! Ise olen taas kohal.
    Lõpuks saan ise ka kohale tulla
    Trummi JK nr. 85
    keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

LP. SK Ervita, teil on pühapäeval Suure-Jaanis mäng, vastaseks meie ehk Vastemõisa.
      Meil on pakkuda välja ka väike leil ja pesemisvõimalus peale mängu tagasihoidlikus saunas, mis asub kohe staadioni kõrval.
      Kuna staadion ei kuulu päris meile, siis küsivad kohalikud sauna kasutamise eest 100 EEK`u võistkond. Kui teil on soovi siis oleks tore kui te ette teataksite mulle, siis saan kohalikele ette öelda, et nad sauna sooja paneks
      teatada võite mulle meilile: kaido.heinsalu@ehitusmaterjalid.ee

Jõudu Teile mänguks
      sigpicSuure-Jaani United

Kommentaar

Algselt postitas luts

meie olemegi staarid
        paide fcf
        Oi kuidas ma loodan ,et Emmaste Paidet karistaks!Ma arvan ,et ma pole ainuke Kuked on ikka harjad liiga püsti ajanud!

Kommentaar

sorry mehed
          tegin liht natsa nalja
          ei me oleme rääkind kyll mängudest ja värkidest meeskonnaga
          ega liht yritame kõik endast kõik anda ..see ongi meie edu saladus prääga
          oleme mingi 5-6 aastat koos mänginud ja mitte kui midagi saavutanud..
          millagi peab ju seee aeg ka tulema :P

Kommentaar

tglt oleks yks kysimus weel..
            et milline hiiumaal see muru välja nääb..
            kas saab ka sisekatega mängida???
            või on pehme ja aint välikate jaoks??

Kommentaar

Hiiumaal näeb see muru välja täpselt samasugune kui mandril, usu mind. Kes sisekatega üldse muru peal mängib

Kommentaar

miks kõik meie vastu on koguaeg?

Kommentaar

Põhjuseid võib otsida vaid iseendast. Ma saan aru, et olete minusugused egoistid:

Amority - At\'s Amor\'e.. \"Lovers of their own selves”. For men shall be lovers of self, lovers of money, boastful, haughty, railers, disobedient to parents, unthankful, unholy.

.. aga te ei ole seda kõige lihtsamal põhjusel.

Kommentaar

Õu !
                    Kutsun kõiki paidekaid oma arvamusi kinni hoidma!
                    Pole eriti mõtet end nii väga esile tuua tegelt.
                    Mis sest et ma ise paidest:P Ikkagi pole sel mõtet,sest kui kaotus tuleb,tuleb siuke surumine!

Mai tia....mängime lihtsalt ja suhtume teistesse mängijatesse hästi

Kommentaar

kes see üldse halvasti on teistesse suhtunud?

Kommentaar

ongi tyra rsk..
                        kysime et kas hea muru ja viskavad mingi sellise seletuse ng oleks mingid isad ja ytlevad et kes siis sisekatega murul mängib..
                        mina näiteks mängin vahel..
                        big deal nyyd..
                        saame pähe siis saame..ng nii teised saavad meist kymme korda rohkem..

Kommentaar

Algselt postitas luts

ongi tyra rsk..
                          kysime et kas hea muru ja viskavad mingi sellise seletuse ng oleks mingid isad ja ytlevad et kes siis sisekatega murul mängib..
                          big deal nyyd..
                          Ära tõmble ja loe hoolsamalt foorumit.Kärdla muru on siin vist kõige enam kirjeldatud.

Kommentaar

Algselt postitas luts

ongi tyra rsk..
                            big deal nyyd..
                            kle Luts,asi ei ole üldse selles, et sa küsid sisekate kohta midagi,vaid rohkem sinu staariks olemises!! olen päris kindel,vähemalt loodan, et mitte kõik teie(Paide)mehed nii ei arva!! Isegi kui arvavad, siis ei hakka seda kõval häälel kuulutama!!Olen nõus ühe eelneva kommentaariga,kus öeldi selgelt ja lihtsalt,et kui peaksite kaotama ,siis ju kõik kohe parastama!!Seda kaagutamist ei jõua ju siis ära kuulata!!!Oled nõus?!
                            Isiklikult ei ole midagi Paide vastu,aga mõtle ise,kui loed ikka sellist kommentaari, siis tahes-tahtmata tekib juba trots teie vastu!!Minu pärast mõtle ja ütle mida tahad,rohkem ma ei puuduta seda teemat enam.Eks näeb,mis tulevik toob.
                            Nagu eelnevalt ütlesin ei saanud kahjuks Kärdla eest teie vastu mängida eelmisel aastal,ja ei oska arvata midagi.Kuigi seis oli teie kasuks suur,ei hakka vabandusi siin kirja panema.Ise mängisin eelmisel aastal keskkaitses Kärdla eest.Aga mõned aastad tagasi mängisime Hiiu Kaluriga Paide vastu,siis küll võrdselt.Kuigi nüüd vast teised mehed teil seal.Õnneks saab Emmaste eest sel aastal mängides teid \"staare\"näha!!
                            Kohtumiseni siis pühapäeval!! Jõudu kõigile!
                            veteran:-)

Kommentaar

nojah siis,ma loodan et tuleb väga avatud mäng

Kommentaar

Algselt postitas her182

nojah siis,ma loodan et tuleb väga avatud mäng
                                Eks näeb, ei eita, et arvan ,et kaitses tuleb palju tööd,kuid kindlasti tuleb ka Emmaste mängule võidumõttega!! Kuigi peab tunnistama, et tõesti ei tea,mis mehed Emmaste kokku saab! Kindel olen selles, et parimas rivistuses oleks mäng võrdne,kuid see parima rivistuse kokkusaamine ,on kõigile probleemiks.
                                Mis puutub Kärdla staadioni murusse, siis kahjuks väga halb, kuigi staadion peaaegu uus.Kahjuks oskasid ehitajad selle nässu keerata!! Aga õnneks võrdsed tingimused mõlemale.Nagu teate, ei ole Kärdla staadion Emmaste võistkonnale kodustaadion, samamoodi nagu mandrisatsidele nii ka Emmastele võõras.Ainuke Kärdla mees seal võistkonnas olen mina,nii, et mulle kodu!!:-))ÄÄred veel kuidagi normis, aga trahvikastid jubedad!
                                veteran:-)

Kommentaar

Working...
                                X