Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

JK Rakvere

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'JK Rakvere\'

Algselt postitas aleh

Vaatades Rakvere mängu tekkib küsimus-kas on üldse mõttet 2 liiga minna?On uus stadion,on noor meeskond ja tahtmist vist ka,aga sellise mänguga .....2liiga tabeli põhi on teie.Mille jaoks raha raiskama ,parem oleks mängida veel aasta kolmandas,sest meeskond ei ole veel 2 liigaks valmis.Võtame näiteks viimase mängu Kiviõlis.Tammekadel ei olnud 5 põhimängijat ,kaitses olid noored poisid ja tegelikult see mäng nende jaoks oli tavaline ja Rakvere jaoks see oli nii tähtis... ja selline mäng Rakvere poolt?????????? Aga mäng kodus Kehraga?Soovin teile edu ja usun et Rakvere poisid veel näitavad ilusa mängu.
    ...arvan, et eelkõige tamme jaoks oli mäng ikkagi põhimõttelise tähtsusega, lubasid nad ju koduväljakul rakverele korraliku sauna kütta , rakverele mängutulemus mingit rolli enam ei mänginud, sest sõltumata tulemusest oli rakvere enne viimast vooru endale III koha idatsoonis kindlustanud... , küll oli aga kehraga mängides põhikoosseisust mitu meest puudu ja rakvere kaitse oli väga haavatav, teadaolevalt sooritas kehra selles mängus ainult kuus pealelööki, millest kolm ka väravateks realiseerusid...pealegi pole kehra, vaatamata positsioonile liigatabelis sugugi nõrk meeskond, tulid nad ju rakvere mängule sisuliselt pärast kohtumist levadiaga, kus nad suutsid levadiale esimesel poolajal tõsist vastupanu osutada..

Kommentaar

Algselt postitas Sir Brazza

selline kole mäng küll, kuid see pani meile pinge peale - pidime 100% võitma.. mille ka ära tegime.. tuletan meelde, et Kreeka võitis ka EM\'i koleda mänguga.. mõtlemist kui palju Aljohha..
      tulemus on küll see, mis protokolli märgitaxe, kuid ex igaüx ise teab millise mänguga ta võita tahab...
      Nõmme BSC OlyBet
      www.facebook.com/NommeBeachSoccerClub
      www.youtube.com/c/NõmmeBSC

MIND Media Live Streaming services
      www.mind.ee

Kommentaar

ega iga mäng ei saagi hästi mängida....kõigil on vahest ka halbu päevi....meil oli tähtis tulemus mitte see kui ilusat mängu suutsime näidata...peaasi et 3 punni ära tuli...sellessuhtes pole meil küll midagi põdeda...loevad võidud mitte mänguilu:P

Kommentaar

Algselt postitas petz87

ega iga mäng ei saagi hästi mängida....kõigil on vahest ka halbu päevi....meil oli tähtis tulemus mitte see kui ilusat mängu suutsime näidata...peaasi et 3 punni ära tuli...sellessuhtes pole meil küll midagi põdeda...loevad võidud mitte mänguilu:P
          Kreeka fännid koos Vabandus, kui kaugel p..ses Kreeka praegu on? On ju päris palju mötteainet? :P

Kommentaar

Jalgpall on mäng,ja seda vaatavad inimesed,ja rahvas ikka tahab näha ilusat mängu.Ma ei taha solvata Rakvere mehi, lihtsalt teiega juhtub 2 liigas see mis juhtus Kreekaga.Korraks olime kuningad ja nüüd istume perses.Teil on hea, noor meeskond on kes teid toetab nüüd on vaja tublisti tööd teha ja õigel ajal startida.Selle aasta mängud näitasid et Rakverele on veel vara 2 liiga minna.Sauna ma lubasin, aga kes võiks tol ajal teada et mäng Ajaksiga teeb tammekate elu keeruliseks?Kolm punast (ise tead kes neid näitas ,ja kellele see oli kasuks),2 meest mängis vigastusega ja terve rida noori poisi kes tegelikult ei olnud valmis mänguks ja tulemus 0-1 ja saime kotti viimasel minutel.Omad võimalused olid ka, aga kahjuks ei vedanut.Enne mängu kõik mõtlesid ei Rakvere lööb 5 või 6 palli nägu te lubasite aga....Kõige rohkem selles mängus mulle meeldis Rakvere treener ,kes viimastel minutidel karjus vene keeles-\"kohtunik-aeg\" Loodan et jargmisel aastal Rakvere näitab ikka paremat mängu ,ja sauna jään võlgu. Võib juhtuda et järgmisel aastal Kiviõli ei mängi teiega koos, seest meie plaan B hakkas tööle

Kommentaar

Ja veel üks asi .Lp. härra SIR BRAZZA tuletan teile meelde teist korda ,et ma ei oe mingi Aljohaa Ja kui sulle meeldib teistele nimisi jagada ma võin suulle ka mingi uus nimi panna

Kommentaar

Algselt postitas aleh

seest meie plaan B hakkas tööle
                ...kas maandute 4 liigas.. :P

Kommentaar

Et 4 mängida plann B ei ole vaja 4 võivad Kiviõli pensionärid mängida

Kommentaar

aljehhin on parem siis? okok mis ma ikka, ära võta seda halvustavalt.. aga muidu.. ääöö.. Plaan B on minna tagasi noorteliigat mängima? aga mina tahaks küll Rakverega II liigas mängida, olgu me mäng nii sitt kui tahes..

Kommentaar

See on teie asi mis liigas mangida, ma lihtsalt raagin oma arvamust.Iga uks tahab mangida korgemas liigas see on loomulik.

Kommentaar

Algselt postitas aleh

kes võiks tol ajal teada et mäng Ajaksiga teeb tammekate elu keeruliseks?Kolm punast (ise tead kes neid näitas ,ja kellele see oli kasuks)
                        Seleta lahti?!

Kommentaar

Mis siin seletada?Rakverele vedas et tammel ei mängi nendega 3 meest ja kohtuniku nime, kes vilistas teavad kõik.

Kommentaar

...mõni mees ei saa ikka kohe kuidagi kaotusekibedusest üle...:P

Kommentaar

Algselt postitas aleh

Mis siin seletada?Rakverele vedas et tammel ei mängi nendega 3 meest ja kohtuniku nime, kes vilistas teavad kõik.
                              Mina ei tea
                              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                              The Special One

Kommentaar

Muide rakvere mängis terve teise vooru, nõrgestatud rivistuses....tapa kutid kes vigastustega väljas, said vaid hooaja alguses hiilata, samamoodi ründeliinist petrovit˛ põlvevigastusega....ja nii võib lugeda jäädagi mehi.......nii et ärge tulge ajama mingi 3 mehe juttu, kes kuskil punastega välja kukkund...raudselt panid mängu ajal õlli suurest kurbusest
                                selle foorumi lohade jutu järgi tundub nagu nad oleks ilged staarid ja rakvere pole keegi nende kõrval.....3:0 võit kodus ja 0:1 kiviõlis......mida te veel tahate....ise ei suutnud meile kolligi lüüa kahe mängu kokkuvõttes :S
                                a noh.....kohtunikku kommenteerides....ma mängisin ja kohtunikku ma kül ei tundnud :S......lõõpige veits vähem

ma vaikselt naeran teie üle

lambad
                                trust your goal instinct

Kommentaar

Working...
                                X