Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Vaatasime isegi eile Tammeka ja Võhme meeskondade vahelist mängu ja päris nii ei saa ka öelda,et Tammeka meeskond oli peajagu üle.
Kui kohtunik oleks oma tööd korralikult teinud oleks võinud olla 3:3 vähemalt sest krvalt vaadates oli mitu eksimust kus kohtunik kindlalt eksis nagu oleks oma mängija vilistama pandud aga nii see v liiga tase kord juba on.
Üks ja päris kindel eksimus oli kus värav ära võeti oli ilmne eksimus kuna kaitse oli ise 2 meetrit vähemalt taga pool aga mis teha jah....................
Väljakukohtunikul pole lippu ja küljekohtunikke pole
Huvitav, osadel 5.liiga mängudel on küll küljekohtunikud.Ja lipud ka.
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
10 meetrit oli nii, et pall söödeti taha poole aga kaitse oli minust veel taga pool:P ning kui ma söödu kätte sain olin söötjaga samal joonel umbes! Aga kus sa küljekohtunikke oled näinud mina ple küll veel ühelgi mängul näinud:S
10 meetrit oli nii, et pall söödeti taha poole aga kaitse oli minust veel taga pool:P ning kui ma söödu kätte sain olin söötjaga samal joonel umbes!
Pall söödeti taha poole? Mis see tähendab? Tagasisöötu? Siis ei saa ju vabsjee suluseisu olla.
See, kus sa olid, kui söödu kätte said ei tähenda ju mitte midagi, kuna teadupärast loeb ründaja asukoht sööduhetkel...
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Point oli lihtsalt selles ma arvan, et enne seda võeti just 2 või 3 suluseisu vastastele ära ja nad tõstsid suurt lärmi sellepärast ja siis otsustas kohtunik tagasi teha et vilistab siis meile ka suluseisu, sest me juhtisime ka siis veel mängu:S
Kommentaar