Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhi\'

?

Kommentaar

pole sympaatiat, puhas minu probleem

Kommentaar

Algselt postitas Devil

pole sympaatiat, puhas minu probleem
        olen temaga \"tina\"pannud,tegelt hea kamraad.pole vaja põdeda
        Kapten Trumm

Kommentaar

Mul on hea uudis - ilmselt korraldab EJL aastalõputurniiril tänavu ka viienda liiga klubidele turniiri. Halb asi on see, et ilmselt toimub turniir 2. jaanuari hommikul, kus paljud mängijad peaksid juba tööl olema.
          Igatahes loodame, et 16 tiimi tuleb kenasti kokku (ka 4. liiga nõrgemad klubid tulevad sellele turniirile).

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Mul on hea uudis - ilmselt korraldab EJL aastalõputurniiril tänavu ka viienda liiga klubidele turniiri. Halb asi on see, et ilmselt toimub turniir 2. jaanuari hommikul, kus paljud mängijad peaksid juba tööl olema.
            Igatahes loodame, et 16 tiimi tuleb kenasti kokku (ka 4. liiga nõrgemad klubid tulevad sellele turniirile).
            ohoh, asi seegi muidu oleksime pidanduki jääma kõrvale

Kommentaar

kus ja millal sellest turniirist täpsemalt lugeda saab?

Kommentaar

türa.. mul on mata eksam teise hommikul.. aga selle vist saab ümber tõsta

Kommentaar

no tere, rahvas.. ei tea kas see on siin õige lähenemine asjale..kuid olen siis uus ja see minu esimene postitus.. huvitav et varem ei tulnud selle peale, et foorumit külastada.. kuigi nagu pool aastat külastanud seda lehte..seoses V liiga tulemustega..

Kuid jah, hetkel pole nagu asja enam tulemuste lehele.. kuna meie \"INCREDIBLE TEAM\" oskas asjad perse keerata.. debüüt või asi.. jutt siis JK Mäger Harjumaast.. ei taha seda nime enam suhugi võtta.. kahjuks polnud \"meie\" allakäigul minul enam midagi parata..kuna olin vigastusega eemal.. juunist saadik.. siiamaani pole nenedega väljakule joioksnud.. ja kui aus olla siis ei taha ka enam.. paras kamp joodikuid ja muid loomi.. MEESKONDA sellest mängijate nimekirjast oli ikka raske kokku saada..kuna palju mehi olid erinevatest kohtadest..mängiti koos esimesi kordi.. Oli ka häid mängijaid.. asjasse pühendunuid.. igaljuhul on see möödas..vist, nagu mina olen arusaanud.. uue mansa kokku panemisest pole juttu ka tehtud.. seega olen kohustest vaba.. ja nüüd on teine mure.. tahaks suvel tegutseda.. kuid kellega seda teha.. loodan ehk leida vastuse lähimate kuude joksul.. äkki keegi oskab siit, kasvõi, ma ei tea.. niisama mängudekski kutsuda..

Kommentaar

Algselt postitas arizonic

no tere, rahvas.. ei tea kas see on siin õige lähenemine asjale..kuid olen siis uus ja see minu esimene postitus.. huvitav et varem ei tulnud selle peale, et foorumit külastada.. kuigi nagu pool aastat külastanud seda lehte..seoses V liiga tulemustega..

Kuid jah, hetkel pole nagu asja enam tulemuste lehele.. kuna meie \"INCREDIBLE TEAM\" oskas asjad perse keerata.. debüüt või asi.. jutt siis JK Mäger Harjumaast.. ei taha seda nime enam suhugi võtta.. kahjuks polnud \"meie\" allakäigul minul enam midagi parata..kuna olin vigastusega eemal.. juunist saadik.. siiamaani pole nenedega väljakule joioksnud.. ja kui aus olla siis ei taha ka enam.. paras kamp joodikuid ja muid loomi.. MEESKONDA sellest mängijate nimekirjast oli ikka raske kokku saada..kuna palju mehi olid erinevatest kohtadest..mängiti koos esimesi kordi.. Oli ka häid mängijaid.. asjasse pühendunuid.. igaljuhul on see möödas..vist, nagu mina olen arusaanud.. uue mansa kokku panemisest pole juttu ka tehtud.. seega olen kohustest vaba.. ja nüüd on teine mure.. tahaks suvel tegutseda.. kuid kellega seda teha.. loodan ehk leida vastuse lähimate kuude joksul.. äkki keegi oskab siit, kasvõi, ma ei tea.. niisama mängudekski kutsuda..
                    Pole hullu, enamus klubisi on kamp joodikuid . Ok. Tegelikult ikka nii juua ei tohi, et kohal ei käi ja hakkama ei saa.
                    Edu uue pesa otsimisel. Tõenäoliselt leiad miskit sobivat .

Kommentaar

tähh.. ma loodan ka...

Kommentaar

Ja mis positsioonil siis mängisid?Ja kuda muidu hindad enda taset?

Kommentaar

m olin meesasti vasak-poolkaitse.. kuna mingi suvesid tagasi hakkasin oma vasakut jalga kasutama.. ning ühtäkki avastasin, et suudan sellega ka päris hästi juba sihtkohti tabada..
                          ..enesehinnang oli suht hea, kuna ma ei pannud pahaks neid kordi kui olin sunnitud tühja jooksma.. poolik-kaitse ongi ju selline positsioon kus tuleb olla liikuvam.. kuigi varem olin olnud kaitses siis tean, mis vastutus on kui lased mehe mööda, sest see võis juba reaalsest väravat tähendada..
                          poolkaitsesse liikusin, kuna tundsin et jäi kasutamata jõuvarusid üle..
                          hetkel olen vigastuspuhkusel olnud ning võhm on kindlasti kadunud.. seda tuleks kindlasti lihvida..ja talvel nüüd oleks plaanis kasvõi jõusaaliski käima hakata..et mitte päris nulli taanduda oma võimetega..

Kommentaar

Ja eelnevad klubid on olnud?Või on Mäger sinu esimene?

Kommentaar

kahjuks küll jah.. kuid mängisime ennem seda igal nädalavahetusel.. jama oli see et tase oli ju kogu aeg sama, kuna mehed ja võistkonnadki olid samad.. veel mängisime \'84 ja nooremad sündinud omavahel siin lähimate kohtadega.. see oli huvitav.. kuna seal olid omavanused ja tugevamad vastased kui 30-40 aastased.. võhma rohkem.. ja trenn taga..

Kommentaar

Kommentaar

Working...
                                X