Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4Liiga lääs

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'4Liiga lääs\'

vabandad ervita poolt et teada ei antud et meeskond kohale ei tule aga kuna ise sealt eemal olen ja pöhjust ei tea siis pole midagi öelda.

ervita mängijad peaksid häbi tundma,krt selle eest et saaksite mängida on raha makstud ja vallalt transport siis pole enam millegist rääkida kui ei suvatseda enam isegi mängule kohale tulla.HÄBI FC ERVITA!!!!!!!!!!!!!!!!
    Mis on ühist Tallinna jõulukuusel ja Cristiano Ronaldol? Mõlemad kipuvad ümber kukkuma, aga süüdi on alati teised!
    Ott Järvela

Kommentaar

Algselt postitas berm

Algselt postitas berm

EMMASTE-STREETRACE 3:0
      Mäng enam vähem. 2 mõtetut kollast kaarti Streetrace´l .Emmaste mänguliselt veidi parem (tunnetavad väljaku auke paremini )
      \"Põhi aur\" ei kulu mängule vaid üksteise (loe meeskonna kaaslaste) sõimamisele.
      Mis teha

Kaine.. peaaegu

Reis läks täiega asja ette, tulemus ei olnudki teab mis oluline.. Chill

Tänud vastastele & kõigile hiidlastele võõrustamast. Vägev nädalavahetus oli.

Kommentaar

Algselt postitas berm

Algselt postitas berm

Mäng enam vähem. 2 mõtetut kollast kaarti Streetrace´l .Emmaste mänguliselt veidi parem (tunnetavad väljaku auke paremini )
        \"Põhi aur\" ei kulu mängule vaid üksteise (loe meeskonna kaaslaste) sõimamisele.
        Mäng selline normaalne,ainult ei saa nõustuda väitega ,et omavahel sõimati?!Eriti mängus ,kus kaotuseohtu polnud.Üks rahulikemaid mänge võistkonnasiseselt.Kord keesid tunded üle,aga vastasvõistkondade mängijate vahel,kuid seegi sai peale mängu klaariks.Minu arust oli teil rohkem probleeme kohtuniku kritiseerimisega,kuigi mõnigi kord olin teiega nõus.Aga üldiselt rahulik mäng.
        veteran:-)

Kommentaar

Balteco Left Midfield 8.

Olgem ausad. Florale löödud 3 väravat olid Balteco selle hooaja TOP 3.
          1:0_ Andsin paremast nurgast nurgalöögi teravalt väravavahi 5 kasti , ning peaga vormistasime eduseisu.
          2:0_ kolm-kolm olukord trahvikastis, vasaku jalaga lõin väravavahile püüdmatult madala pommlöögi paremasse alanurka.
          3:0_ Analoogne esimesele väravale. Andsin paremast nurgast nurgalöögi teravalt väravavahi 5 kasti , ning peaga vormistasime uue värava. Väravavaht eksis 5 kastis, pall lendas üle käte, ja meie mängija lõi raskest olukorrast, kus kaitse tal seljas elas, hüppelt peaga värava.
          Võimalusi oli meil veelgi: pommlöök ligidalt üle värava jne.
          Vastastel oli ka 2-3 võimalust : posti tabati teisel poolajal ja üks pall veeres värava eest läbi, keegi jaole ei saanud.
          Balteco väravavaht tegi hiilgemängu (nagu tavaliselt). Tõrjus 10 m kaugusel löödud tugeva löögi ühe käega ja oli väljajooksudel alati peremees, ei jätnud vastaste poistele mingit lootustki jõuda trahvikastis pallini.
          Selle hooaja ilusaim esitus Balteco poolt, kõik tipptegijad olid kohal ja hästi häälestatud mänguks, positsioonid olid ka kõigil mängijatel harjumuspärased.
          Kui panna Florale 3:0 pakk, siis ei löö Balteco mitte ühegi meeskonna ees risti ette.
          Jõudu edaspidiseks kaasvõitlejad !

