Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Tarvastu- Elion 2:2 Elioni poolelt 3 punast + 2 kollast kaarti.Tarvastu poolt 2-3 kollast.Võite juba ette kujutada.Kuid tegelikult kohtunik nimega Hr Kikas tuleks EJL poolt igaveseks pensionile saata.Või siis viinaravile.Mängu pikkus venis meil nt. 100 minutile. Täiesti uskumatu , et ka 2 liigas võib selliseid kohtunike leida.
Eks ma pritsin praegu emotsioonide pealt... igatahes me EJL -le avalduse teeme.
Tuleb välja , et enam-vähem samasugust jama korraldas Hr Kikas ka eelmine nädal Karksis kohaliku meeskonna ja Fauna vahelises kohtumises.
Tarvastu- Elion 2:2 Elioni poolelt 3 punast + 2 kollast kaarti.Tarvastu poolt 2-3 kollast.Võite juba ette kujutada.Kuid tegelikult kohtunik nimega Hr Kikas tuleks EJL poolt igaveseks pensionile saata.Või siis viinaravile.Mängu pikkus venis meil nt. 100 minutile. Täiesti uskumatu , et ka 2 liigas võib selliseid kohtunike leida.
Kle meil kolmandas põhjas nõudis kohtunik ,et meil oleks endal protokoll kaasas ,et tema muidu mängu ei alusta ,ma siis ikka ilusti palusin ja saingi lõpuks eksimuse eest andestust aga ,et see oleks meie poolt viimane kord kus meil protokolli pole olid kohtuniku sõnad.Tallinnas olevat kõigil? T.ra selliste kohtunike peale ei oska naerda ega nutta.
No jah - see on kah kõrgem pilotaaz. Eks neid kohtunike on siin kirutud paras jagu.
Olukord on parasjagu selline , et kohtunikke pole. Ja neil on karistamatuse tunne. Tulevad mängudele vindisena(mis on madalamades liigades üsna tavaline) ja kukuvad seal täiesti ebaadekvaatseid ostuseid tegema.
Õnneks on suurem osa kohtunikke siiski üsna hea vilega.Noori ja häid poisse on kah peale tulemas.Nii, et ... elame edasi.
PS. Kas kohtunikele mingeid seminare kah korraldatakse, kus neid viiakse kurssi muudatusetega reeglites?? Ma loodan , et on aga mõni on sealt kindlasti puudunud.
Tuleb välja , et enam-vähem samasugust jama korraldas Hr Kikas ka eelmine nädal Karksis kohaliku meeskonna ja Fauna vahelises kohtumises.
Kahjuks paned sa mööda mängu aegläks ette nähtust 5 min pikemaks ja teiseks teenisid Elioni NT STAARID õiglaselt punased
Kuidas need kaardid siis õigustatud olid?
Vile oli väga erapoolik. Tarvastu meestele jättis Kikas väga palju kaarte andmata. Pealegi olid mõned kaardid vaieldavad. Kui inimene ei oska muudmoodi mängu ohjes hoida, kui hakkab ohjeldamatult kaarte jagama, siis pole ta kohtunik. Kohtunik kutsub kaptenid enda juurde ja ütleb, et mäng tuleb maha rahustada, mitte ei hakka hoiatamata laduma. Nii jubedat mängu pole tükk aega olnud.
Mingeid erilisi üllatusi selles vooorus siiski ei tulnud. Kui siis Kose viik Elioni vastu, kuid seegi ei ole midagi erilist. Kas Kose muruväljak on ikka sama heas korras nagu oma 2 aastat tagasi?
Mingeid erilisi üllatusi selles vooorus siiski ei tulnud. Kui siis Kose viik Elioni vastu, kuid seegi ei ole midagi erilist. Kas Kose muruväljak on ikka sama heas korras nagu oma 2 aastat tagasi?
kose viik pole mingi üllatus. tubli kose vennad!!!
Kommentaar