Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas keegi oskab vastata:
Kui valin tulemused ja seal on konkreetse mängu lõpp-seis. Osad on lingitud (näitab väravalööjaid), osadel on poolaja tulemus ka ilusti sulgudes, aga osadel on ainult mängu lõpptulemus. Minu küsimus: kust võtab soccernet info, kas foorumist või jalka liidust. Kui jalka liidust, siis miks mõned mängud on põhjalikumalt protokollitud kui teised.
Kas keegi oskab vastata:
Kui valin tulemused ja seal on konkreetse mängu lõpp-seis. Osad on lingitud (näitab väravalööjaid), osadel on poolaja tulemus ka ilusti sulgudes, aga osadel on ainult mängu lõpptulemus. Minu küsimus: kust võtab soccernet info, kas foorumist või jalka liidust. Kui jalka liidust, siis miks mõned mängud on põhjalikumalt protokollitud kui teised.
Kuna minule on antud II liiga lääne/lõuna regioon hallata siis oskan sulle ka vastata. Info võtan sealt, kust ma ta parasjagu kõige kiiremini leian, ent suurem osa tuleb siiski siit foorumist.
Kas keegi oskab vastata:
Kuna minule on antud II liiga lääne/lõuna regioon hallata siis oskan sulle ka vastata. Info võtan sealt, kust ma ta parasjagu kõige kiiremini leian, ent suurem osa tuleb siiski siit foorumist.
Väga hea, siinkohal teen üleskutse, mängu tulemuste juurde kollilööjad, vahetused ja kollased (punased) kaardid ka kirjutada, siis on nagu päris.
Kui siin enne kiideti Kose mehi, et mängivad korrektselt ja üle-üldse viisakas sats, siis lisan veel FC Elioni poolt neile kiituse ja tänusõnad, kuna mehed tõid meile kaduma läinud palli tagasi. Sellist asja ei teagi, et oleks varem juhtunud
Aitäh
küsimus to 17:
Mix Kose on tabelis sörvest eespool?
Võrdselt punkte, võite, viike, kaotusi, väravaid lastud- löödud.
Omavahelised mängud: viik ja sörve võit, väravate vahega 4:3 sörve kasuks. See on küll väike asi aga sooviks ikkagi põhjendust.
Am Sonntag um 13.00 Uhr haben wir ein Weißwurst- Wettfressen mit der Bayern-Spitze. Da bin ich gut dabei. (Rainer Calmund)
küsimus to 17:
Mix Kose on tabelis sörvest eespool?
Võrdselt punkte, võite, viike, kaotusi, väravaid lastud- löödud.
Omavahelised mängud: viik ja sörve võit, väravate vahega 4:3 sörve kasuks. See on küll väike asi aga sooviks ikkagi põhjendust.
Asi on selles, et mina ise tabelit paika ei pane. Kõik käib automaatselt, sisestan mängu ja kohe muutub ka tabel, ent mul on alati võimalik seda muuta.
Naljakas mäng oli see Concordia-Sõrve mäng. Concordia valdas palli umbes 70% mänguajast ja tegi värava poole palju lööke (just nimelt poole, mitte peale), kuid oma u. 10 200% võimalusest lõid nad ära ühe. Väravajoonelt üle ja mööda pole ma lööke ühes mängus nii palju näinudki. Muidugi oli tubli ka Sõrve väravavaht. Sõrve meeskond seevastu ei teinud ühtegi lööki väravale. Nad tagusid ainult silmad kinni pikka palli ette.
Concordia peaks tõsiselt mõtlema löögitrennidele
st et oli kõik nagu õigesti a siis ilmus sinna miski naistemängu aeg mida keegi ei olevat teadnud jne jne jne .
Huvitav on see, et naistemängude ümber selline salapära valitseb, et keegi ei tea, millal nad täpselt toimuvad ja kus nad toimuvad jne. Meie mäng Pärnuga nihkus ka just naiste mängu pärast. Kes oskab öelda, miks see nii on? Või on see puhas juhus, et naistemängud - et teiste mängudega on ka jamasid, aga meile satuvad naiste omad.
Kommentaar