Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
11.13 Viiendas liigas moodustatakse 4 piirkonda. Kõikides piirkondades mängitakse kaheringiline turniir. Piirkondades 1. ja 2. kohale tulnud meeskonnad tõusevad Neljandasse liigasse.
Viienda liiga piirkondades 3. kohale tulnud meeskond mängib üleminekumänge kodus-väljas printsiibil Neljanda liiga vastavas piirkonnas 8. kohale tulnud meeskonnaga. Kõige madalama liiga meeskondade hulgas on EJL juhatusel õigus korraldada võistlussüsteem ümber vastavalt liigasse registreerunud meeskondade arvule.
11.13 Viiendas liigas moodustatakse 4 piirkonda. Kõikides piirkondades mängitakse kaheringiline turniir. Piirkondades 1. ja 2. kohale tulnud meeskonnad tõusevad Neljandasse liigasse.
Viienda liiga piirkondades 3. kohale tulnud meeskond mängib üleminekumänge kodus-väljas printsiibil Neljanda liiga vastavas piirkonnas 8. kohale tulnud meeskonnaga. Kõige madalama liiga meeskondade hulgas on EJL juhatusel õigus korraldada võistlussüsteem ümber vastavalt liigasse registreerunud meeskondade arvule.
Sel aastal läheb käiku see viimane lause.See juhend kehtis siis kui kolmandas ja neljandas veel 10 tiimi oli.siis mängis tagant kolmandaks e. 8 tiim üleminekut viienda kolmanda satsiga
kuna see aasta pole 5.liigas nelja regiooni, peaks jalkaliit eraldi otsuse selle kohta tegema. Seda otsust aga pole näinud. Üritasin eile jalkaliidust ka vastavat infot pärida aga pole veel vastust saanud.
Ise arvan, et edasi saavad ikkagi 2+1. Teise variandina 4+2 oleks liiga ulmeline
Kindlasti puudutab asi 3 Põhja ja 3 Ida viimast satsi, võibolla et ka isegi 4+4. Seega peaks 4 esimest kohe kindlasti ülespoole tõusma (kui nad seda soovivad) ja 2 (või 4) üleminekuga tilli näppima. Eeldan, et Põhjast langeb alla 2 ja Idast 2. Kuid teinekord on EJL poolt sätestatud reeglid suht naljakad ja ootaks nendepoolse kommentaari ära, sest kui ülevalt tuleb alla kasvõi 6 4liiga karastusega satsi, tugevamad liiguvad üles siis jäävad alla alles vaid mõned nõrgad satsid :P + uustulnukad. Et 5liiga uuesti splitida peaks Põhjas ja Idas olema kokku vähemalt 14 satsi.
Kas keegi oskab öelda kuidas need ülemineku mängud kujunevad??
Mitu läheb otse IV Liigasse , mitu ülemineku mängudele , millal need mängud toimuvad jne? Üldist infi selle teema kohta ootaks!
Sa endal liiga varaks kõvaks ei aja?
Muidu võib juhtuda nii nagu mul juhtub,et läheb liiga vara lahti.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Mitu läheb otse IV Liigasse , mitu ülemineku mängudele , millal need mängud toimuvad jne? Üldist infi selle teema kohta ootaks!
Mul muud asjad mis kõvaks ajavad , lahe et sul jalgpalli peale kõvaks läheb
Aga meil võistkond ja hetke seis küll nii hea et võib vaikselt sellistele teemadele mõelda!
Mul muud asjad mis kõvaks ajavad , lahe et sul jalgpalli peale kõvaks läheb
Aga meil võistkond ja hetke seis küll nii hea et võib vaikselt sellistele teemadele mõelda!
Tibusid loetakse sügisel.
Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Juhendis on kõik kirjas ning loogikat kasutades (ja eelmisel aastal toimunut) on asi täpselt nii nagu Alfonso kirjutas - neli otse üles (kaks läheb IV ida, kaks IV põhja tsooni 11. ja 12. koha asemele) ning 5. ja 6. mängivad üleminekumänge IV ida ja IV põhja 9. kohaga.
Küll aga on lahtine, kuidas EJL jagab üles pääsejad - et kes itta, kes põhja. Kuid see probleem on samuti alati lahenenud.
EDIT: aga jah, need meeskonnad, kes liiga vara juba liiga kaugele ette vaatavad, on tavaliselt kuulsusetult lõpetanud.
Juhendis on kõik kirjas ning loogikat kasutades (ja eelmisel aastal toimunut) on asi täpselt nii nagu Alfonso kirjutas - neli otse üles (kaks läheb IV ida, kaks IV põhja tsooni 11. ja 12. koha asemele) ning 5. ja 6. mängivad üleminekumänge IV ida ja IV põhja 9. kohaga.
Küll aga on lahtine, kuidas EJL jagab üles pääsejad - et kes itta, kes põhja. Kuid see probleem on samuti alati lahenenud.
EDIT: aga jah, need meeskonnad, kes liiga vara juba liiga kaugele ette vaatavad, on tavaliselt kuulsusetult lõpetanud.
Tuleb olla positiivne ja uskuda sellesse et võidad
Aga eniveis tahtsid ka teised teada kes ja kuidas edasipääsevad ja tundub et kellegil nagu polegi 100% teavet sellest asjast
mäng OPER JK - JÜRI SK toimub parandatud kalendri järgi 19.juuni kell 11.00 Pirita Velodroomil,mitte 18.-ndal nagu soccerneti järgmise vooru lehel näha.Seal veel teistelgi muudatusi,palun parandage ära.
FC Soccernet Tallinn - FC Flora JK Tallinn 2:0
Operi Jalgpallikool Tallinn - Jüri SK 5:1
FC HansaNet.ee Tallinn - JK Eston Villa Tallinn 3:1
Kaitsejõudude SK Juunior Tallinn - FC EBS Team Tallinn 1:4
Kommentaar