Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

4Liiga lääs

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'4Liiga lääs\'

Oli kuulda, et sellel nädalavahetusel s.t. 05.06 lükkub ka FC Rõõba - Emmaste JK ka edasi, kella 17.00 ks. Võtsin ka III liiga lääne ette ja leidsin sellised kokkusattumised:
    13.08 FC Rõõba - JK Tribling ( samal ajal FC Klooga - JK Tallinna Kalev )
    27.08 FC Rõõba - FC Spiritas ( samal ajal FC Klooga - Turba NJK )
    10.09 FC Rõõba - Kärdla LM ( samal ajal Keila JK Alibi - JK Kadakas Kernu )
    24.09 FC Rõõba - FC Ervita ( samal ajal Keila JK Alibi - Tabasalu PK )
    Võib olla on see Jalgpalliliidu nipp kasvatada pealtvaatajate hulka.

See oli teadmiseks, et üllatusi on veel oodata.

Kommentaar

no minu arust POINT ikka selles, et lükati ainult kellaaega ja Toompead polnud ju ka kell 2 kohal kohtuniku sõnul, nad ei tahtnudki ju mängida ja see pole mingi vabandus, et \"jalkaliit tõstis mängu aega, et me nüüd teeme kohe palve üldse edasi lükata mäng\"..krt ise nad tegid ju selle otsuse
      Catalunya is not Spain!

Kommentaar

selle nädala mängu kohta saime teatise 2 nädalat tagasi juba, muidugi loodan et ka vastast on jalkaliidu poolt teatatud.

aga toompea mänguga on siis nüüd nii, et toompea & jalkaliit surusid oma asja läbi ja mäng tuleb millalgi juulis kordamisele

Kommentaar

Käsi peseb kätt

Kommentaar

Algselt postitas berm

Algselt postitas solskjaer

Algselt postitas her182

Kuidas Kärdla LM väljak ka on?

Plats on selline et pead valmis olema igasugusteks üllatusteks mis veerev pall seal teha võib. Samas pead ka seda jälgima kuhu ise astud. Või muidu võib asi lõppeda kipsis jalaga näiteks. Igaljuhul on soovitav mängida rohkem kõrgeid palle.
            kaua see väljak ei kesta.suvi käes, kuivab läbi ja siis mängime nagu aukudega betoon põrandal.
            millal emmaste väljak korda saab?
            Emmaste väljakul peaks mingi ehitus käima aga kui ma iga päev kodust välja lähen ei näe ma ikka seal mingit tööd toimumas. Plaanid on suured aga eks paistab mis neist välja tuleb
            Trummi JK nr. 85
            keskkaitsja

de gustibus non est disputandum

Kommentaar

No nii, kui aus olla, siis ikkagi ei uskunud,et Kannik ja Co sellise asja ära teevad, aga tegid!!Mõtlesin,et mingi respekt teiste võistkondade vastu ikka on olemas.Aga nagu näha,siis tõmmatakse kõigile võistkondadele tuima näoga vesi peale.Jõudu!
              Nagu eelnevalt siin juba mainisin, siis tahaks näha ,kuidas nad saavad Rõõba mehi sundida nendega mängima,kui meestele uus aeg(juuli?)ei sobi!!!Kas tõesti saab Rõõba siis tabelisse kaotuse!!Praegu tundub,et jalgpalliliit võib ka sellise sigadusega hakkama saada!Ise olen seda meelt, et kuidagi selle vabariikliku pressile peab ette söötma,prageu ei kujta ette kuhu,ehk Spordileht või midagi taolist!!Jalgpalliajakiri ka olemas, aga mine sa võta kinni,kes seal niite tõmbab?!
              veteran:-)

