Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhi\'

Kuigi nad on viimasel ajal punkte kaodanud oleme pidanud EBS-i algusest peale kõige kõvemaks vastaseks nii et me oleme valmis!

Kommentaar

ÕIGE
      alati valmis!

Kommentaar

JK Mäger on huvitav meeskond- viik HansaNetiga,võitsid EBS-i,kaotasid küll Operile 1:4 aga poolaja mängisid võrdselt 1:1 aga edasi ???Kaotused ja viigid nõrgemate vastu.Ei tea kas viinakurat on oma töö teinud?

Kommentaar

Algselt postitas mara

JK Mäger on huvitav meeskond- viik HansaNetiga,võitsid EBS-i,kaotasid küll Operile 1:4 aga poolaja mängisid võrdselt 1:1 aga edasi ???Kaotused ja viigid nõrgemate vastu.Ei tea kas viinakurat on oma töö teinud?
          Hansaneti viigi kohta niipalju , et meil oli siis 5 põhikooseisu meest puudu, esimene mäng ja nad viigistasid umbes 2-3 min enne lõpu ja värav oli suhteliselt kobin,kaitsjast põrkas! Tehniliselt väga tugevad ei ole, aga füüsiline vorm on päris ok!

Kommentaar

Algselt postitas MSM24

Järgmises voorus EBS - Oper JK !!
            Huvitav kumba tiimi rohkem mõjutab asjaolu et jaanipäev see aasta nii pikaks venib?
            EBS võiks muidugi Operilt punkte röövida,siis oleks teistel ka veel võimalus esikohta jahtida!
            Ennustan et jääb 2:2!
            optimist.

ennustan, et meil ei tule mehed kokku :P

Kommentaar

peab nõustuma eelkõnelejaga, tehniline sooritus jätab soovida aga fyysiliselt tugevad. Ryndajad kiired, aga meie vastu-EBSi siis, jäi neil löömata kontrast miski 3-4 1:1 väravavahiga minekut, puhtalt soorituse pärast. Kaitsjad on ka suht kiired ja tugevad aga mitu korda tulid palli asemel täiega sisse, aga ex see ole ka kaitsja töö kui hiljax jääb . Arvestades, et meil puudus ka paar vajalikku põhikoosseisu meest ja me oleme ryndavat jalgpalli viljelev tiim siis 2:1 napp kaotus polnudki just kõige hullem, yx ring nendega on veel tulemas, ex yritame selle lahingu võita...aga teame et pall on ymar, vahel harva ka ovaalne

See oli puhtalt minu arvamus EBS-Mägeri mängust, kedagi laimata ei tahtnud

Kommentaar

Tihane noki pekki, pessimist krt, sina tuled , mina tulen, tiim peaaegu koos.....

Kommentaar

Algselt postitas mara

Florale kaotas Mäger üldse 0:2 ning mängupilt oli neil väga kehv.

Kommentaar

Algselt postitas MSM24

Eston Villa muidu toreda nimega võistkond ,aga mõnel mehel neist tõelised probleemid närvidega. Vist nr 18 oli , esiteks karjus kaitsjatele et sõitke kõik vastased sodiks ja siis tõmbles iga pisikese asja peale mis talle tehti Aga muidu paremad võitsid!
                    Nõustun sinuga 100%. Ma hakkasin vaheapeal lausa kartma neid tigedaid mehi kui meil nendega mäng oli

Kommentaar

Algselt postitas teoreetik

Algselt postitas MSM24

Eston Villa muidu toreda nimega võistkond ,aga mõnel mehel neist tõelised probleemid närvidega. Vist nr 18 oli , esiteks karjus kaitsjatele et sõitke kõik vastased sodiks ja siis tõmbles iga pisikese asja peale mis talle tehti Aga muidu paremad võitsid!
                      Nõustun sinuga 100%. Ma hakkasin vaheapeal lausa kartma neid tigedaid mehi kui meil nendega mäng oli
                      Aga eks need mehed varsti puhkavad paar mängu,meie vastu juba said 4-5 venda kollased! Sellised närvisüsteemid vajavadki aeg-ajalt puhkust

Kommentaar

martin vale teema?

Kommentaar

...aga huvitav

Kommentaar

õiges teemas on rohkematki kirjas

Kommentaar

Üldiselt on nii ,et mina sean omale selhooajal eesmärgiks sellise viguri ... kuulake nüüd - käääridega löön sellise kolli ,et kõigil jääb suu lahti.Rinnaga omaks ja siis kääre.

igas mängus on viimased 15 minutit minu oma(Jollu käskis sellise jutu peale mul magama minna)
                              Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Järgmise Soccerneti mängustatistika: Mäger-Soccernet 1-0 (0-0) 80. Väin og.
                                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Working...
                                X