Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
...eelmine aasta lõpetas XIV voor JK Rakvere debüüdi V liigas, tõsi kyll, mäng ise toimus 2 oktoobril....tänaseks on mängitud XV vooru ja 7 on veel ees ootamas, seega kolmandik rohkem kui möödunud hooajal...pinnale jäävad eelkõige need, kelle füüsiline ettevalmistus ainult toidulaua taga pole möödunud ja kelle töötahe enne novembri keskpaika ära ei lõpe...suuresti nendest sõltub ka, mitmendaks meeskond platseerub ja kas II liigasse on asja või mitte...IIIE esinelik igatahes endale suuremaid vääratusi lubada enam ei saa..
no ma arvan et meie ettevalmistusel ei tohiks küll midagi viga olla...meil on enamus puhta noored mehed kellel indu ja jaksu küll terve hooaeg vastu pidada...eelmine hooaeg näitasime just sügisfoorudes paremat mängu...nüüd on aga vastased järjest tugevamaks läinud ja eelmine mäng lihtsalt ei kukkunud hästi välja,kuna võistkonnast olid puudu mõned mehed....ma arvan et meie võit alko üle nende staadionil ja suht suure publiku ees näitas et me pole sugugi nõrgemaks jäänud kevadega võrreldes...arvan et oleme täiesti võimelise seda liigat kinni panema...aga noh eks paistab mis saama hakkab
Järgmine mäng on Ajaxiga, vist? Vaatasin, et Rummus oli Ajaxil raskusi, jäid 58 mindil 1-2 taha, kui kahjuks tõi vana kahurvägi Puštov, Bragin ja Igor Andrejev nad võidule. Seejuures said kollase nii Puštov, kui Bragin, kuid kahjuks oli see mõlemil alles teine hoiatus, seega saavad nad mängida. Rakverel on Jan vist kaartide pärast väljas. Loodetavasti saate Ajaxi vastu normaalse koosseisu kokku, sest kaotus mõjub medalisanšidele suht halvasti.
ega selle mängu ründepaar oli ka täiesti uus...üx neist oli alles 16...nende esimene mäng koos ründes...aava pole üldse tegelikult ründaja....ja kui üx lüli jääb mängus nõrgemax siis on raskem kogu meeskonnal..
õige pets.. aga samas, ega see minust ka nii ei olenenud.. petsist ka ikka ju.. tema ka ju vigastusega audis jne.. alati saab rääkida, et siis oleks raudselt paremini läinud, kui too või teine ka kohal oleks olnud... kuid ise peab omad võimalused ära kasutama.. ja Lexxx- arvan, kui sa ise mängule ei jõua (ei saa tulla) ei peaks ironiseerima.
Esko ma ju lihtsalt küsisin. Mul ei ole ju mõtet tulla kuskilt hiiumaalt või saaremaalt ära et 10-15 mintsa mängida
No homme mäng ajaxiga...esko oled seekord ikka rivis??küll tivoli võib oodata..arvestades et tivoli vist see nädal Tallinnas...igaljuhul see mäng on vaja ära võtta...kui peaksime kaotama on liiga esikohale meil ikka väga raske pürgida...niiet mehed võtame end kokku ja kotime need ajaxi oma ära!!!
jah kahjuks kaotasite suhteliselt mannetu mänguga. Ise olin kohal ja nägin. nagu ei tundnudgi rakvere meeskonda ära. lasite sellisetel meestel just mängida kellel ei tohiks lasta. kohtunik oli ka natuke liiga soosiv kodumeeskonna suhtes!!! aga jah ajax oli võidu ära teenind ei tea kas just nii suurelt ag jah mis tähtsust enam on.
jah kahjuks kaotasite suhteliselt mannetu mänguga. Ise olin kohal ja nägin. nagu ei tundnudgi rakvere meeskonda ära. lasite sellisetel meestel just mängida kellel ei tohiks lasta. kohtunik oli ka natuke liiga soosiv kodumeeskonna suhtes!!! aga jah ajax oli võidu ära teenind ei tea kas just nii suurelt ag jah mis tähtsust enam on.
..mannetu mäng oli olnud jah...õige sõna...esko ei löönud oma 500% võimalust ära (vaatasime ainiga just video üle)...pold tal muud vaja teha kui pall väravasse lükata...2 meetrit, selle asemel tõstis palli yle värava justkui kaitsemängija, et oma väravat kaitsta??..mängureegleid vist pole ka korralikult nende aastatega selgeks saanud, muidu poleks selges suluseisus olles akimovi endaette lükatud palli torkima läinud...
..mannetu mäng oli olnud jah...õige sõna...esko ei löönud oma 500% võimalust ära (vaatasime ainiga just video üle)...pold tal muud vaja teha kui pall väravasse lükata...2 meetrit, selle asemel tõstis palli yle värava justkui kaitsemängija, et oma väravat kaitsta??..mängureegleid vist pole ka korralikult nende aastatega selgeks saanud, muidu poleks selges suluseisus olles akimovi endaette lükatud palli torkima läinud...
no klge ärge siis kõiges kohtuniku ka süüdistage olite ikka ajaxist täna kehvemad küll . ma ei tea mis taktika teil oli aga tundus et te ei teadnud ise ka kas lähete ründama või kaitsema toimus selline nagu peataolek natuke. väikest kasvu ja kõhnad keskpoolikud mängiti lihtsalt üle. teise poolaja algul läx asi päris huvitavaks saite nagu indu juurde ja mängisite juba palju organiseeritumalt. aga jah ega ajaxi klassiga meeskond nelja väravat tagasi lase lüüa. NB: keskkaitse mängis kaitses võitluslikult aga ründesse minekul tegi ikka väga palju lohakaid sööte otse vastase jala peale.
eks sa woodman löö selline kaitsja tagant 500% võimalus ära.. ain ei annud enam võimalustki - võttis kohe välja.. aga tjah mängida oleks jõudnud väga palju... kahju, kui sellised asjad kohe \"treeneril\" paanikanuppu vajutab.
Igatahes keegi ütles, et jooksime nagu peata kanad - ei teadnud, kas kaitsta või rünnata siis see ongi just sellepärast, et meil ei ole treenerit... TREENER ongi see, kes teab mis strateegiaga, taktikaga ja keda kus kasutades mängida tuleb.. Ain ei ole meie treener vaid lihtsalt trenni-järelvalvaja.. millal ometi meile treener tuleb?????????? vastan - keegi ei otsigi
lisaks : tean reegleid väga hästi, kuid mänguolukordades ei näe situatsioone päris selle nurga alt, nagu näeb KAAMERA ja PEALTVAATAJA.. nii et woodman - jäta oma oleksid ja süüdistused kus seda ja teist - oota parem mängu, kus ain laseb vähe rohkem mängida... võetakse isegi siis välja, kui oled kolm kotti tagunud... eks sealt see motivatsioon puudu jäebki
Kommentaar