Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Njah Kalju m2ng oli ilus jah. Oodatud pingeline kohtumine j2i sedakorda n2gemata.
Tundus nagu poisid idast tulidki kaotama.
V2ravad olid t6elised maiuspalad, kuigi oma osa etendas fakt, et Lootusel passis postide vahel kaitsija.
Kas Kaljul on t6sised kavatsused j2rgmine aasta Esiliigat m2ngida? Kuidas on seis raha ja j2relkasvuga?
Algselt postitas tank
Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.
Njah Kalju m2ng oli ilus jah. Oodatud pingeline kohtumine j2i sedakorda n2gemata.
Tundus nagu poisid idast tulidki kaotama.
V2ravad olid t6elised maiuspalad, kuigi oma osa etendas fakt, et Lootusel passis postide vahel kaitsija.
Kas Kaljul on t6sised kavatsused j2rgmine aasta Esiliigat m2ngida? Kuidas on seis raha ja j2relkasvuga?
kui kõik hästi läheb, siis on teadaolevalt jah plaan mängida esiliigas..ja raline seis, seda ma ei tea
aga ma panen ettpaneku välja, et hakkame kõik tiimiga jõudsasti ..näiteks viking lotot mängima ja äkki õnn naeratab, siis on rahad ka olemas
ja järelkasv..hmm..no eks igamees annab oma parima panuse iive tõstmiseks ja järelkasvu saamiseks
Algselt postitas Oll
Kas Kaljul on t6sised kavatsused j2rgmine aasta Esiliigat m2ngida? Kuidas on seis raha ja j2relkasvuga
Juhtusin millalgi Margus Lepa raadiost kuulma saadet, kus räägiti Kalju tegemistest. Nagu ma aru sain, siis Hiiul teil vist esiliigat mängida ei lubataks. Herr Pevkur, kes mulle suure üllatusena end Kalju juhatusse on suutnud sebida, rääkis, et väljakukate tehti ilma perspektiivita - logisch, ennekõike tehti ikka koolistaadioniks. Pealegi pole seal veel abihoonet (pesemisvõimalus). Aga valimiste eel enamus parteisid vähemalt lubab selle sinna kiiremas korras rajada. Igatahes edu Kaljule esiliiga vallutamisel!
Kalju on tubli edenev tiim jah,mingit lagunemist ei toimunud isegi vahetuste tehes-nauditav esitus.Kuid Lootuse kohta peab ütlema,et nad olid täiesti liimist lahti(võibla Nõmme hea mäng tingis selle).Isegi kolmanda liiga esimene pool pakub paremaid esitusi tihtipeale.Kui Kalju oma hea mänguga paneb isegi linnaosa poliitika tööle ja staadion lisatäiustusi saaks,on see ju äärmiselt positiivne.Edu Nõmme tiimile!
Kommentaar