Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

V liiga põhi

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'V liiga põhi\'

Tubli EBS!Selliseid mänge võiks rohkem olla!Tundub et teie treener oli kodutöö korralikult ära teinud,küllap oli Portugal-Kreeka EM finaali vaadanud,mängisite hästi kontrate peale.Muidugi kohtunik oli ka õudne elajas,küllap kellegi EBS-i mängija sõber,andis meile 5 kollast ja vastastele 0 ja millistes olukordades jäägu tema südametunnistusele.Minu arvamus on,et anna mängul kulgeda oma rada pidi,pole mõtet seda kohtuniku tegevusega ära sittuda ja mängupilti ise muuta.Samas kui EBS-i mängija meie söödu käega vahelt ära võttis nagu korvpallur siis järgnes ainult suuline hoiatus.Anna siis mõlemale või ära anna üldse!Meil sai üks mees kollase selle eest,et läks pool meetrit üle küljejoone endal paela kinni siduma(ilma loata) ja üks selle eest,et naases väljakule peale vigastust ilma kohtuniku loata(kollane saabus küll 3-4 minutit hiljem kui see kohtunikule meelde tuli.Ebs-i teine värav oli 3-4 meetrit suluseisus,mu oma tüdruk filmis kogu mängu aga saatuse kiuste just sellel olulisel hetkel plädises oma sõbrannaga ja lasi momendi mööda.Oleks asi lindil saadaks kasseti kohtunikule vaatamiseks.Meie kaitseliin ei olnud isegi oma poole peal ja keegi isegi ei hakanud pallile järele jooksma!
    Tegelikult ei taha kogu mängu kohtuniku kaela veeretada vaid olime ise täna kehvad ja suht hambutud.Tänud vastastele toreda mängu eest,EBS oli tubl ja mängis oma mängu korralikult.Järgmises voorus läheb huvitavaks.Hooaeg lõppebki meie koduväljakul EBS-i vastu,ärge siis kerget mängu oodake!Siis meie väljak,uus mäng ja loodetavasti ka uus kohtunik.
    HansaNet ja tundub ka et Flora on hakanud pead tõstma.Ja Soccerenet.Tore,et pinge säilib!Ilusat suve kõigile!Vaevalt,et teine ring ilma üllatusteta lõppeb!

Kommentaar

Tänud ka operile, pinget jätkus viimse minutini, aga õnn täna soosis jah meid. Meie mäng kulges jah rohkem kaitses istudes, kontrate peale mängides ja operi edurivi meeste pallide kastist eemale hoidmisega. Aga kontunikuga minu vaatevinklist võis küll igati rahule jääda, ma arvan, et see seik et teile-operile siis 5 kollast pandi ja meile mitte, ei tee temast veel kehva kohtuniku, oleme ausad ta oli siiski suht nähtamatu platsil ja vilistas korralikult. Ses mõttes et selle esimese kollase saite te meie mehe põhimõtteliselt 1:1 väravele minekul, kuigi operi kaitsja vist tahtmatult komistas meie mehe jalgadesse siis üldjuhul ikka antakse kollane selle eest ära. Siis sama vea lahtilöögil pani teie mees pallile jala ette ja sai kollase -mu meelest ei saaks ka selle yle vaielda ja need ilma loata sisse-välja käimised üldjuhul on ikka kaardiga ära märgitud-seda ei saax ka pahax panna kohtunikule . Meie mehe käega mäng oli ka suht tahtmatu, tagant situatsiooni vaadates, siis meie mees oli hüppe peal ja käsi arvatavasti läks hüppe suunaga kaasa ja käsi jäi söödule ette-ütleme fifty fifty kohtuniku otsustada kas anda kaart või mitte , seekord vedas meil, ei andnud, aga samas ega seal mingit erilist teravat momenti mu meelest ka polnud. See meie teine värav oli tõesti imelik, muidugi teiselt poolt platsi arvustada raske ja ei saa vaielda kas oli suluseis või ei aga paistis kyll nii-imelik, et kohtunikul märkamata jäi, kuid jah eks ilma äärekohtuniketa ikka lipsab apse läbi. Aga igal juhul nauditav mäng huvitava hooaja esimese poole lõpetuseks ja eks teine ring tuleb sama huvitav.

Kommentaar

sry, et Oper väikse tähega läx igale poole, ei teind pahatahtlikult nii...

Kommentaar

Algselt postitas mara

.Ebs-i teine värav oli 3-4 meetrit suluseisus,mu oma tüdruk filmis kogu mängu aga saatuse kiuste just sellel olulisel hetkel plädises oma sõbrannaga ja lasi momendi mööda.Oleks asi lindil saadaks kasseti kohtunikule vaatamiseks.Meie kaitseliin ei olnud isegi oma poole peal ja keegi isegi ei hakanud pallile järele jooksma!
          oled kindel, et ebsi ründaja oma poole peal polnud??

Kommentaar

Algselt postitas mara

.Ebs-i teine värav oli 3-4 meetrit suluseisus,mu oma tüdruk filmis kogu mängu aga saatuse kiuste just sellel olulisel hetkel plädises oma sõbrannaga ja lasi momendi mööda.Oleks asi lindil saadaks kasseti kohtunikule vaatamiseks.Meie kaitseliin ei olnud isegi oma poole peal ja keegi isegi ei hakanud pallile järele jooksma!

