Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Rakvere

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'JK Rakvere\'

Ja veel nendest :
    Petrovits vigastusega väljas. Klaasen kaartidega väljas. Aava tuli sõjaväest - kogub vormi . Rohtla liitus väga võitluslikult vahetusest.

Kommentaar

Algselt postitas woodman

Algselt postitas Lexxx-

Artikkel tõesti hää. Seda lugedes tõuseb taaskord küsimus, miks HR.Mets ja HR.Vood meie juhendamises ühele meelele ei jõudnud ? Tulemusi on ta ju näidanud
      ...kuidas sina, muidu nii hää, ümmargune ja kõiketeadja ei tea siis seda, et sinu vana meeskonnakaaslane tapa päevilt ei taha meie satsi treenida sellepärast, et sa ei käi trennis (aga see pole veel kõige suurem mure), sest peale sinu ei võta meie tiimi ühistreeningutest osa veel akimov, karpovitš,koppel,laidam,nazimov,rand, harva käib kohal viira, ka aivar ise ei saa tihti treeningutest osa võtta, rääkimata sellest, et ta pole noortegruppide võistluste tõttu osalenud neljal !! III liiga mänguvoorul nagu ka rand...aivari sõnad ainile....pole mõtet treenida koosseisu, kus pooled mängijad treeningutest osa ei võta....tee sellest oma järeldused
      Oppa-oppa kas mina, ümmargune riivasin kellegi tundeid ?? Muud ma selles kommentaaris ei näe Treeningute kohta tahaksin vaid nii palju öelda et kui HR.Vood saaks treenida kas või 6 algrivistuse venda siis sellest piisaks ju mängu ära tegemiseks. Hiljem lisanduks sellele kuikule veel 5 meest (kes ehk alguses algkooseise ei mahu) Nii, et tee sellest oma järeldused

Kommentaar

Ma arvan, et Lexxil on õigus ja on paratamatu, et mujal elavad mehed ei saa ometi trennis alati kohal olla.
        Äkki tuleks hoopis Proosaga rääkida, näha on, et uut treenerit pole silmapiiril näha, ehk ikka aitab välja? Minu tagasihoidlik arvamus.

Kommentaar

Algselt postitas Lexxx-

Algselt postitas woodman

Algselt postitas Lexxx-

Artikkel tõesti hää. Seda lugedes tõuseb taaskord küsimus, miks HR.Mets ja HR.Vood meie juhendamises ühele meelele ei jõudnud ? Tulemusi on ta ju näidanud
          ...kuidas sina, muidu nii hää, ümmargune ja kõiketeadja ei tea siis seda, et sinu vana meeskonnakaaslane tapa päevilt ei taha meie satsi treenida sellepärast, et sa ei käi trennis (aga see pole veel kõige suurem mure), sest peale sinu ei võta meie tiimi ühistreeningutest osa veel akimov, karpovitš,koppel,laidam,nazimov,rand, harva käib kohal viira, ka aivar ise ei saa tihti treeningutest osa võtta, rääkimata sellest, et ta pole noortegruppide võistluste tõttu osalenud neljal !! III liiga mänguvoorul nagu ka rand...aivari sõnad ainile....pole mõtet treenida koosseisu, kus pooled mängijad treeningutest osa ei võta....tee sellest oma järeldused
          Oppa-oppa kas mina, ümmargune riivasin kellegi tundeid ?? Muud ma selles kommentaaris ei näe Treeningute kohta tahaksin vaid nii palju öelda et kui HR.Vood saaks treenida kas või 6 algrivistuse venda siis sellest piisaks ju mängu ära tegemiseks. Hiljem lisanduks sellele kuikule veel 5 meest (kes ehk alguses algkooseise ei mahu) Nii, et tee sellest oma järeldused
          ...katsu ikka muud ka näha, mis sa siin ikka niisama tyhjalt vahutad...keskendu oma kysimusele...ain pakkus aivarile rakvere satsi treenimist juba siis, kui proosa veel oma pooleteisttunniseid kiirtrenne läbi viis, (mis aga ei takistanud teda kahe tunni eest trenni kohta klubist raha välja kantimast ja olematuid trenne endale kirja panemast)- seisid tema kõrval tapa staadioni ääres, silmad suured ja kysisid mis edasi, unustad ära, et olin koos ainiga tookord tapa mängu vaatamas-aivar ütles, et tema ei TAHA-niipalju pidid ju ikka eesti keelest aru saama...sa ei tea sedagi, et trennis käib mitte 5-6 meest vaid kõik need kutid, kes V liigas kõvad töömehed olid ja rakvere IV liigasse viisid-viimases trennis oli rahvast koos virko ja markoga ning noortega kokku 25 meest, kussjuures polnud kohal sellised alatised käijad nagu petrovits, klaasen, rebane, rohtla, wolfgang-sinu nime taga jookseb aga puudumist tähistav kriipsujada-tee sellest oma järeldused..