Kommentaar

Algselt postitas näx

Algselt postitas berm

Algselt postitas berm

Mäng selline normaalne,ainult ei saa nõustuda väitega ,et omavahel sõimati?!Eriti mängus ,kus kaotuseohtu polnud.Üks rahulikemaid mänge võistkonnasiseselt.Kord keesid tunded üle,aga vastasvõistkondade mängijate vahel,kuid seegi sai peale mängu klaariks.Minu arust oli teil rohkem probleeme kohtuniku kritiseerimisega,kuigi mõnigi kord olin teiega nõus.Aga üldiselt rahulik mäng.
            Näx, see berm on sinu mees ma arvan :P Kohtuniku vile jäi nii mõnelgi puhul arusaamatuks ja see tõi mängijate meelepaha kus möliseti ja mul oli ausaltöeldes piinlik seda näha. Peale mängu vestlesime sõbralikult kohtunikuga ning tegime selgeks, et närvitsemine osade mängijate poolt oli tingitud luhta läinud katsetest leida mõnd nunnut tüdrukut saarelt

Kommentaar

Algselt postitas amority

Algselt postitas näx

Algselt postitas berm

Algselt postitas berm

Näx, see berm on sinu mees ma arvan :P Kohtuniku vile jäi nii mõnelgi puhul arusaamatuks ja see tõi mängijate meelepaha kus möliseti ja mul oli ausaltöeldes piinlik seda näha. Peale mängu vestlesime sõbralikult kohtunikuga ning tegime selgeks, et närvitsemine osade mängijate poolt oli tingitud luhta läinud katsetest leida mõnd nunnut tüdrukut saarelt
              Arusaadud, selle kohtuniku tegevuse kohta,nagu enne mainisin ka,ei oska seekord midagi ´head öelda.Otseselt ta väga mängukäiku ei mõjutanud.Kuid väga väga imelikke asju tegi nüüd.Nagu mängu ajalgi ütlesin kellegi teje mehele, et meie tavaliselt koduvilet küll nautida ei saa.Olgu, asi selleks korraks selge, ehk aitab!! Jõudu järgmiseks vooruks kõigile.Solskjaer, millal videot näha saab?!

Kommentaar

Algselt postitas Baggio18

Balteco Left Midfield 8.

Olgem ausad. Florale löödud 3 väravat olid Balteco selle hooaja TOP 3.
                1:0_ Andsin paremast nurgast nurgalöögi teravalt väravavahi 5 kasti , ning peaga vormistasime eduseisu.
                2:0_ kolm-kolm olukord trahvikastis, vasaku jalaga lõin väravavahile püüdmatult madala pommlöögi paremasse alanurka.
                3:0_ Analoogne esimesele väravale. Andsin paremast nurgast nurgalöögi teravalt väravavahi 5 kasti , ning peaga vormistasime uue värava. Väravavaht eksis 5 kastis, pall lendas üle käte, ja meie mängija lõi raskest olukorrast, kus kaitse tal seljas elas, hüppelt peaga värava.
                Võimalusi oli meil veelgi: pommlöök ligidalt üle värava jne.
                Vastastel oli ka 2-3 võimalust : posti tabati teisel poolajal ja üks pall veeres värava eest läbi, keegi jaole ei saanud.
                Balteco väravavaht tegi hiilgemängu (nagu tavaliselt). Tõrjus 10 m kaugusel löödud tugeva löögi ühe käega ja oli väljajooksudel alati peremees, ei jätnud vastaste poistele mingit lootustki jõuda trahvikastis pallini.
                Selle hooaja ilusaim esitus Balteco poolt, kõik tipptegijad olid kohal ja hästi häälestatud mänguks, positsioonid olid ka kõigil mängijatel harjumuspärased.
                Kui panna Florale 3:0 pakk, siis ei löö Balteco mitte ühegi meeskonna ees risti ette.
                Jõudu edaspidiseks kaasvõitlejad !

ei hakka midagi keerutama TOP 3 mh .. siis need vict olidki teie ainsad väravad sest minu silmade läbi olid väravad sellised :
                1:0 tsenderdus kus õhus pall praktliselt seisma jäi tuule tõttu maandus 5 kasti joonele kus mitme pea põrkest pall väravasse puterdus !
                2:0 see oli valusaim värav tglt sest nägu balteco omad nägid polnud meil varumehi ja paremkaitse polnud just põhimees ja suht ädine see mäng .... teie mees sealt äärest number kaheksa vict kui ma ei eksi mängis koguaeg ta üle ... vahe oli kiiruses jõus tugevuses ja mängu tarkuses kuigi ei midagi imeltusväärset lihtsalt jooksite üle meie kaitse ja kaugelt tuli löök mis keeras vindiga nurka( tuul mingil määral ) pommi ma seal küll ei näinud !
                3:0 see oli ilusaim minu arust kuna värav oli selge ja kindel .. väravaht sai jah natuke valesti ...
                ei näinud midagi ilusat ...
                VASTSEMÕISTA mehed võivad rääkida kuidas meie poolik lõi ILUSA värava ...
                PLATS muidugi 5+ ideelane plats on teil
                väravaht tegi tõesti head mängu oli kindel,aga tihti panid need maaslöögid mind mõtlema miks mees varbaga palli lööb pall läheb ju loperkuseks

