Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei noh, kaitseliitlased on ikka tõsised mehed ja nalja ei mõista ja ilmselt ei saa ka aru Aga oleme ikka sõbrad ka. Ainsad eestlaste meeskonnad III ida tsoonis. Muide mina pole mingi mängumees, ma rohkem muidumees
Ei noh, kaitseliitlased on ikka tõsised mehed ja nalja ei mõista ja ilmselt ei saa ka aru Aga oleme ikka sõbrad ka. Ainsad eestlaste meeskonnad III ida tsoonis. Muide mina pole mingi mängumees, ma rohkem muidumees
Kas teie meeskonnas on kaitseliitlasi ka või lihtsalt selline nimi? Umbes nagu CSKA ja Vene armee alluvussuhted, mis nagu täna selgus on lõplikult maha müüdud ja lõpetatud.
Meie meeskonna üks tingimus on, et kui tuled meeskonda siis pead astuma Kaitseliitu aga selleks on mitu võimalust(kas tegev või toetaja liige). See siis sellepärast, et riigi raha suvaliselt tuulde ei lendaks mingite suvaliste vuttifännide peale. Organisatsioon peab saama mingit kasu kah.
Kommentaar