Kommentaar

Algselt postitas karneval

Ma arvan, et Lexxil on õigus ja on paratamatu, et mujal elavad mehed ei saa ometi trennis alati kohal olla.
            Äkki tuleks hoopis Proosaga rääkida, näha on, et uut treenerit pole silmapiiril näha, ehk ikka aitab välja? Minu tagasihoidlik arvamus.
            ...alati ja kunagi...kuidas kõlab?...millest proosa välja aitab?..kas sellest , mille sisse on astunud minu tagasihoidlik arvamus on, et proosa rong on juba läinud, rongist astus ta maha aga ise...aga vaevalt siin minu või sinu arvamine midagi maksab...klubil on juhatus ning juhatus võtab vastu ka otsused-kas keskendub noortele või kratsib iga mängu eel kukalt, mõeldes keda platsile panna, et mitte kellegi tundeid riivata eks viimased voorud näitavad selles osas selge tee kätte

Kommentaar

...klubil on juhatus ning juhatus võtab vastu ka otsused-...
              Siis on kõik hästi. Peaasi, et klubi areng ikka jätkub ja minu meelest polegi eriti oluline sellel aastal II liigasse pääseda. Selles 8 meeskonnaga II liiga põhi-ida tsoonis püsima jääda on eriti keeruline ülesanne. Mõistlik on enne koguda kogemusi III liigas. See, et trennis oli lausa üle 20 mängija on eriti tore fakt.

Kommentaar

ain pakkus aivarile rakvere satsi treenimist juba siis, kui proosa veel oma pooleteisttunniseid kiirtrenne läbi viis, (mis aga ei takistanud teda kahe tunni eest trenni kohta klubist raha välja kantimast ja olematuid trenne endale kirja panemast)- seisid tema kõrval tapa staadioni ääres, silmad suured ja kysisid mis...
                Julge avaldus : poole tunni trenni raha välja kantimine
                Kui trennis ikka 20 selli ringis harjutavad, siis võiks ju Aivar ikkagi treeneriks hakata, on ju siis vaid aja küsimus, millal \"võõrleegionärid\" koosseisu enam ei mahu.

Kommentaar

seisid tema kõrval tapa staadioni ääres, silmad suured ja kysisid mis edasi, unustad ära, et olin koos ainiga tookord tapa mängu vaatamas-aivar ütles, et tema ei TAHA-niipalju pidid ju ikka eesti keelest aru saama... <----- Mida sa ajad ? Ma olen käinud vaid korra sellel hooajal Tapa mängu vaatamas. Seda kah vaid 15-20 mintsa ja siis ma küll Ainiga ei rääkinud. Ehk olid täis aga see sinu probleem.

sa ei tea sedagi, et trennis käib mitte 5-6 meest vaid kõik need kutid, kes V liigas kõvad töömehed olid ja rakvere IV liigasse. <----- Kust sina võtad mida mina tean ja mida ma ei tea ? 5-6-te meest pidasin ma silmas selles mõttes, et nemad(käivad hetkel Rakveres trennis) ja pääsevad hetkel vabalt algkoosseisu. Teised 5 meest pääsevad kah varsti algkooseisu selleks vaja aga nats trenni teha. Ja kui sa arvutada oskad, milles ma ei kahtle, siis saadki et 5+6=11 ja ongi algkoosseis. Ja kõik poisid käivad Rakveres trennis

Ja kui Sul mu eesti keele valdamise kohta mingit ütlemist on, siis astu statal ligi ja räägime sellest, mitte ära vahuta siin Räägiks ka need teised asjad selgeks siis