Kommentaar

Irw ei näx, ega ma kohtuniku süüdistagi, ka teie poolt jäi vile mõistmatuks Ta oli ikka üle keskmise keda see hooaeg üldse kohanud, 4 pika miinusega :]

Kommentaar

Paide-Balteco

Suht kurb mäng meie poolt võetuna(paide)
                    Ja nagu tuuletallaja oli öeld et plats on super..??
                    Ma kyll seal midagi nii väga ilusat ei näinud..
                    Algselt oli vingutud meie platsi pärast ..Aga need kes seda tegid mingu ja vaadaku sakku..
                    Aga jh ega see plats mingi näitaja ole..
                    Olime suht väsinud olekuga ka platsil
                    Reede alles oli kogu samal meeskonnal mäng..
                    Ei mingit koostööd..kui siis esimene poolaeg paar head olukorda..
                    Minu poolt mäng täiesti null
                    Ega jh ..
                    edu kõigile

Kommentaar

Algselt postitas amority

Irw ei näx, ega ma kohtuniku süüdistagi, ka teie poolt jäi vile mõistmatuks Ta oli ikka üle keskmise keda see hooaeg üldse kohanud, 4 pika miinusega :]
                      ok!Tahtsin veel seda lisada, et oleme siin omavahel arutanud antud kohtuniku tegevuse üle ja oleme jõudnud järeldusele ,et vahel ta lihtsalt pingutab üle.loodan,et see teeme on nüüd ammendanud ennast ,peaks uutele jahimaadele siirduma! :-)
                      Igaksjuhuks heteke tabeliseis ka, vaatan, et socceri poisid ei ole veel jõudnud, sry kui ebatäpsused sees on:
                      1.Kärdla 16p 13:3
                      2.Paide 15p 28:11
                      3.Balteco 13p 15:4
                      4.Spiritas 10p 17:8
                      5.Emmaste 9p 17:6
                      6.JHaigla 9p 15:23
                      7.Toompea 9p 8:5
                      8.Tribling 8p 9:9
                      9.Rõõba 6p 6:16
                      10Vastemõisa 4p 9:20
                      11.Streetrace 3p 8:20
                      12Ervita 3p 5:12

Kommentaar

Algselt postitas näx

Igaksjuhuks heteke tabeliseis ka, vaatan, et socceri poisid ei ole veel jõudnud,
                        Mina olengi see socceri poiss

Kannatust, õhtuks on üleval

Kommentaar

Vaatasin Jalgpalliliidu kodulehelt tulemusi ja avastasin Kärdla LM - Järvakandi 1/-.

Kommentaar

Registreerimata mängijast

Lp. võistkonna esindaja

Teatame Teile, et Eesti 2005. a jalgpalli meistrivõistluste IV liiga V vooru kohtumises Kärdla LM – JK Tribling (15.05.2005) osales JK Tribling meeskonnas registreerimata mängija Rivo Rüüs.

Vastavalt Eesti jalgpalli meistri- ja karikavõistluste juhendi IX peatüki punktile 9.5 mängutulemus tühistatakse ja turniiritabelisse kantakse 1 : - Kärdla LM kasuks. Kõik mängus saadud karistused jäävad kehtima.

Vastavalt Eesti Jalgpalli Liidu määrusele maksudest ja trahvidest IV peatüki punktile 3 tuleb JK Tribling võistkonnal Eesti Jalgpalli Liidule tasuda ühe tuhande kolmesaja neljakümne viie krooni (1345.-) suurune summa (0,5 miinimumpalka) registreerimata mängija kasutamise eest.

--
                            Sama lugu oli ka eelmisel aastal. Tundub, et neil pidevalt selline asi moes, kuid vahele jäävad harva.

Edu!

Kommentaar

Vaadake palun liigatabel üle. Kuna on juba mitu +/- mängu olnud ja segadus suht palju, on vead lihtsad sisse lipsama. Kui märkate midagi, hõigake maha ja ma vaatan üle.

Kommentaar

tere olen see vigastatud kriim olen haiglast nyyd väljas kuu aega läheb aega et saan kõndima hakkata, aga selleks et mängida saaks läheb veeel 2-3 kuud loodan igaljuhul viimastes mängudes veel mängida
                                veel seda et hooaja jooksul ei saaks keegi rohkem keegi vigastada sest tean et ei ole hea jalkpallist eemal olla
                                edu kõigile

Kommentaar

Working...
                                X