Järgmine kord siis jookske

Kommentaar

Algselt postitas mara

Tubli EBS!Selliseid mänge võiks rohkem olla!Tundub et teie treener oli kodutöö korralikult ära teinud,küllap oli Portugal-Kreeka EM finaali vaadanud,mängisite hästi kontrate peale.Muidugi kohtunik oli ka õudne elajas,küllap kellegi EBS-i mängija sõber,andis meile 5 kollast ja vastastele 0 ja millistes olukordades jäägu tema südametunnistusele.Minu arvamus on,et anna mängul kulgeda oma rada pidi,pole mõtet seda kohtuniku tegevusega ära sittuda ja mängupilti ise muuta.Samas kui EBS-i mängija meie söödu käega vahelt ära võttis nagu korvpallur siis järgnes ainult suuline hoiatus.Anna siis mõlemale või ära anna üldse!Meil sai üks mees kollase selle eest,et läks pool meetrit üle küljejoone endal paela kinni siduma(ilma loata) ja üks selle eest,et naases väljakule peale vigastust ilma kohtuniku loata(kollane saabus küll 3-4 minutit hiljem kui see kohtunikule meelde tuli.Ebs-i teine värav oli 3-4 meetrit suluseisus,mu oma tüdruk filmis kogu mängu aga saatuse kiuste just sellel olulisel hetkel plädises oma sõbrannaga ja lasi momendi mööda.Oleks asi lindil saadaks kasseti kohtunikule vaatamiseks.Meie kaitseliin ei olnud isegi oma poole peal ja keegi isegi ei hakanud pallile järele jooksma!
              Tegelikult ei taha kogu mängu kohtuniku kaela veeretada vaid olime ise täna kehvad ja suht hambutud.Tänud vastastele toreda mängu eest,EBS oli tubl ja mängis oma mängu korralikult.Järgmises voorus läheb huvitavaks.Hooaeg lõppebki meie koduväljakul EBS-i vastu,ärge siis kerget mängu oodake!Siis meie väljak,uus mäng ja loodetavasti ka uus kohtunik.
              HansaNet ja tundub ka et Flora on hakanud pead tõstma.Ja Soccerenet.Tore,et pinge säilib!Ilusat suve kõigile!Vaevalt,et teine ring ilma üllatusteta lõppeb!
              Hansanet tõstab pead???
              Meil on 1 võit vähem kui teil ja anand kohe sellise alandava hinnangu,et tõstab pead

Kommentaar

Algselt postitas Raimo

Estonist oleme me möödas nii ja naa:
                minust ei saa üle ega ümber

Kommentaar

Kas Eston Villa teab Sport - Ajax TMT tulemust?

Kommentaar

sport kaotas. 1:2

Kommentaar

Tänud! Kes värava lõi? Kotivnenko?

Kommentaar

Ei tahtnud HansaNeti solvata,lihtsalt meie omavaheline mäng nendega ja Ebs-iga ei olnud päris samast puust.Samas võitis muidugi HansaNet Ebs-i nii et kokkuvõtteks öeldes jäävad otsad lahtiseks...
                        Flora on tulemuste põhjal ka viimasel ajal mängima hakanud,ei tea kas on tugevdust saanud?

Kommentaar

Algselt postitas Andrei12ka

Tänud! Kes värava lõi? Kotivnenko?
                          ei tea. tulemust kuulsin ka telefonist. ja ilma, et oleks selle tulemsue vastu huvi tundnud

Kommentaar

Algselt postitas mara

Ei tahtnud HansaNeti solvata,lihtsalt meie omavaheline mäng nendega ja Ebs-iga ei olnud päris samast puust.Samas võitis muidugi HansaNet Ebs-i nii et kokkuvõtteks öeldes jäävad otsad lahtiseks...
                            Flora on tulemuste põhjal ka viimasel ajal mängima hakanud,ei tea kas on tugevdust saanud?
                            Florakad mängisid täna väga hästi, ma ise ka imestasin et miks nad sellise mänguga eelviimasel kohal on!?!?!? Aga arvan et sügisel nendega saab kõikidel raskem olema!
                            Hansanet vs Oper - 2 asja - 1) Mini väljak - oleme Hiiul mänginud ja te teate kui palju suurem see plats on, väga harjumatu oli 2) Väravavaht - arvan et üks 3-4 kolli olid puhtalt tema süüd, aga tubli mees et asendas meie põhi kollkiiprit kes see mäng puudus.Võitjas muidugi kahtlust polnud,olite paremad , aga luban et sügisringis te nii kergelt ei pääse

Kommentaar

kuidas on habaja kapsamaale saadud luba seal mänge pidada?

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas mara

oled kindel, et ebsi ründaja oma poole peal polnud??
                                mina olen kindel et oli oma poolel .. segasemaks jääb aga see, et kui meie kaks ründajat juba täitsa omapead operi värava poole jooksid, et kas see viimane sööt oli ikka paralleelselt mehega, või oli pisut ettepoole.

aga nõustun shallalaaga, et sellist olukorda on raske hinnata ja tean ka seda, et kui ei näe siis ei saa ka vilistada

Kommentaar

Working...
                                X