Kommentaar

ain pakkus aivarile rakvere satsi treenimist juba siis, kui proosa veel oma pooleteisttunniseid kiirtrenne läbi viis, (mis aga ei takistanud teda kahe tunni eest trenni kohta klubist raha välja kantimast ja olematuid trenne endale kirja panemast)- seisid tema kõrval tapa staadioni ääres, silmad suured ja kysisid mis...
                    Julge avaldus : poole tunni trenni raha välja kantimine
                    Kui trennis ikka 20 selli ringis harjutavad, siis võiks ju Aivar ikkagi treeneriks hakata, on ju siis vaid aja küsimus, millal \"võõrleegionärid\" koosseisu enam ei mahu.
                    Sama üritasin ka mina, oma eelmise postiga, sellele inimesele selgeks teha

Kommentaar

Mehed milleks meile lahkhelid me saame ka ilma nendeta läbi eks

Kommentaar

Algselt postitas veiks101

Mehed milleks meile lahkhelid me saame ka ilma nendeta läbi eks
                        Lihtsalt keegi üritab mulle, ma ei tea mida selgeks teha Lahkhelisid pole aga tõesti vaja

Kommentaar

Küsisin täna Aini käest, et kas Tapale ei võiks homme kedagi Rakvere koosseisust mängima saata? Sain vastuseks et kõrgemalt madalamale ei saagi mehi liigutada. Kas see süsteem on kogu aeg kehtunud või? Ometi ju Pärnu Tervis täiendab oma ridu Flora meestega ülevalt vahel? Või on nad siis registreeritud juba Tervise nimistusse aga mängivad Floras. Päris keeruline.

Tänase mängu tulemus , mis oli ka juba III Ida all olemas aga siiski...

Dinamo Rummu / Rakvere 0:1
                          Puhas puur. Tubli töö Mehis.(Hooaja alguse ja praeguse hetke Mehis on nagu siga ja kägu)
                          Kindel kaitse. Wolfgang on leidnud oma koha keskkaitses Laidami kõrval. Duo töötab hästi.
                          Poolkaitse. Veiko hea 1. poolaeg. R.Rand oli samuti väga hea, kuid tema klassi mees saab veel kõvasti paremini. Poolkaitse töötas täiiesti võrreldes eelmise mänguga kodus kus oli märgata äravajumist.
                          Rünne. Reijo rääkis ka peale mängu et täna polnud lihtsalt tema päev. Eks homme rannas (Võsu vutiplats) lihvime veel tema väravalöömisoskusi.

Kommentaar

Küsisin täna Aini käest, et kas Tapale ei võiks homme kedagi Rakvere koosseisust mängima saata? Sain vastuseks et kõrgemalt madalamale ei saagi mehi liigutada. Kas see süsteem on kogu aeg kehtunud või? Ometi ju Pärnu Tervis täiendab oma ridu Flora meestega ülevalt vahel? Või on nad siis registreeritud juba Tervise nimistusse aga mängivad Floras. Päris keeruline
                            Pole midagi keerulist, ML-is ja I liigas on kõik lihtsamalt jälgitav.Igal mängul tohib mängida põhimeeskonnas 5 duublis regatud mängijat. Samas tohib duubel korraga kasutada 3 põhimeeskonna mängijat. Kusjuures mängijate liikumine on piiramatu, põhimõtteliselt võib mängija mängida kaasa kõigis mängudes, nii põhis, kui ka duublis, kuna mängud on erinevatel päevadel. Madalates liigades on duublite süsteem keerulisem ja hoopis piiratum. Umbes selline, et Tapa, kui duubel võib Rakverele anda 5 mängijat nii kevad, kui sügisringis vist 5-ks mänguks igaühe. Samas Rakvere Tapale, kui duublile ei saa kedagi anda.

Kommentaar

See nõme süsteem jah. Aga Attila saite ise kah ju seekord hakkama

Kommentaar

...klubil on juhatus ning juhatus võtab vastu ka otsused-...
                                Siis on kõik hästi. Peaasi, et klubi areng ikka jätkub ja minu meelest polegi eriti oluline sellel aastal II liigasse pääseda. Selles 8 meeskonnaga II liiga põhi-ida tsoonis püsima jääda on eriti keeruline ülesanne. Mõistlik on enne koguda kogemusi III liigas. See, et trennis oli lausa üle 20 mängija on eriti tore fakt.
                                Kas tõesti omandatakse III liigas kogemusi?

Kommentaar

Working...
                                X