Kommentaar

Algselt postitas näx

No nii, kui aus olla, siis ikkagi ei uskunud,et Kannik ja Co sellise asja ära teevad, aga tegid!!Mõtlesin,et mingi respekt teiste võistkondade vastu ikka on olemas.Aga nagu näha,siis tõmmatakse kõigile võistkondadele tuima näoga vesi peale.Jõudu!
                Nagu eelnevalt siin juba mainisin, siis tahaks näha ,kuidas nad saavad Rõõba mehi sundida nendega mängima,kui meestele uus aeg(juuli?)ei sobi!!!Kas tõesti saab Rõõba siis tabelisse kaotuse!!Praegu tundub,et jalgpalliliit võib ka sellise sigadusega hakkama saada!Ise olen seda meelt, et kuidagi selle vabariikliku pressile peab ette söötma,prageu ei kujta ette kuhu,ehk Spordileht või midagi taolist!!Jalgpalliajakiri ka olemas, aga mine sa võta kinni,kes seal niite tõmbab?!
                Äkki anda vihje härrastele Kärmas/Kersna? Vahest võtavad vedu. See liidu onupojapoliitika ajab ausalt öeldes oksele.

Kommentaar

siis peaks ikka rohkem infi ja sarnaseid momente koguma, kui minu mälu ei peta siis eelmine aasta oli spiritase meeskonnal ka mingi kamm toompeaga mängimisega?
                  aga võin eksida
                  kui keegi teab veel selliseid toredaid episoode toompea ja jalkaliidu koostööst andke aga teada, oskavad teised vähemalt ennast ette valmistada

Kommentaar

kas siin soccerneti adminnidest isegi keegi pole mitte jalkaliidus tegev? äkki võiks selgitada...
                    Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Jalgpalli liit on otsustanud,et Fc Rõõba ja Fc Toompea mäng toimub 9 juulil kell 14,00 keila linnastaadionil. Seda mängu peaks kõik meeskonnad kes vähegi saavad minema vaatama ja loomulikult Rõõbale kaasa elama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

Algselt postitas BINLADEN

Jalgpalli liit on otsustanud,et Fc Rõõba ja Fc Toompea mäng toimub 9 juulil kell 14,00 keila linnastaadionil. Seda mängu peaks kõik meeskonnad kes vähegi saavad minema vaatama ja loomulikult Rõõbale kaasa elama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        AH, saagige pekki! Keila staadionile täis tribüünid ja Toompea häbis jala koju!
                        Rõhutaks siinkohal üldrahvalikku mässu.

Kommentaar

kust selline info????

Kommentaar

Algselt postitas tigetuljak

kust selline info????
                            selle asja kohta öeldakse-kõik toimub kulisside taga!!:-)
                            Mina olen selle seisukoha võtnud,et seda asja nii ma ei jäta.Spordilehe toimetust igatahes teavitan,las uurivad,huvitav mida Kannik selle asja kohta arvab.Kindel on see, et siin ta käib ja loeb neid kommentaare.Tegelikult arvasin temast paremini,tegelikult näitab see hästi ,millised on eesti poliitikud.Kannik ise ka ju endine tegija!!!:-)Kui ei eksi, siis Lehiste ja Mõtus ka juhatuses?!:-)Väga huvitab,mis juhtuks siis kui Rõõba kohale ei tuleks ,lihtsalt ei saa mehi kokku,kas tõesti saaksid kaotuse?! Mitte ,et ma agiteeriks,Rõõba mehed,teid mängule mitte minema,vaid huvitab!:-)ok, selle teemaga ise hetkeks lõpetan,vaatan,mida Spordileht, asjast arvab,äkki võtab tuld,siis edasi!:-)

Kommentaar

SOLSKJAR,kle mul jama mängule tulekuga,lahtine kas saan tulla või ei,mul direktor ja os.juhataja mõlemad mandril,pean juhtkonnavalves olema,pidid pühapäeval 14.30 praamiga tagasi tulema,tuleksin ise ka 14.30-se praamiga.Sain aru,et te lähete kõik 12.30 praamiga.Pean nüüd nõusoleku saama, et saan varem minema.Padu on Hiius,ta võib olla toob mind siis Keilasse ära!!Rääkisin temaga,saan homme täpselt teada!

Kommentaar

Info on pärit Jalgpalli liidust,nad saadavad klubide esindajatele mailid.

Kommentaar

Working...
                                X