Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V-liiga lõuna/lääs

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V-liiga lõuna/lääs\'

Algselt postitas dreyd

Algselt postitas zidane_5

Oi kui närviline lõpp oli Taebla-Kohila mängul!:P Viigiväravast jäi ikka nii väha puudu See, kus üks Kohila mängija sai kollase kaardi palli edasi lükkamise eest, kui kohtunik tema poole seljaga oli, oli veits imelik. Tegelikult õiglane kaart, aga kohtunik ei tohiks vastasmängijate jutu peale niimoodi teha. Muidu oli hea mäng. Dreyd, sa olid see nr.77 jah? Ma ei saandki aru, mis sul juhtus?
    ma olin see 77, kes väljaku ääres tatsus , aga platsil olnu 77 astus lihtsalt rumalalt pallile ja tegi jalale liiga.
    Okei Ma seisin põhimõtteliselt sinust u. 5 meetri kaugusel koguaeg sel juhul:P

Kommentaar

Krt tabeliseis on küll põnev.

Kommentaar

Algselt postitas lepial

kõik on tore poisid aga nüüd tahaks
        RISTI MÄNGU TULEMUST juba teada et kas saab vaheajale liidritena või mitte.
        Ristikad, ei tea mis on soccernet ja siin foorumis pole ma küll ühtegi Ristilt postitajat oma arust näinud

Kommentaar

tea midagi, Risti kodukal on tulemuseks märgitud 7-2 võit Ristile, seega liigatipp on sigatihe- Risti 19p, Püsivus 18p ja Türi 17p, Tammekal juba 13p. Eks näis kas edasipääsejad selguvad nende hulgast või tuleb veel tagant ja üllatab keegi.

Kommentaar

Me oleme vist liiga kaugel juba, et mõelda edasi pääsemisele...

Püsivuse kodulehel oli see mängust tehtud artikkel päris hea

Kommentaar

Mina olena asjast aru saanud, et peate tulema kolme parema lääne tsooni klubi hulka, siis on lootust edasi pääseda (3. peaks pidama ülemineku mänge)

Kommentaar

Algselt postitas kallu

Mina olena asjast aru saanud, et peate tulema kolme parema lääne tsooni klubi hulka, siis on lootust edasi pääseda (3. peaks pidama ülemineku mänge)
                Kõige tõenäolisem on siiski selline variant, et kaks esimest lähevad otse neljandasse - üks lõunatsooni ja teine läände ning 3 ja 4 koht mängivad üleminekumänge üks siis lõuna ja teine lääne eelviimasega.

Kommentaar

Algselt postitas post

Algselt postitas kallu

Kõige tõenäolisem on siiski selline variant, et kaks esimest lähevad otse neljandasse - üks lõunatsooni ja teine läände ning 3 ja 4 koht mängivad üleminekumänge üks siis lõuna ja teine lääne eelviimasega.
                  Ma vaidleks vastu! Ise mängin V liiga põhi/ida ja arvan et 3 esimest lähevad otse IV ja 4-ndad mängivad üleminekut.Sest IV liigas on 4 alagruppi ja V ainult 2 !

Kommentaar

4.liigast viimased 2 langevad otse välja ja alt 3\'s mängib üleminekumängu..

Kommentaar

Väike väljavõte siis meistrivõistluste juhendist...

11.1 Viiendas liigas moodustatakse 4 piirkonda. Kõikides piirkondades mängitakse kaheringiline turniir. Piirkondades 1. ja 2. kohale tulnud meeskonnad tõusevad Neljandasse liigasse.
                      Viienda liiga piirkondades 3. kohale tulnud meeskond mängib üleminekumänge kodus-väljas printsiibil Neljanda liiga vastavas piirkonnas 8. kohale tulnud meeskonnaga. Kõige madalama liiga meeskondade hulgas on EJL juhatusel õigus korraldada võistlussüsteem ümber vastavalt liigasse registreerunud meeskondade arvule.
                      11.2 Kõikidel üleminekumängudel mängitakse esmalt turniiritabelis madalamal oleva võistkonna koduväljakul ja kehtivad kõrgemas liigas osaleva võistkonna liiga mängude läbiviimise nõuded. Kui omavahel mängivad ühe liiga erinevate piirkondade võistkonnad, siis mängitakse esimesena selle võistkonna koduväljakul, kellel on vähem punkte turniiritabelis.

Kuna IV liigas selliseid tsoone nagu IV põhi/ida ja IV lõuna/lääs pole, siis loogiliselt võttes EJL mingit keemiat selle üleminekuga tegema peab, eks siis näis mis ja kuidas.

Kommentaar

kinnitus EJL-st. Ülesse lähevad 4 esimest ja 5. ning 6. peavad geograafilisel printsiibil IV liiga 10. meeskonnaga üleminekumänge. Nii Taebla teil täitsa sansud olemas.

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

kinnitus EJL-st. Ülesse lähevad 4 esimest ja 5. ning 6. peavad geograafilisel printsiibil IV liiga 10. meeskonnaga üleminekumänge. Nii Taebla teil täitsa sansud olemas.
                          No mul oli ka siis õigus
                          Sest IV liigat ju 4 alagruppi ja meil ainult 2!
                          Lahe,siis oleme peaaegu edasi

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

Sügisel läheb kõvaks punnitamiseks

Kommentaar

Algselt postitas dreyd

Uu jee. Tammeka III on praeguse seisuga edasi.
                              \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Algselt postitas greenday

Algselt postitas dreyd

Uu jee. Tammeka III on praeguse seisuga edasi.
                                Taebla on sügisise seisuga edasi

Kommentaar

Working...
                                X