Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
kui sul mängu kõrvalt jääks aega pöidlahoidjaid jälgida, siis sa ei küsiks fänni kohta, kes Rakvere kodumängudel ikka kohal püüab olla ja meeskonnale kaasa elab.....
Vot viimases mängus, Rakvere staadionil oleks Akimovist väga palju kasu olnud Tema tema põhisoolo ongi viimased kaitsjad üle joosta, sest ruumi oli ju tohutult 2 : 0 oleks meie mängu, minu arust, uuesti lahtisemaks läinud
Sass nägid kuidas mulle Wolfgangi mängijakaart näppu tagasi visati. Kas nagu klubi asjad puudutavad isikute vahelisi tülisi ka?
Igatahes ma ei ole uurinud, kas Wolfgangi luba oodatakse Namiibiast või mitte. Tüüp oleks kindlasti hea täiendus meie niigi heale kaitsele või keskpoolikusse. Karel Kutseri kohapealt saab oodata 30nda juunini.
ja woodman - eks püüan mõne mängu pärast oma mängu taas leida eelmine mäng olin päris väsinud (vähese une tõttu).
Sass nägid kuidas mulle Wolfgangi mängijakaart näppu tagasi visati. Kas nagu klubi asjad puudutavad isikute vahelisi tülisi ka?
Igatahes ma ei ole uurinud, kas Wolfgangi luba oodatakse Namiibiast või mitte. Tüüp oleks kindlasti hea täiendus meie niigi heale kaitsele või keskpoolikusse. Karel Kutseri kohapealt saab oodata 30nda juunini.
ja woodman - eks püüan mõne mängu pärast oma mängu taas leida eelmine mäng olin päris väsinud (vähese une tõttu).
Jah, tegelikult amavahelised tülid ei tohiks selliseid asju segada. Kahjuks nii see juhtus, loodn, et viimast korda
Kommentaar