Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ikka väga hull mäng oli. Võimalusi oli palju mõlemal poolel, kuid välgul siiski rohkem. Ja kummalgi meeskonnal polnud vahetusmehi ka. Elva juhtis ka kahel korral esimesel poolajal kuid teine poolaeg vajus ära.
Vigastuse tõttu puudus võrulaste kaitseliinist
Andrei Kis ning teda asendas duublitest täiendama tulnud Taavi Kimask.
Kui see on see duublist pikemate juustega, siis ta oli väga hea minu hinnangul. Ma arvan, et jäänud milleski alla Kisile.
romario viimati nagu kiitsid kaitset või kuidas???
mitte päris nii. kodanik Kimast täitis oma kohta hästi lihtsalt. meelde ei jäi võru kaitse väga kõrgel mängimine (suluseisu tekitamine), mis küll skooris ei kajastu (kohalik kohtunik, meie ründaja kobistamine). võimalusi oli palju. eks serjooga teene oli ka 0-1 osaliselt.
Vigastuse tõttu puudus võrulaste kaitseliinist
Andrei Kis ning teda asendas duublitest täiendama tulnud Taavi Kimask.
Kui see on see duublist pikemate juustega, siis ta oli väga hea minu hinnangul. Ma arvan, et jäänud milleski alla Kisile.
romario viimati nagu kiitsid kaitset või kuidas???
mitte päris nii. kodanik Kimast täitis oma kohta hästi lihtsalt. meelde ei jäi võru kaitse väga kõrgel mängimine (suluseisu tekitamine), mis küll skooris ei kajastu (kohalik kohtunik, meie ründaja kobistamine). võimalusi oli palju. eks serjooga teene oli ka 0-1 osaliselt.
Kommentaar