Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4Liiga lääs

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'4Liiga lääs\'

Balteco tegemistega saab kursis hoida ennast meie kodulehel,vasakul menüüs Balteco täitsa olemas
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Pakuks siis enda variandi kohtade suhtes.Kuigi mõnda satsi ei tea,kuid natuke uurisin ja midagi selgus.Nii palju veel ,et Hiiumaa võistkondade asetuse panin selle järgi, et eeldan Emmaste mängib ikka oma tugevamas koosseisus, keda mina tean.Kui mitte ,siis kindlasti tunduvalt tagapool.! Paide kohta ka seda, et tundus eelmisel aasta algul hea sats olevat ,kuid mingid muud probleemid võistkonnal,alustati igatahes muljetavaldavalt. Üldiselt sellel tasemel oleneb ikka kõik sellest ,kuidas ja mis mehed mänguks kokkusaadakse.Edetabel siis järgmine:
      1.Tribling
      2.Paide
      3.Toompea
      4.Emmaste
      5.Spiritas
      6.Balteco
      7.Kärdla
      8.Jalgpallihaigla
      9.Streetrace
      10.Rõõba
      11.Vastsemõisa
      12.Ervita United

veteran:-)

Kommentaar

Huvitav, et millega see Tribling sellise positsiooni on küll ära teeninud ???

Kommentaar

Algselt postitas villemsusi

Huvitav, et millega see Tribling sellise positsiooni on küll ära teeninud ???
          see näitab selle aastast taset liigas.

Kommentaar

Ma pakux esikolmikux : Paide, Tribling ja Emmaste !! Elame näeme mis saab
            http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Triblingu koht selline sellepärast, et eeldan, seal mängivad Järvakandi mehed, arvan, et Raplamaa,jalgpalliga kõige rohkem seotud maakondi.(Flora Jalgpallikool,ja miks mitte sealseid kasvandikke mängimas.) Ütlen veelkord,lihtsalt minu arvamus, ei ole neid isegi mängimas näinud.Emmaste võiks küll kolmas olla,kuid ei tea täpselt kes sel aastal võistkonnas on.Kui on need mehed keda mina tean,siis võiks vabalt ka eespool olla. Mis puutub tasemesse, siis on see ammu teada, et lääne piirkond on nõrgim,ehk annab võrralda lõunaga.

Kommentaar

Mis puutub Kärdla LM-a, siis nägin täna ,et nende kõige parem mängija käib karkudega!Loodan,et midagi hullu ei ole ja varsti ikka mängida saab.Muidu väga suur kaotus võistkonnale.

Kommentaar

Järvakandi meeskonnas pole ühtegi Flora kasvandikku ja meeskondi tundes arvan, et Triblingul 4. liiga lääne tsoonis tabelitippu asja pole. Eelolevale hooajale realistlikult vaadates arvan, et Tribling kuulub keskmike hulka ja nii palju kui mina meeskondi tean, siis ei tohiks tegelikult ühtegi meeskonda olla, kes teistest peajagu üle on.
                  Tulemas on tasavägine hooaeg ning selle pikkus võib nii mõnelegi mansale saatuslikuks saada.

Kommentaar

Irww.. Tribling ja esimene? Ur kidding me:P Esikolmes vblla küll kuid nii hullusti kohe?

Panen samuti omapoolse jutu:

Tabeli esimeses otsas hakkavad figureerima kindlasti JPH, Emmaste, Spiritas, Paide ning Järvakandi. Kindlasti on lootust veel Baltecol, Toompeal, Kärdlal ja Ervital end üllatada. Rõõba oleks üks must lammas koos Striidiga, kas tabeli tipus või põhjas. We\'ll see

Suursoosik on selle aasta tulemuste põhjal JPH.

Kommentaar

Algselt postitas amority

Ma ei tahaks küll seda uskuda.
                      Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

vaevalt jah et järvakandi esimeseks saab...rohkem selline keskmik.........
                        Üks ainus pall ja 22 vihast meest see on jalgpall!!

http://fcigiliikur.com/

Fc Igiliikur
                        Jk Järvakandi Tribling
                        FC Flora kehtna jalgpallikool

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Algselt postitas amority

Ma ei tahaks küll seda uskuda.
                          Herr Rein, oled sa teiste mänge näinud? Tehnika poolest on nad ühed parimad. Loomulikult Spiritas teeb ka oma töö varasemate kogemuste põhjal kuid JPH organiseeritus on üks parimaid tänu uutele mängijatele.

Kommentaar

Mis muud voimalust saab olla kui,et Spiritas tuleb IV laane meistriks.Rohkem pole spkulatsioone vaja.
                            Fc Spiritas meistriks Kuddu ja Takkeri toel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Porri-Eric varava kunniks!!!!

Kommentaar

JK Järvakandi Tribling-Kohila Püsivus 3:1

Üks ainus pall ja 22 vihast meest see on jalgpall!!

http://fcigiliikur.com/

Fc Igiliikur
                              Jk Järvakandi Tribling
                              FC Flora kehtna jalgpallikool

Kommentaar

Varsti lüüakse pall lahti ja selguvad ka esimesed võitjad oi ma ootan seda juba
                                http://www.jktulevik.ee/

Kommentaar

Working...
                                X