Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Saalis on just ohtlikum, kuna käib kiire mäng ja eriti armu ei anta. Kuid mängija enda otsustada peaks see ikka olema (nii saalis, kui väljas), kas panna kaitsmed või mitte - ise vastutab ju ikkagi.
Aga natuke rohkem teemasse. Täna läheb siis Kalevis andmiseks.. lõpuks.. pärast pisukest kosumist jõululauas.
cheers lads..
Aaaa.. veab, et veel nats aega jõul on.. head jõulu ja kainet vana-aastalõppu ning parimat uue algust - kõigile fännidele, kriitikutele ja muudele tegelastele..
Juhtuda võib ka kaitsmega, mul on lihtsalt kümme korda mugavam ilma nendeta mängida.
täpselt...kaitsmed ei aita midagi kui vastu seina lennata nagu mul reede juhtus
Noh ühekorra sain kossi kaitsmetega plex vast nii valus olnud aga elan edasi!
Olen näinud kuidas mehed ilma kaitsmeteta mängides on jalad kokku löönud ja mõlemal on jalaluu läinud.Polnud eriti ilus vaatepilt-pange kaitsmed peale ja harjuge parem nendega mängima.
Olen näinud kuidas mehed ilma kaitsmeteta mängides on jalad kokku löönud ja mõlemal on jalaluu läinud.Polnud eriti ilus vaatepilt-pange kaitsmed peale ja harjuge parem nendega mängima.
Nii kaua, kui ma proffesionaalset jalgpalli ei mängi, vaid liiga jalgpalli, panen ma nad peale vaid seal, kus nõutakse ja ise tarvilikuks pean. On nähtud ka hetki, kus kaitsmetega noorhärral lähevad mõlemad jalaluud ... tekib kysimus või mis. Muidugi kindlam, aga ei drastiliselt. Alati saab vähe ette vaatlikum olla ja kui idioot ikka sihib jalgu siis, eest ära võtta.
Ma arvan, et siin ei ole midagi vaielda. Kui kaitsmed ei ole kohustuslikud, siis kannavad neid need, kes seda soovivad. Kui mingi vigastus ilma kaitsmeteta mängimise eest saadakse, siis võib ainult ennast süüdistada. Milleks vinguda, iga mängija teab ise kõige paremini, kuidas käituda.
Kui kaitsmed on kohustuslikud, siis tuleb seda reeglit turniiridel, mängudel ka järgida.
Kommentaar