Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Mina saatsin klubi otsijale PM-i ja seletasin natuke meie klubi asju lahti,muud kontaktid ja info saab ta meie kodulehelt.Kõik temas endas kinni.
Deviliga täitsa nõus,selline lenzo kutse on nagu näljahädalisele pooliku võileiva viskamine jalge ette pori sisse
järgmine kord, kui sulle vastan siis tsiteerin sind, et sa oma lollusi kustutada häbipulgast ei pääseks.. Vana sa oled kui küsida võib? Ehk annan andeks.
See ei olnud lollus.Aga lihtsalt loobusin pakkumisest..kuna tundus mõttetu selle vastukaja pärast sinult ja marcellolt.ei viitsi siin tõmmelda ja üksteisele sappi ajada.Kuigi tundub et te kahekesi siin ainult selle peal väljas oletegi,et kedagi mõnitada.
hmmhh.. kurat.. minu pärast küll tülitseda pole vaja.. mina seda pakkumis ei näinudki ju.. seega ei pea vimma.. kuna pole millegi üle vimma pidada ja ega ma pahaks ka pane... sest inimene mõtles head, nagu mina aru saan..
Ei mina tea kas on Oper tast huvitatud või mitte.Pakkusin lihtsalt talle kontakti ja viitasin reaalsetele võimalustele.
Sa Devil võid oma küünilisuse endale sinna samasse torgata.Nõme tüüp-kogu aeg on sul midagi tõmmelda.
Kommentaar