Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Rakvere

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'JK Rakvere\'

Algselt postitas woodman

..kuule ramm..mitteametliku info kohaselt võtsid sa IIIE ja IVE tabelitäitmise enda õlgadele...iseenesest kiiduväärne samm, aga tee siis need tabelid ka korda, või ma eksin..
    Eksid Tegelen oma liigaga aind...a mõnikord kui tuju on siis täiendan teisi ka...

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Algselt postitas woodman

..kuule ramm..mitteametliku info kohaselt võtsid sa IIIE ja IVE tabelitäitmise enda õlgadele...iseenesest kiiduväärne samm, aga tee siis need tabelid ka korda, või ma eksin..
      Eksid Tegelen oma liigaga aind...a mõnikord kui tuju on siis täiendan teisi ka...
      ..no sorry siis, ...keegi on suutnud tabelid segi pöörata, osaliselt ka täitmata jätta

Kommentaar

18. voor
        10.09.2005 14:00 Tamme Auto Kiviõli - FS Junior Maardu, Kiviõli linnastaadion
        10.09.2005 17:00 Flexa Aseri - JK Alko Kohtla-Järve, Aseri staadion
        11.09.2005 14:00 JK Orbiit Jõhvi - Dünamo Rummu, Jõhvi linnastaadion

19.voor
        18.09.2005 11:00 SK Dnipro Tallinn - JK Kaitseliit Kalev Tallinn, Rannavärava staadion
        18.09.2005 14:00 JK Alko Kohtla-Järve - FC Ajax Lasnamäe II, Kohtla-Järve Spordik. staadion

Valgusta mind,panen kirja....

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

18. voor
          10.09.2005 14:00 Tamme Auto Kiviõli - FS Junior Maardu, Kiviõli linnastaadion 7:0
          10.09.2005 17:00 Flexa Aseri - JK Alko Kohtla-Järve, Aseri staadion 1:2
          11.09.2005 14:00 JK Orbiit Jõhvi - Dünamo Rummu, Jõhvi linnastaadion 6:1

19.voor
          18.09.2005 11:00 SK Dnipro Tallinn - JK Kaitseliit Kalev Tallinn, 1:2 (1:1)
          18.09.2005 14:00 JK Alko Kohtla-Järve - FC Ajax Lasnamäe II, 0:2

Valgusta mind,panen kirja....
          ...kui ma ei eksi..

Kommentaar

No pole midagi halba öelda, tublid vennad, nüüd ainult peab kolm viimast mängu kindlalt võitma ja teise liiga ülemineku mäng on kindel. Pange visalt ja klopsige oma meeskond korralikult igaks kolmeks mänguks kokku!!!

Kommentaar

Andestage mu võhiklikkust, aga kust neid tabeleid siin Foorumis leida võib? Te ei mõtle ometi Soccerneti põhilehe tabeleid?

Kommentaar

Algselt postitas karneval

Andestage mu võhiklikkust, aga kust neid tabeleid siin Foorumis leida võib? Te ei mõtle ometi Soccerneti põhilehe tabeleid?
                ...ei andesta, no lihtsalt ei saa...

Kommentaar

täpne tabel on üleval kaitseliidu kodukal

http://kaitseliit.kolhoos.ee/stories/storyReader$6
                  www.emmaste.com

Kommentaar

...ei andesta, no lihtsalt ei saa...
                    Pea vastu, sõber , küll saad. Ütle parem ära, mis tabeleid silmas pead, ligimest aidates saad omale jälle hea tuju , nii hea tuju, et õlutki ei ole lisaks vaja.
                    täpne tabel on üleval kaitseliidu kodukal
                    Vot gazza on asjalik mees, ütleb kohe ära, kus tabel asub. Muide seda tabelit teadsin varemgi, ilmselt salatsev Woodman mõtles mingit muud tabelit.

Kommentaar

eheee muide ma ise tegin need paranduses sinna sisse ära:P
                      www.emmaste.com

Kommentaar

ouu kui siin tabelist räägiti siis 13 vooru mäng kl/kalev:kehra tempori 4:7 on nüüd tulemus 4:- kaitseliidu kasuks. igati tore oleks kui te selle parandaksite ja tabelisse vajalikud punktid lisaksite.AITÄH!!!
                        www.emmaste.com

Kommentaar

Väga huvitav mäng on see viimase vooru mäng, kus vastamisi on Orbit - Alko ja Rakvere - Tamme auto.. arvatavasti on Alko meie ainuke võimalik päästja.. ja me ise, võites 100% ülejäänud mängud

Kommentaar

Igatahes minu pöidlad on rakvere poolt
                            www.emmaste.com

Kommentaar

Alko ja Tamme auto hea meelega tulevad appi ja abistavat Orbiitit.Nii et sorry

Kommentaar

Algselt postitas aleh

Alko ja Tamme auto hea meelega tulevad appi ja abistavat Orbiitit.Nii et sorry
                                ...ega orbiit ilma abita edasi ei saakski...

Kommentaar

Working...
                                X