Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

III Liiga Lõuna 2005

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'III Liiga Lõuna 2005\'

Algselt postitas siim089

Viimastel Kodugaasi mängude on ma vaatan kokkusaamisega probleeme tekkinud
    Tüüpiline hooaja lõpus!

Kommentaar

4-0, ei ole võimalik, et kohtunik vilistas mängu ära. Vaadates tabelisse, on selge, kes parem on. Elva, jäite ju 3 liigasse. kõik korras. Ma julgen eeldada, et 1-0, 2-0 seisu pealt teil mõne venna närvikava murdus. On ju teil tuntud närvikavaga vend meeskonnas.

Kommentaar

Neid ikka mitu tükki

Kommentaar

Kohtuniku teema oli FC E ja FC F mängus järgmine- muidu oli enamvähem ok - kuskil 15 minultil esimesel poolajal mängis fauna mängija palli nagu korvpallur, võttis palli pea kõrguselt käega maha, ühesõnaga sihilikult mängis käega palli ja sai selle eest kollase kaardi, kuigi minu teada võiks selle eest vabalt punase anda. Siis kuskil 35-40 minuti vahel tahtis Elva vv palii karistusalast väljapoolt puhtaks lüüa kuid kahjuks jõudis keegi Fauna mängijatest varem pallini ja lõi selle meie vv vastu rind kust see põrkas vastu kätt, selle eest sai meie väravavaht punase kaardi. Sellega ma ei õigusta enda väravavahti, vaid tekib küsimus kui Faunale antakse veel hullema asja eest kollane, siis miks meile punane. Eks peale seda kümnekesi mängides väsisime iga minutiga silmnähtavalt ja eks sellest ka selline tulemu. Mingit protesti kuskil tõstatama ei hakka, oleme rahul et III - liigasse püsima jäime ja edu kõigile tulevaks hooajaks

Veiko Haan:

Kommentaar

Algselt postitas Carramba

nu kle kui te ise väravale pihta ei saa, siis ple midagi teha...saaks aru, et seis oleks 1:0 jäänud...aga 4:0! vaeavalt et kohtunik nii palju aitas...
            Seis oli 0:0 ja võrdne mäng oli enne kui punane anti! Ja ennem oleks pidanud kindlasti punase Faunakale andma! Mitte, et ma tulemuses pettunud oleks, aga tundus kahtlane, et kohtunik Faunat hoidis.
            www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas romario

4-0, ei ole võimalik, et kohtunik vilistas mängu ära. Vaadates tabelisse, on selge, kes parem on. Elva, jäite ju 3 liigasse. kõik korras. Ma julgen eeldada, et 1-0, 2-0 seisu pealt teil mõne venna närvikava murdus. On ju teil tuntud närvikavaga vend meeskonnas.
              Räägi siis nimedest romario!
              www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas veiks

Kohtuniku teema oli FC E ja FC F mängus järgmine- muidu oli enamvähem ok - kuskil 15 minultil esimesel poolajal mängis fauna mängija palli nagu korvpallur, võttis palli pea kõrguselt käega maha, ühesõnaga sihilikult mängis käega palli ja sai selle eest kollase kaardi, kuigi minu teada võiks selle eest vabalt punase anda.
                Just nimelt sinu teada. Ühtlasi oled ka enam-vähem ainuke, kes seda teab. Tahtlik käsi pole, vaatamata paljude arvamusele, isegi kohustuslik kollane kaart, kuigi sageli ta seda tõesti väärib.

Siis kuskil 35-40 minuti vahel tahtis Elva vv palii karistusalast väljapoolt puhtaks lüüa kuid kahjuks jõudis keegi Fauna mängijatest varem pallini ja lõi selle meie vv vastu rind kust see põrkas vastu kätt, selle eest sai meie väravavaht punase kaardi. Sellega ma ei õigusta enda väravavahti, vaid tekib küsimus kui Faunale antakse veel hullema asja eest kollane, siis miks meile punane.
                Kui sellega võeti Faunalt väravavõimalus, oli punane igati õigustatud.
                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                The Special One

Kommentaar

Hooajalõpp ja kõik on väsinud! Kui Faunal oli tähtsal kohal pääs II liiga üleminekumängudele ja teisel võistkonnal väljakukkumisoht, eks see põhjustas mängus intriige. Enam pole midagi muuta. Võib teema lukku panna!
                  www.fcelva.ee

Kommentaar

Algselt postitas muhv33

Algselt postitas siim089

Tüüpiline hooaja lõpus!
                    Viimastes mängudes on kadunud Moik Jaanus kuhugi ära, ühesõnaga kõikidel Viljandi meeskondadel (loe: võistkonnad k.a naiskond) on varupingi pikkus 0

Kommentaar

Algselt postitas siim089

Algselt postitas muhv33

Algselt postitas siim089

Tüüpiline hooaja lõpus!
                      Viimastes mängudes on kadunud Moik Jaanus kuhugi ära, ühesõnaga kõikidel Viljandi meeskondadel (loe: võistkonnad k.a naiskond) on varupingi pikkus 0
                      Eks hoiab enne valimisi tagasi...või \"teenib pappi\" mõnes kuningriigis!

Kommentaar

Treeningute kohta lisaks, et KG jättis täna oma trenni ära, sest isegi trennis ei ole üle viie-kuue inimese

Kommentaar

Algselt postitas siim089

Treeningute kohta lisaks, et KG jättis täna oma trenni ära, sest isegi trennis ei ole üle viie-kuue inimese
                          Pole hullu. Koeru tegi viimase ühistreeningu mai kuus! Lihtsalt mehed sõidavad mängule eri Eesti nurkadest kokku.

Kommentaar

Algselt postitas hugen

Algselt postitas siim089

Pole hullu. Koeru tegi viimase ühistreeningu mai kuus! Lihtsalt mehed sõidavad mängule eri Eesti nurkadest kokku.
                            Aga pooled kutid teevad ju linnas alecoqil iga nädal trenni, nii et ei saa öelda, et kokku ei mängita, või ma eksin. eksole
                            Võtan kandle ja Tiugu ühes ja elan jälle!

Kommentaar

Algselt postitas Straight

Algselt postitas hugen

Algselt postitas siim089

Aga pooled kutid teevad ju linnas alecoqil iga nädal trenni, nii et ei saa öelda, et kokku ei mängita, või ma eksin. eksole

kui see vaid oleks nii

Kommentaar

15 okt traditsiooniline suitsupõrsa turniir,mis toimub Karksi-Nuias hetke seisuga peaks olema 10 võiskonda
                                Olen see kes olen

Kommentaar

Working...
                                X